Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 החדשה-צפי אספקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שריינתי בחודש מרץ את הi10,הדגם עם הגיר הידני.מרגיש שמורחים אותי בסוכנות. צפי ההגעה המשוער, היה אמור להיות בין החודשים אפריל-מאי. ועכשיו אומרים לי שהצפי הסתיים, והרכב אמור להגיע לארץ כל רגע, אבל אין להם מושג. מתי דיברתי עם בחור,שמחודש ינואר מחכה לגרסה הידנית, וכל פעם מורחים אותו. אם מישהו מהפורום הזמין, ויכול לספק אינפורמציה אני יותר מאשמח :-)

פורסם

תנסה לדבר עם אחד המנהלים שם

וגם תנסה לפנות לפנות לשירות לקוחות של יונדאי עצמה אולי דרך שם יתנו לך תשובות או שיפנו אותך לבנאדם המתאים 

בכללי נישמע שמורחים אותך ממש אבל, אם הצפי יסתיים אז אפשר לדעת מתי אונייה ניכנסת לארץ , אלו תשובות שסוכן יכול לקבל מהמנהלים שלו, בכללי אתה יכול קצת לחפור ולבדוק מתי מגיעה אוניית מכוניות קרובה מקוריאה לארץ (בהנחה שהדגם שהזמנת מגיע משם)

פורסם

הרכב שוריין בחודש מרץ.הצפי היה אפריל-מאי.בסוכנות אומרים שהצפי הסתיים, אבל מוזר שאם הייתה אוניה,בדרך לישראל, היו כבר מודיעים שהרכב אמור להגיע.מתלבט מאוד אם כדי לבטל, יש אנשים שאמרו לי שהם מחכים לגירסה הידנית,מחודש ינואר ועוד לא קיבלו.כל הזמן יונדאי דוחים את זמן האספקה המשוער.

פורסם
לפני 3 שעות, vova6040 כתב:

הרכב שוריין בחודש מרץ.הצפי היה אפריל-מאי.בסוכנות אומרים שהצפי הסתיים, אבל מוזר שאם הייתה אוניה,בדרך לישראל, היו כבר מודיעים שהרכב אמור להגיע.מתלבט מאוד אם כדי לבטל, יש אנשים שאמרו לי שהם מחכים לגירסה הידנית,מחודש ינואר ועוד לא קיבלו.כל הזמן יונדאי דוחים את זמן האספקה המשוער.

אגב, כמה כסף הם דרשו לשלם כבר בהזמנה של הרכב?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

כיום כל הסוכניות בחוזה האספקה מכניסים סעיף שזמן הספקה יכול להשתנות, ובאם לא תרצה תוכל לבטל את ההזמנה ללא עלות,

זה בדיחה מטומטמת כי את יכול לבטל גם בלי שזמן האספקה מתעכב,

בעבר רכב שלא היה מגיע בזמן היו מפצים אותך, היום במצב השוק הנוכחי אין מה לעשות לכולם מתעכב,

אני היתי ממליץ להמתין עד סוף החודש שזהו סוף זמן האספקה ואז לראות יותר טוב,

אבל 3 חודשים זמן אספקה לרכב במצב הנוכחי זה סביר, מקסימום יתארך קצת,

יש אופציה שתשלח חבר כאילו לקנות כזה חדש שיבדוק איתם מתי צפי אספקה, ואם יש משלוח בדרך ואולי יש מצב שמישהו יבטל,

ואז יהיה לך אינדיקציה טובה למה שהם לא מוכנים לספר.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...