Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2004 - מקרטע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום פירקתי את צינור חלוקת הדלק ( באנגלית Fuel rail ) וגם את החלק שמתחבר למצערת של הקרבורטור, בנוסך לכמה מחברי חשמל.

לאחר מכן חיברתי את הכל בדיוק כפי שהיה, אך לצערי שהנעתי את המנוע, נדלקה לי נורת בדיקת מנוע, ובנוסף הרכב התחיל לקרטע, בעיקר בתחילת נסיעה בטורים נמוכים.

עכשיו אני שואל למה זה קרה? מה לדעתכם כדאי לי לעשות על מנת לפתור את הבעיה מבלי לזרוק כסף במוסך? זה הגיוני שיקרה דבר כזה אחרי פירוק של הצינור הזה, ואיך מרכיבים אותו כראוי?

תודה מראש על העזרה!

פורסם (נערך)

אין אצלך קרבורטור , אלא מערכת הזרקה.

במידה וחיברת את הכל בחזרה בצורה תקינה, (שים לב לצינורות ואקום שניתקת).

במידה והכל מחובר כפי שצריך תתחיל מלאפס מחשב מנוע.

ניתוק מינוס מהמצבר, לחיצה על דוושת הבלם ל30 שניות, חיבור מינוס בחזרה.

תניע, ללא לחיצה על דוושת הדלק.

תן לרכב לעבוד רצוף ללא הפרעה כ10 דק. (ללא מזגן, אורות דלוקים וכו)

לאחר מכן, כבה.

תניע מחדש וצא לסיבוב.

במידה ולאחר ניתוק המצבר וחיבור מחדש, הנורה שבה לדלוק, יש צורך לסרוק את מחשב המנוע ולחלץ קוד תקלה, ומשם להתקדם.

עריכה אחרונה על ידי AmitGo
  • אהבתי 1

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...