Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"להפיל דו"ח"

מזל שלא הפלתם בן אדם.

בשנת 1996 כאשר אחד התושבים חצה צומת באור אדום הוא נכנס בעוצמה רבה בחבר לכיתה והרג אותו במקום, ככה "הלכו" להם חיים של ילד בן 17... בגלל צבע של רמזור.

 

ג'

לצערנו אנשים לא מבינים את החומרה של המעשה במעבר ברמזור אדום.

 

לפותח השרשור - לצערי אני רואה כאן בפורום מספר הודעות לאחרונה שמבקשות עזרה לביטול דוחות כאלו ואחרים. מה שמרגיז אצלך הוא שאתה כנראה לא מבין את חומרת המעשה ומנסה לצאת מזה בכל מיני דרכים שרק מוכיחות עד כמה אתה אשם, כי אילולי היית אשם היית מנסה לחפש איך "להפיל" את הדוח דרך העברה עצמה שלא בוצעה לטענתך.

בכל מקרה, אין לי ספק שגם אם לא עברת ברמזור אדום הרי שנכנסת לצומת בצורה מסוכנת ולא אחראית. וזה לפעמים מספיק בכדי לגרום לתאונה קטלנית וקשה.

 

אם אתה באמת מביע חרטה על המעשה, לך למשפט, הבע חרטה באוזני השופט ואולי הוא יוריד לך קצת מגובה הקנס.

סע בזהירות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בקיצור - מכיוון שהשוטרים היו מאחוריו , ולפיכך זיהוי המעבר ברמזור היה וודאי - אין הרבה מה לעשות (אלא אם הרמזור לא היה מוצב על פי החוק. סיכוי קלוש).

 

את הטפות המוסר כבר נתנו לך.אין לי מה להוסיף.

פורסם

יש מה לעשות.

אולי לא יעזור אבל בטוח לא יזיק.

לכתוב למתנ"א בקשה לביטול דו"ח, עם סיבה.

איזו סיבה איני יכול לייעץ לך כי לא פרטת על המקרה הרבה.

אם החבר באמת לא עבר באדום בוודאי אפשר למצוא איזו עדות מסייעת אפילו עקיפה לכך

הצלחתי פעם לבטל דו"ח מהירות (לייזר) בכביש הערבה בגלל שקראתי בעיתון על פסיקה של העליון שקבעה טווח מינימום של הפעלה וזכרתי שבדו"ח שלי הטווח היה מעבר לגבול שפסק ביהמ"ש.

אמנם הדו"ח ניתן לי קצת לפני הפסיקה אבל נסיתי בכ"ז.

כתבתי למתנ"א מחוז דרום בקשה לביטול דו"ח.

אחרי חדשיים שלשה קיבלתי אישור שבקשתי בבדיקה (מקפיא את הדו"ח שקבלתי ואין חובה לשלמו)

אחרי עוד ארבעה חדשים קיבלתי תשובה שהדו"ח בוטל.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אם יש לשוטר עד, או אפילו שניים, אין מה לעשות, וחבל על הזמן ועל הת'רד המטופש הזה.

לבוא לבית משפט עם הטענה שלא עברת באדום כשיש נגדך ארבעה עדים, או אפילו שניים, חבל על הזמן.

 

שלד

פורסם
חבר קיבל לפני כמה ימים דו"ח על חציית צומת באור אדום. הדו"ח ניתן במקום, על ידי שוטר שנסע מאחוריו בניידת ללא אורות כחולים.

החבר טוען שאינו חצה את הצומת באדום, ולפיכך מן הסתם רוצה לפעול כנגד הדו"ח. היינו לנסות לבטל אותו.

 

למיטב ידיעתנו, אם לא כל הפרטים הרשומים בדו"ח נכונים ומדוייקים, ניתן "להפיל" דו"ח כזה.

עכשיו: עלינו על כך שבסעיף ב' של הדו"ח (פרטים אישיים>יישוב>רחוב) מופיעים נתונים לא נכונים; רשומה כתובת של הבנאדם מלפני שלוש שנים ויותר.

 

האם יש סיכוי לביטול דו"ח כזה?

תודה מראש,

מתן.

 

נ.ב.

תשובות יתקבלו בברכה בהודעות פרטיות.

תראה, אתה מציג כאן בעיה ולא נותן מספיק פרטים כדי שנוכל לפתור אותה,

החוק של לחצות באור אדום הוא חוק יחסית מורכב ויש בו הרבה פיתחי מילוט, השאלה היא האם השוטר ראה קו עצירה, האם מוסמן ביכלל קו עצירה ברור על הכביש?

האם קיים מצלמה בצומת?

האם הוא נכנס באדום מלא באמת? האם השוטר היה מאחוריו בדיוק? או שהיה מרחק? האם הוא היה בנתיב שלו? או שנתיב ליד?

לכל אחד מהשאלות האלה קיימת אפשרות בריחה וביטול הדו"ח , תתן יותר פרטים על המקרה ולעומק, אולי אני יצליח למצוא לך פתח לביטוח הדו"ח

×
×
  • תוכן חדש...