Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מנסה לעזור לקרוב משפחה להתחדש ברכב ומבקש את חוכמת ההמונים.

מדובר על זוג צעיר שמצפה לילד בקרוב.

-על איזה מחיר מדובר?

בכללי עד כ-60 אלף שקלים. תתאפשר חריגה וגמישות בשביל משהו שבאמת יהיה שווה את זה.

-מה הייעוד והדרישות?

הזוג מתגורר בתל אביב. במרבית השבוע מתניידים בתחבורה ציבורית אבל זקוקים לרכב לטיולים בסופש''ים ונסיעות של כשעה הביתה להורים.

בקרוב תצטרך להיכנס עגלה.

אין דרישות מיוחדות או יוצאות מן הכלל, בעיקר אמין, בטיחותי, טכנולוגי במקצת ולא גדול פיזית על מנת שיתאים לתל אביב בעת הצורך.

- מה האפשרויות שעלו כרגע (לא בהכרח מעיד על התאמה אופטימלית וכמובן שפתוחים להצעות נוספות):

יונדאי i 20

סיאט איביזה

הונדה ג'אז

קיה פינקטו.

* עלה מהצד רעיון לג'יפונים קטנים אשר דומים במידותיהם, שווה לשקול ?

פורסם

הייתי מציע מאזדה 2, אמינה, גם אם לא הכי מרווחת, אבל לדעתי תהיה הכי אמינה לטווח הארוך על פני רובוטיות/רציפות. לקיה פיקנטו אני לא מתייחס כי זו לא אותה קטגוריה ואין סיבה להתפשר עליה.

פורסם

הייתי בודק הונדה גאז, אמינה וחסכונית ומאוד מרווחת מאחור.

פחות טובה בתחום הביצועים.

המזדה זריזה יותר, אבל צפופה מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק רכב גבוה יותר ממה שציינת. 

ג'יפונים קטנים יהיו נוחים מאוד חהושבת/הוצאת תינוק מהרכב. כנ"ל לגבי הכנסת/פריקת העגלה/ציוד מתא המטען. 

ניסן ג' וק 2016/7 הוא אופציה טובה. עם חיסרון בולט של ביצועים חלשים. 

סוזוקי ויטארה 4x2 2016 יהיה מאוד אמין ומרווח ביחס לגודלו. אבל הוא יקר לרכישה בגלל ביקוש חזק מאוד לדגם בארץ. 

אולי שווה למתוח את התקציב ולחפש קיה סטוניק 2018 שהיא מאוד אמינה (בעיקר בדגם ה 1400 האטמוספרי) שמגיעה כבר עם מערכות בטיחות חלקיות. 

מהרשימה שלך הייתי משאיר את היונדאי האמינה והזולה (יחסית). בגלל היצע גדול. ואת ההונדה היקרה והנדירה. שהיא למעשה סוג של מיקרוואן מרווח להפליא. 

הייתי מוסיף גם את אחותה של היונדאי, קיה ריאו שמגיעה עם 7 שנות אחריות. כך שרכב מודל 2017 יהנה מעוד שנתיים אחריות על מנוע וגיר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היינו באותה התלבטות לפני שנה בדיוק, גרים בתל אביב, מצפים לילד ראשון, וכו׳

קנינו הונדה גאז׳ 2017 ואנחנו מאוד מרוצים,

יש מספיק מקום לנסיעות לסופש עם כל הציוד ומאוד מרווח,

אבזור בטיחות מקורי,

אם יש שאלה ספציפית אני אשמח לענות

פורסם

אולי שווה לבדוק קיה סטוניק 1.4 ליטר מדגמים של 2018

צריך לעלות בתקציב אבל עונה על כל הדרישות וגם נחשב אמין וטוב לעיר