Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, Fraysa כתב:

וזה מעיד או על בורות או על טיפשות, שתי תכונות שלצערי מתכתבות עם נהגי מותג הרכב שלך.

על השפה הזאת הוא מדבר, אתה מרשה לעצמך קצת יותר מדי ואם ההכללה הראשונה על נהגי הונדה הייתה מצחיקה אז הפעם זה כבר סתם לתקוע אצבע בעין. 

להזכירך גם על מותג הרכב שאתה נוהג עליו לא חסר נהגים משתי הקבוצות שהזכרת. 

באזור מגוריי לא חסר חברה עם stage 2 שנוהגים עם צמיגי toledo. 

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם, מעניין אם היינו הולכים לקנות אייפון או גלקסי חדשים (בכוונה מציין מכשירים פופולריים) והמוכר היה מוציא מהמגירה מכשיר שנראה "כמו". אבל עולה חצי, ושייך לחברת בת של אפל. או סמסונג לצורך העניין.. כמה מאיתנו באמת היו אוכלים אל הלוקש הזה ומשתכנעים? למה בצמיגים, שזה רכיב הבטיחות בין החשובים ברכב אנחנו כל כך מזלזלים?

כי הראש לא תקוע מולו 5 שעות ביום? כי אין את אפקט השופוני?

באמת.. רכב עם 300 כ"ס וצמיג של i10 מליסינג (וגם זה בספק).. יש גבול לכל תעלול.

הייתי מבין אם מדובר באיזה בור ועם הארץ אבל מי שמחזיק רכב ספורטיבי זה בדרך כלל אדם שאמור לדעת קצת יותר מה הוא רוצה מעצמו.

מחילה, לא משהו אישי אבל...ככה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זה לא אותו דבר, שיומי מוכרים לך בתור מותג בפני עצמו. לא מספרים לך שזה חברת בת של אפל, באותה רמה. רק מודפס שם אחר וזה יותר זול.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שיומי זו דווקא אנלוגיה מצויינת. אתה קונה שיומי ב-500 ש"ח, הוא עושה 97% מהעבודה, אבל כשאתה במקרה צריך את ה-3% הנותרים והם לא שם, אתה נשאר עם משקולת חסרת תועלת ביד (מניסיון, הייתי בסרט הזה).

להבנתי יש גם את השיומי של הביוקר, שכבר עולה בסדר גודל אחר ומבחינת איכות מקביל לאפל/סמסונג וכו'. אז בעולם הצמיגים הסיניים, או שעדיין אין מקבילה כלל, או שיש, אבל היא יקרה במידה כזו שלא משתלם להביאה לארץ כי אף אחד לא יקנה אותה כשיש מישלן/גודייר/קונטי וכו'. בכל אופן, נכון להיום אני לא מכיר שניתן להשיג בארץ צמיג סיני שמשתווה לצמיגי פרימיום מהליגה הראשונה. אולי עוד עשר שנים יהיו. כרגע למיטב ידיעתי אין.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 11 שעות, Muzic4Ever כתב:

באמת.. רכב עם 300 כ"ס וצמיג של i10 מליסינג (וגם זה בספק).. יש גבול לכל תעלול.

הייתי מבין אם מדובר באיזה בור ועם הארץ אבל מי שמחזיק רכב ספורטיבי זה בדרך כלל אדם שאמור לדעת קצת יותר מה הוא רוצה מעצמו.

מחילה, לא משהו אישי אבל...ככה.

צודק 3000% וחבל לי שבעל הרכב כל כך אטום.

אגב, בל נשכח שאלו 300 כ״ס עם הנעה קדמית (דבר בזוי בעיניי) ובשילוב צמיגים סיניים - אוי ואבוי. מה שנקרא איחלתי לחייל בהצלחה. 

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...