Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נקרא מוקד נזק. אז אם בדלת אחת יש שלוש שריטות, שפשוף ומכה זה מוקד אחד.

תזכור שהם עושים פחחות וצבע ממש ממש בזול.

אז כל עוד לא צריך להחליף דלת, זה לא מעניין אותם כמה פגיעות יש בה.

מה קורה אם יש לך משהו בכל דלת ופגושים ואיזה כנף??

פורסם
לפני 11 שעות, elimalka כתב:

שבוע טוב, המחיר כנ"ל גם לחברי ההסתדרות, עם טיפולים, ועד 25K קמ לשנה.

בלי ביטוח העסקה נראת די טובה סה"כ.

התוספת עבור הביטוח דרכם הוא גבוה לדעתי.

כמה עולה לעשות מקיף וחובה לרכב הנ"ל?

שאלה האם אפשר בביטוח שלא דרכם לעשות סעיף כיסוי כזה

של השבה לקדמות\ביטול השתתפות.

הנושא של השבה לקדמות צריך להבין מה הוא בדיוק.

לפי מה שקיבלתי הסבר מהיר בעבר מנציג אוויס,

שמחלקים את הרכב למספר אזורים.

ונניח יש פגיעה או כמה פגיעות באזור מסויים

אז מחייבים אותך בסכום מסויים. לא משנה כמה פגיעות באותו אזור.

מסכים שלא משתלם הביטוח דרכם, לדעתי יוצא בסביבות ה-200 ש"ח בחודש.

נדמה לי שבוובי זה 2500 לשנה, אבל ביטוח ישיר בדרך כלל זולים יותר.

סעיף השבת קדמות מרתיע אותי כי יכול להיות פתח לצרות וכאב ראש. יכולים לחייב אותך בצורה מוגזמת על כל שריטה קטנה ולך תתווכח איתם.

שאלה טובה אם אפשר לבטח את הסעיף הזה או שאפשר להוסיף רק את השבת הקדמות לחבילה של 865 בחודש.

פורסם
לפני 21 שעות, Bob741 כתב:

865 לחודש עם 3 טיפולים,

מקדמה של כ-6000 

זה המחיר של הייטקזון.

במסלול עם השבה לקדמות, ביטוחים וטיפולים יוצא 1450 בערך.

לקחתי דיל זהה. יחד עם זה יש גם אםס עלות על ביטול העסקה מתישהו במהלכה. אמנם יקר יותר מלעשות לבד (הרי חברת הליסינג לא עושה עסקאות לשם שמיים) אבל מבחינתי היכולת לתת לאישה לסוע כמה שתרצה ובסוף התקופה להחזיר את המפתחות בלי דאגות שווה את התשלום וחוסר ההתעסקות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)

לפני כשבועיים סיימתי עסקת ליסינג פרטי עם שלמה סיקסט. שלוש וחצי שנים, מיצובישי אקליפס קרוס. שילמתי 89 שח לחודש על אי-השבה לקדמות וביטול השתתפות עצמית. הרכב הוחזר להם עם מספר מכות ושפשופים קלים במספר מוקדים. לא הייתה שום התייחסות מצידם ולא חויבתי על כלום. חידשתי איתם עסקה לשלוש שנים נוספות על יונדאי טוסון עלית.

אני לא מעודכן במחירים של חברות אחרות, ובלי להתייחס למחיר, לדעתי הם מציעים את עסקת הליסינג פרטי עם התנאים הטובים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי Acoca_N
פורסם
לפני 9 שעות, Acoca_N כתב:

לפני כשבועיים סיימתי עסקת ליסינג פרטי עם שלמה סיקסט. שלוש וחצי שנים, מיצובישי אקליפס קרוס. שילמתי 89 שח לחודש על אי-השבה לקדמות וביטול השתתפות עצמית. הרכב הוחזר להם עם מספר מכות ושפשופים קלים במספר מוקדים. לא הייתה שום התייחסות מצידם ולא חויבתי על כלום. חידשתי איתם עסקה לשלוש שנים נוספות על יונדאי טוסון עלית.

אני לא מעודכן במחירים של חברות אחרות, ובלי להתייחס למחיר, לדעתי הם מציעים את עסקת הליסינג פרטי עם התנאים הטובים ביותר.

בוקר טוב,

אני לא בטוח שיש להם את התנאים ו\או המחירים הטובים ביותר, מה שכן מבחינת שירות נראה שהם הטובים ביותר. ועל זה צריך לשלם.

מתוך סקרנות, האם עשית חן כמה שילמת על הרכב (ללא מרכיב הביטוח) לעומת ירידת הערך של הרכב?

פורסם
לפני 12 שעות, elimalka כתב:

בוקר טוב,

אני לא בטוח שיש להם את התנאים ו\או המחירים הטובים ביותר, מה שכן מבחינת שירות נראה שהם הטובים ביותר. ועל זה צריך לשלם.

מתוך סקרנות, האם עשית חן כמה שילמת על הרכב (ללא מרכיב הביטוח) לעומת ירידת הערך של הרכב?

מחיר הרכב ב 2018 היה 170, היום המחיר המשוקלל הוא 110. התשלום החודשי של דמי השכירות בלבד ללא המרכיבים הנוספים היה 2,030 שח כולל מע"מ. בתוספת מקדמה ע"ס 8,900 שח. 

פורסם
בתאריך 9.4.2022 בשעה 23:41, elimalka כתב:

מה החיוב המקסימלי שיכולים לדרוש ממך...

שאלת המאה אלף........

יש למישהו תשובה ?

לפני 53 דקות, Acoca_N כתב:

מחיר הרכב ב 2018 היה 170, היום המחיר המשוקלל הוא 110. התשלום החודשי של דמי השכירות בלבד ללא המרכיבים הנוספים היה 2,030 שח כולל מע"מ. בתוספת מקדמה ע"ס 8,900 שח.

אז מצד אחד שילמת בערך 82 במקום ירידת ערך של 60.

מצד שני ב2018 אף אחד לא חלם כמה יעלה המחיר של המשומשות.

מה שמביא אותנו לשאלה אם בעסקאות האלו

המחיר החודשי הוא סופי,

או שבסוף התקופה בודקים מה מחירון הרכב וכולי.

פורסם
לפני כשעה, Acoca_N כתב:

כמה סה"כ חודשי שכירות/ תשלומים שילמת?

אני מניח שהייתה גם אופציה רכישה ב 12 אחוז הנחה ממחיר המחירון?

לפני 15 דקות, race driver כתב:

שאלת המאה אלף........

יש למישהו תשובה ?

אז מצד אחד שילמת בערך 82 במקום ירידת ערך של 60.

מצד שני ב2018 אף אחד לא חלם כמה יעלה המחיר של המשומשות.

מה שמביא אותנו לשאלה אם בעסקאות האלו

המחיר החודשי הוא סופי,

או שבסוף התקופה בודקים מה מחירון הרכב וכולי.

יש אופציה רכישה של משהו באזור 12 אחוז הנחה ממחיר המחירון

פורסם

2,580 שח כולל הכל. אפשרות רכישה בסיום העסקה - 15% הנחה ממחיר המחירון. החיוב החודשי הוא קבוע. מחירון הרכב לא מעניין, אלא אם אתה מתכוון לרכוש את הרכב בסיום התקופה. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 11.4.2022 בשעה 08:27, elimalka כתב:

האם מישהו באמת מאמין לפרסומות שטוענות שבליסינג פרטי משלמים רק את ירידת הערך?

אם זה היה נכון, חברות הליסינג לא היו מרוויחות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש עסקאות שבאמת זה נכון או קרוב לכך. הרווח  שלהם נעוץ בעובדה שהם קנו את הרכב מהיבואן בהנחה משמעותית.

גיסי עובד בלוגיסטיקה באחת החברות.

הם בחודש הבא צריכים לקבל 1000 רכבים פיקנטו.

המחיר שהם מקבלים בהתאם....

• תוכן חדש...