Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בליסינג תפעולי הציעו לי את קיה ספורטאז' ופיג'ו 3008. הלב רוצה את פיג'ו, אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה: האם יש במערכת מולטימדיה של לובינסקי תמיכה לאנדרואיד אוטו או שזה רק לבעלי תפוחים נגוסים? אשמח מאוד לתשובות בדוקות באמת. 

תודה. 

פורסם (נערך)

תמיכה מלאה. יש לי כזה בבית

הם לא מתחייבים בגלל שהם לא רוצים שיהיו תלונות.

בהנחה כמובן שזו מערכת מקורית ואין שנמוך של הליסינג

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

אנדרואיד אוטו עובד, עליך להצטייד בכבל איכותי (הכבל שעובד אצלי: סמסונג EP-DG970BBE)

זה לא קשור אגב ללובינסקי טאצ', זה עובד על הממשק המקורי של היצרן.

WhatsApp Image 2022-03-30 at 08.45.35.jpeg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 18 שעות, GTאי כתב:

הם לא מתחייבים בגלל שהם לא רוצים שיהיו תלונות.

לא זו הסיבה - אנדרואיד אוטו לא נתמך רשמית בישראל ע"י גוגל.

• רעיון טוב! 3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נכון, ברמה הטכנית אתה צודק. בפועל אנשי המכירות יגידו לך באולם שזה עובד, אתה יכול וודא את זה בנסיעת מבחן - אבל הם לא רוצים לקחת אחריות על הנושא (כי זה לא תלוי בהם אלא בגוגל)

פורסם
לפני 13 שעות, GTאי כתב:

נכון, ברמה הטכנית אתה צודק. בפועל אנשי המכירות יגידו לך באולם שזה עובד, אתה יכול וודא את זה בנסיעת מבחן - אבל הם לא רוצים לקחת אחריות על הנושא (כי זה לא תלוי בהם אלא בגוגל)

הם לא רוצים לקחת אחריות על זה כי אין תמיכה של גוגל, ולכן מבחינתם מחרתיים גוגל יכולים להחליט לסגור את זה בישראל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...