Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשברתי , גם אני מנייאק ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ההכבוד

גם אני מצלם, כבר שלוש שנים. ליד העבודה שלי, שאני יוצא להפסקת הצהריים ברגל אני מצלם כל מה שאפשר - אני עומד על המדרכה ולא מבצע שום עבירה ולא מהווה כל סכנה לאיש

אני לא השופט בשום מקרה וסביר להניח שהמשטרה לא עושה כלום לגבי 98% מהתמונות ששולחים להם, אבל אני בהחלט אעשה את חלקי הקטן. אני לא רוצה להתנדב למשמר האזרחי, לא למד"א, לא לזק"א או כל גוף אחר.

ואם זה עושה אותי שטינקר , אז יופי - אני שטינקר. ולגבי ערסים, הצחקת אותי - בסך הכל אפסים שלא קבלו תשומת לב שהיו קטנים.

אני שמתי לב שאלה שהכי צועקים נגד, זה בדרך כלל אותם אלה שהכי מפחדים להתפס בעדשה שלי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מצלמים - עדיף שיהיה נוסע עם הנהג, ושהנוסע יצלם. :idea:

וכן, לדעתי חשוב לצלם את העברות שמסכנות חיים, כמו אי עצירה ברמזור אדום / תמרור עצור, חציית קו לבן, קריאה בזמן נהיגה וכד'.

אפשר להנות מאד מהנהיגה, גם עם חריגות "קלות", בלי לבאס או לגרום למימוש ביטוח רכב/ חיים של אנשים אחרים שנמצאים בכביש.

פורסם

אתם יודעים מה, גם אני בעד לצלם(שזה בטוח והנוסע עושה את זה ולא הנהג ובלה בלה בלה)

אבל וזה אבל רציני, אני לא בטוח שמישהו מיתייחס אליכם שם במשטרת התנועה, זה נראה לי די בזבוז זמן.

פורסם
כמו שרועי כבר אמר , "מי שמך לשופט" ?

אני לא חושב שהאזרח צריך לעשות את העבודה של השוטר... :roll:

ובנוסף לזאת אני לא הייתי רוצה להתקל באיזה ערס חמוד כזה, שבמקרה ראה שאתה מצלם אותו... אני לא הייתי רוצה להיות במקומך במצב הזה :lol::lol:

דוד

דבר ראשון , אל תעשה את זה ולא תהיה לך שום סיבה לכתוב את ההודעה הזאת .

ולגבי הארסים ... כבר באמת לא הייתי במטווח די הרבה זמן .

פורסם
אם מצלמים - עדיף שיהיה נוסע עם הנהג, ושהנוסע יצלם. :idea:

וכן, לדעתי חשוב לצלם את העברות שמסכנות חיים, כמו אי עצירה ברמזור אדום / תמרור עצור, חציית קו לבן, קריאה בזמן נהיגה וכד'.

אפשר להנות מאד מהנהיגה, גם עם חריגות "קלות", בלי לבאס או לגרום למימוש ביטוח רכב/ חיים של אנשים אחרים שנמצאים בכביש.

אכן כן .

פורסם
תמשיך לעשות את מלאכת הקודש הזאת ואל תשים לב לכל אלה שאומרים שזה השטנקרות זה לא, זה פשוט להעניש את מי שמסכן אותנו.

כמובן שאני ימשיך ... ואני מקווה שרבים יעשו כמוני ונכניס קצת תרבות לכביש .

פורסם

תרבות מעוותת.

לי זה נראה כמו פלצנות וצדקנות יתר.

המצב לא ישתנה בגלל שכמה ברנשים עם מצלמה יסתובבו עם אצבע על הטריגר. נאיבי מי שחושב ככה.

פורסם
תרבות מעוותת.

לי זה נראה כמו פלצנות וצדקנות יתר.

לא הייתי יכול לנסח את זה יותר טוב (טוב...אולי כן).

בכל מקרה אני מסכים עם סער

Rikshanoam-R

פורסם

רק בשביל שתבינו, אני מצלם עבירות שהם בסופו של דבר עבירות תרבותיות ... עבירות שמשקפות עד כמה אנשים שמים זיין על אחרים ...

זה קיים בעיקר במצבים שאנשים חותכים אותך ופשוט יורקים על הזמן שלך בפרצוף .

נגד זה אני יוצא ...

נגד עבירות של חנייה בחניית נכים ... וכו' ...

ולדעתי זאת תופעה שצריך למגר אותה ... אנשים צריכים ללמוד להתחשב באחרים על הכביש ולא לעקוף ולחתוך .

פורסם
רק בשביל שתבינו, אני מצלם עבירות שהם בסופו של דבר עבירות תרבותיות ... עבירות שמשקפות עד כמה אנשים שמים זיין על אחרים ...

נגד זה אני יוצא ...

ולדעתי זאת תופעה שצריך למגר אותה ... אנשים צריכים ללמוד להתחשב באחרים על הכביש ולא לעקוף ולחתוך .

אנחנו מסכימים איתך (בעקרון) - רק תקפיד לעשות את זה בצורה חוקית, קרי - בתור נוסע או באופן אחר שלא מפריע לנהיגה (צילום באמצע נהיגה בפקק למשל = הפרעה לתנועה).

פורסם

אתה מתעלם מדבר אחד חשוב - האנשים שמצלמים.

אלה אותם אנשים שמשתמשים בכבישים כמוך, ושאתה מתחרפן עליהם כל יום.

אז אולי אתה ועוד כמה, יחידי סגולה שהעבירה היחידה שהם עושים היא מהירות מופרזת, אני אישית לא ככה.

ולא מתאים לי, ברמת התוצאה האפשרית, שעל כל עקיפה מימין, למשל, יהיה איזה מתחנגל-טלית-שכולה-תכלת שיחליט שאני מסוכן לציבור.

אני לא מתכוון/רומז אליך אישית כמובן.

הכוונה שלך מוצדקת - אבל תסתכל על מקרה משא"ז ותראה שבאופן מעשי יוזמה כזו בסופו של דבר רק תזיק.

ככה אני רואה את זה לפחות.

פורסם

נגד זה אני יוצא ...

אנחנו מסכימים איתך (בעקרון) - רק תקפיד לעשות את זה בצורה חוקית, קרי - בתור נוסע או באופן אחר שלא מפריע לנהיגה (צילום באמצע נהיגה בפקק למשל = הפרעה לתנועה).

חיובי ,

מסכים אתך .

פורסם

אני הרבה פעמים מוצא את עצמי מת לצלם, אבל לא יכול (בגלל שאני באמת לא רוצה לעזוב את ההגה ולהתחיל להתעסק בצילום) ... אני בדרך כלל מתעצבן בשקט ולא מתייחס יותר מדי כשזה סתם מישהו שלא פוגע בי אישית (מקסימום מאחל לו שוטר סמוי), אבל כשזה מישהו שיכול היה לפגוע בי - תקראו לי שטינקר, אני אעשה את המעט שאני יכול כדי שייתפסו אותו.

דוגמא:

בשבת, בכביש 1, לפני אני רואה נהגים בולמים בלימת חרום, וגם אני מאט כמעט עד עצירה ומקווה שכולם מאחורי ערניים. מה היה? במסלול הימני אני רואה נהג, שכנראה פספס את היציאה לקיבוץ גלויות, נוסע רברס - לא על השוליים אלא על הנתיב הימני!!! - ונהגים אחרים עוקפים אותו בקושי. וזה בדיוק במקום שהכביש מצטופף ומלא קוים כתומים שגם ככה מבלבלים את כולם.

תאמינו לי אם הייתי יכול להעלות אותו (כולל המספר רישוי ואורות רברס הדולקים שלו) על פילם ולשלוח למשטרה אקספרס הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...