Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבא שלי החנה בטעות את הרכב מתחת לבניין שלנו מבלי ששם לב שמדובר בחניית נכים כנראה שזו חנייה חדשה יחסית , מס' חודשים).

יש שלט בלבד + אבנים משתלבות .. האם זה תקני שאין סימון על כביש ?

יש משהו לעשות עם זה ? , סביר להניח שאם היה סימון על הכביש זה היה ברור יותר ולא היה קורה.

מדובר על דו"ח עירייה.

20220214_095536.jpg

IMG-20220214-WA0009.jpg

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

כן, זה תקין. מה שצריך לפי התקנות זה תמרור שמוצב באופן תקין וברור ותיחום החניה. הצבע הכחול הוא לא חלק מהתקנות.

אביך עדיין יכול לבקש לבטל את הדוח בטענה שהוא לא שם לב שמדובר בחניית נכים בגלל הסיבה שציינת. הסיכוי שבקשתו תתקבל נמוכה מאוד.

פורסם

על פניו התמרור מוצב תקין כמו שאמר איציק.

אבל המיקום מתמיה, אם זה איזור מגורים, ולטענתך התמרור חדש יחסית, היית מצפה שהוא יהיה מיועד לרכב ספציפי של דייר שגר בסמוך, ולא חניה כללית לנכים שנהוג להציב באיזור מסחר ושירות.

שווה לפנות לעיריה ולבקש את פרוטוקול ועדת התמרור כדי לוודא שהוא אכן הוצב באישור כדין.

• אהבתי 1
פורסם

קשה לי להאמין שהעירייה תעשה משהו לא לפי החוק ותציב תמרור לפי שיקול דעתה.

אנסה לרשום שהדבר אכן נעשה בחוסר תשומת לב בתקווה שיעזור .. אך אני בספק.

פורסם

אם התמרור לא הוצב לפי פרוטוקול תמרור בעיריה, הרי שגם אם הוא הוצב בצורה 'תקינה', הרי שאין לו כל תוקף. זו הסיבה ששלחו אותך לבדוק בעירייה.

אגב, לא הייתי ממהר לקבוע כי החניה מתוחמת כנדרש, למרות שורת הלבנים הלבנות (-: בגלל הדמיון להמשך החניה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אגב כל החניות הרגילות מתוחמות עם לבנים לבנות.. פשוט לא צילמתי את ההמשך.. ההבדל היחידי בין כל החניות הוא השלט ותו לא.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, tinoki כתב:

אגב, לא הייתי ממהר לקבוע כי החניה מתוחמת כנדרש, למרות שורת הלבנים הלבנות (-: בגלל הדמיון להמשך החניה.

אין קשר.

סימון מקומות חניה הוא תמרור רשמי ומקובל להשתמש בו בלי קשר לחניות נכים.

העובדה כי בהנחיות הצבת תמרורים מצויין כי רצוי להשתמש בו להגדרה ברורה של חנית נכים לא אומרת שאסור לסמן חניות אחרות בסמוך ושרק חניות הנכים צריכות להיות מתוחמות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

נכון. והנהג עבר עבירה. אך בהשוואה לסטנדרט הסימון היום, יש מקום להקל. למרות ששופט יכול גם להחמיר אם תעלה לו הג’ננה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

על פניו התמרור נראה תקני. אם רוצים לערער על הקנס יש לבדוק האם הצבתו מאושרת בוועדת התמרור הרלוונטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...