Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

העובדות הן:

אני עובד בסניף אחד מתוך 2 ברשת קטנה בעיר, לעיתים אני נוסע לסניף בצד השני של העיר להעמיס סחורה (משהו שלוקח בין דקות ספורות ל20 דקות). אני לא עובד בסניף השני בכלל.

ליד הסניף השני, באיזור התעשיה בעיר, יש חניון ציבורי שהינו בגובה המדרכה.

הטענות:

א. החנתי בסמיכות לחניון הציבורי על המדרכה אבל לא באופן כזה שחוסם אותה (המדרכה רחבה מאוד)

קיבלתי דו"ח על סך 500 שקלים בחודש אוגוסט, ורק היום הוא הגיע אליי בדואר (לא הוצמד על השמשה).

בפרטי הדוח כתוב כך:

פרטי העבירה:  בתחום העיר הוד השרון העמדת/החנית את רכבך הנ"ל תוך הפרת חוק העזר להוד השרון (העמדת רכב וחנייתו) התשנא 1991, כמפורט להלן: על מדרכה במקום שלא הוסדר להעמדת רכב וחנייתו - 4 גלגלים. מס"ד 12 סעיף 5 ד 3

ב. בנוסף, דגם הרכב המצויין על הדו"ח אינו תואם את דגם הרכב שלי, טעות טכנית שהשאלה היא האם היא מועילה לביטול הדוח.

ג. כאמור, החנתי לזמן קצר על מנת להעמיס סחורה על הרכב.

האם יש טעם לטעון את שלוש הטענות האלו?

תודה

מצרף תמונות

Image (1).jpg

Image (2).jpg

Image.jpg

פורסם

הסמיכות לחניון או גובהו ביחס למדרכה לא רלוונטים.

ולפי החוק היבש גם רוחב המדרכה (יש בחוק הבחנה אם נשאר מעל 1.3מ למעבר, אבל למיטב זכרוני זה רק במקומות שבהם מראש מותר לחנות).

גם הזמן שלקח לדו״ח להגיע. אתה לא יודע אם הוא הוצמד לשמש או לא, אולי שמו וזה עף או נלקח. זו בדיוק הסיבה שרשות מחוייבת גם לשלוח בדואר, ויש לה שנה לשם כך.

גם הזמן שחנית, הסיבה שחנית או כל טיעון אחר שאינו מוכר בחוק, לא רלוונטים.

הנקודה שאולי יכולה לעזור זו הטעות בדגם הרכב, כי אתה יכול לטעון לטעות בזיהוי. אבל אם התמונות שהעלת הם של הרשות, גם זה לא יעזור.

פורסם

בקיצור הטיעונים שלי יכולים לעזור רק מתוך מודה ועוזב ירוחם אני מניח.

הצילומים הם של הרשות.

הדוח לא הוצמד לשמשה 

פורסם

לי לא ברור היכן מתחיל והיכן נגמר אותו שטח אותו הגדרת כ-"חניון ציבורי".

בתמונות לא ניתן להבחין בתמרור המציין זאת. עוד, מהתמונות עולה כי ישנה שורת רכבים לצידך (תמונה ראשונה), כמו גם שורת רכבים מלפניך (החל מהרכב הלבן מתחת לעץ וימינה, בתמונה השניה). האם כל אלה חנו כחוק? אם כן - על פי חנו הם כחוק? אם לא - האם כולם זכו לדוח?

פורסם (נערך)

ניתן לראות כי שטח החניון סלול אספלט ואילו המדרכה מרוצפת.

בנוסף, יש קיר מבנה שאומנם חורג מעט לאיזור המרוצף, אבל מעבר לו קשה לטעון שניתן לחשוב שמדובר בחלק מהחניון.

פות״ש גם לא נצמד לרכב שלידו, אם היה מתבלבל וחושב שמדובר בחניה, סביר שהיה טורח חנות במרווח דומה לרכבים האחרים.

נראה שהרכב הלבן בשורה הנגדית גם חונה על המדרכה, באופן חלקי. היות ונראה שהפקח לא השאיר דוחות על השמשות, לא ניתן לדעת מה הוא קיבל.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני כשעה, Keyser Söze כתב:

לי לא ברור היכן מתחיל והיכן נגמר אותו שטח אותו הגדרת כ-"חניון ציבורי".

בתמונות לא ניתן להבחין בתמרור המציין זאת. עוד, מהתמונות עולה כי ישנה שורת רכבים לצידך (תמונה ראשונה), כמו גם שורת רכבים מלפניך (החל מהרכב הלבן מתחת לעץ וימינה, בתמונה השניה). האם כל אלה חנו כחוק? אם כן - על פי חנו הם כחוק? אם לא - האם כולם זכו לדוח?

אין תמרור רק הבדל בין אספלט למדרכה (שעד שקיבלתי שם דוח לא באמת שמתי לב להבדל ביניהן...)

יש שלט 'חניה ציבוירת' שמוסתר על ידי העץ..

פורסם

בכנות, יכולתי לעמוד ליד החנות באדום לבן עם 2 גלגלים על המדרכה ו'להסתכן' בקנס יותר נמוך של 250 שקל, ולהרוויח העמסה יותר נוחה של סחורה.

העובדה שבחרתי לחנות בהמשך כדי לא להפריע לאף אחד ו'להתאמץ' יותר (באוגוסט יש לציין) בלהביא את הסחורה עד לרכב, רק ממחישה את זה שלא ברור שמה שעשיתי הוא אסור.

פורסם

די נו. אל תתמם, ידעת שזו מדרכה ושאסור לחנות שם, אחרת היית מעלה את טענת תום הלב בהודעה הראשונה.

יפה שהשתדלת לא להפריע וזו אכן מדרכה רחבה וההפרעה היא קטנה, אבל תחשוב מה היה קורה אם כל מדרכה רחבה היתה הופכת לשלוחת חניה באופן רשמי. רכבים היו עולים/יורדים/מתמרנים על המדרכות כל העת, ליד הולכי רגל. אז הדבר אסור, גם כשהיא רחבה.

אני איתך בכך שההפרעה היתה מינימלית, וגם אני אעלים עין מרכבים שחונים על המדרכה ומשאירים מקום מעבר, במידה ויש מצוקת חניה באיזור, אבל החוק היבש לא יכול לפעול ככה.

אם זו בעיה קבועה אולי לבקש מבעל הבית שיממן מונית.

הפורום לא מיועד להטפות, אבל כתבת אז הגבתי. פעם אחת, לא אכנס לויכוח. 

פורסם
לפני 56 דקות, Be roo כתב:

די נו. אל תתמם, ידעת שזו מדרכה ושאסור לחנות שם, אחרת היית מעלה את טענת תום הלב בהודעה הראשונה.

אין לי אינטרס לשקר לך או להתמם בקטע הזה.

בכנות, אם אני כבר אסתכן בדו"ח, אסתכן בדו"ח כשהרכב שלי במרחק בו אני רואה אותו, ושגובה הדו"ח נמוך משמעותית.

זו לא בעיה קבועה, אני לא עובד בכלל בחנות שנמצאת באיזור התעשיה, קפצתי לשם לקחת סחורהל חנות שלי.

פורסם

חנייה – העמדת רכב למשך 10 דקות, כאשר הנהג איננו במכונית ואינו עוסק, ברציפות, בטעינה או בפריקה.

איך זה מסתדר עם זה שבאת להעמיס סחורה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה היה לפני חצי שנה והגיע רק היום.

אני לא עובד בסניף הזה לכן הסיבה היחידה שהייתי שם היא על מנת להעמיס סחורה, במיוחד בתקופת הקיץ שלא הייתי בלימודים והייתי עובד כל יום בסניף השני. אם הייתי שם 10 דקות או 20 דקות להעמיס סחורה אני לא יכול להגיד לך. אבל מה שלא הבנתי זה איך אתה יוצא מנקודת הנחה שפקח עמד 10 דקות וחיכה לראות אם הרכב עומד או נוסע?

פורסם

הוא לא יוצא מכלום. הוא מציע אפשרות לביטול. אתה יכול להוכיח שהעמסת סחורה ושלא עמדת יותר מ-10 דקות?

בדרך כלל רכב מעמיס/פורק סחורה שם על עצמו שלט או משהו לפקחים. מציע לך גם בלי קשר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...