Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, דובצע כתב:

במגאן 2001 המתגים לחלונות אחורה היו כביכול מאחורי המישענת יד באמצע האוטו

נסעתי בסיטרואן כלשהי וגם שם היה ככה. לא נוח בעליל במיוחד אם יש קצת תיקים

פורסם
לפני 27 דקות, עוזי ל כתב:

נראה לי בברלינגו זה גם באמצע, אבל לא איפה שהמשענת יד, איפה שהמזגן\מולטימדיה בדרך כלל

פורסם
לפני 15 שעות, דובצע כתב:

במגאן 2001 המתגים לחלונות אחורה היו כביכול מאחורי המישענת יד באמצע האוטו

בג׳מפי 2006 הם בגג ליד המראה האמצעית-אתה יכול להגיד לנוסע לידך תיפתח לי חלון

יש את זה בעוד רכבים רק שזה נמצא ליד הידית הילוכים

ואפילו באיוניק 6.

יונדאי איוניק 6 - כבישים

לפני 20 דקות, עוזי ל כתב:

אני חושב בסיטרואן סי אליזה ובפיז' אחותה.

סיטרואן C אליזה - כבישים

פורסם
לפני 13 דקות, cohen motor 377 כתב:

אני חושב בסיטרואן סי אליזה ובפיז' אחותה.

סיטרואן C אליזה - כבישים

אני התכוונתי לחלונות מאחורה, הנוסעים צריכים להתכופף כדי לפתוח חלון

כי המהנדס(?) חשב שזה יפה במקום פתח איוורור לשים כפתורים של חלונות 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 שעות, amosbmw כתב:

לא מכיר את הפיאסטה אבל אני די בטוח שמדובר על המושב האחורי.

ואז יש הרבה רכבים שבזמן קיפול המושב החגורות מפריעות וצריך להזיז אותן הצידה ולהחזיק, זה נועד לתת פתרון לבעיה הזאת.

לא מסובך כל כך לפתור את זה. ברכב שלי (גולף MK7) החגורה נשענת על חתיכת trim בצד ולא על המושב, כך שהיא אף פעם

לא נמצאת בדרך של המושב ולא מונעת קיפול שלו.

image.thumb.png.ca5df227087bafdbdfab07b389b8f285.png

לפני 16 שעות, amosbmw כתב:

איפה אצלך של החלונות האחוריים?

עריכה: נזכרתי שיש לך 2 דלתות.

כשיצאה הגולף מארק 6 כתבו מאמרים שלמים על זה שבאלכסון הלחצני חלונות נוחים יותר, ואז במארק 7 החזירו אותם למטה....

אני החלפתי את המארק 5 ישר למארק 7 כך שלא זכיתי לנסות.

PXL_20230606_191054881.jpg

אני מת על זה. מאוד לא אהבתי שהם הזיזו את זה חזרה למטה ב-MK7. תמיד כשאני בא להשתמש במתג כדי להזיז

את המראה החשמלית לצורכי חנייה (כדי לא לדפוק את הג'אנט) אני מתבלבל.

2016 BMW M235i.

פורסם

בפורד פוקוס דור ראשון שהייתה לי זה היה באלכסון ומאד נוח, במונדאו שבאה אחריה זה ירד למשטח היד. היה צריך למשש בחשכה איזה חלונות לתפעל קידמיים או אחוריים. כשזה באלכסון זה הרבה יותר אינטואיטיבי 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, עוזי ל כתב:

כי המהנדס(?) חשב שזה יפה במקום פתח איוורור לשים כפתורים של חלונות.

הוא חשב שזה זול, לא יפה. והוא צדק, כי זה חוסך הרבה חיווט.

עשרים שנה מאוחר יותר, המהנדסים של סיטרואן חשבו שבכלל אין טעם לשים מתגי או מנגנוני חלונות (אפילו ידניים) מאחורה בקקטוס, כי ממילא מי נוסע שם בכלל... זה כבר באמת טמטום, מהול ביוהרה וקמצנות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

או פרקטיות.

אצלי ברכב כל פתיחה של חלון אחורי על ידי הילדים מלווה באופן מיידי בסגירתו. רעש, חום וניחוח גזי פליטה. לא מבין את הקטע. במיוחד שפה זה לא מרחבי פרובאנס עם ניחוחות לוונדר...

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Derish כתב:

עשרים שנה מאוחר יותר, המהנדסים של סיטרואן חשבו שבכלל אין טעם לשים מתגי או מנגנוני חלונות (אפילו ידניים) מאחורה בקקטוס, כי ממילא מי נוסע שם בכלל... זה כבר באמת טמטום, מהול ביוהרה וקמצנות.

נדייק - המהנדסים של סיטרואן בהחלט אפשרו פתיחה של החלון מאחורה - רק לא כמו שכבודו חושב שצריך.

מכיוון ש 20 שנה היה לי רכב (סאאב 99) שכך בדיוק נפתחו חלונותיו אני יכול לאמר שזה לא "טמטום מהול ביוהרה וקמצנות".  נראה לי שהמשפט הזה שלך משליך עליך יותר מאשר על מהנדסי סאאב וסיטרואן.

וכמו שכתב הנס, גם ברכבים שלי שבהם החלונות האחרויים יכולים להפתח כפי שכבודו חושב שהם צריכים להפתח, אופציה זו כמעט ועינה בשמוש (ואם בשימוש - גם הפתיחה של סיטרואן/סאאב היתה מספקת).

• לא הבנתי... 1
פורסם

אם זה ההיגיון שלכם, אז אני מציע שנגביל את בקרת האקלים בכל המכוניות מהיום ואילך לטווח שבין 20-24 מעלות ושתי מהירויות מאוורר. הרי השאר כמעט לא בשימוש.

לאחר מכן נגביל את הרדיו לשתיים-שלוש תחנות בלבד בזיכרון. הרי תכלס, מי צריך יותר מזה? וגם את הספידומטר אפשר לסיים ב-140 ככה, שגם אליהם כנראה לא נגיע. (כי מהירות התנועה הממוצעת בארץ היא לא כמו בפרובאנס)

תא המטען יוגבל לגודל של שתי מזוודות או קניית סופ"ש אחת בסופר - רוב הזמן שאר המקום ממילא לא בשימוש. על הדרך נוריד את המושבים האחוריים בשלמותם, אלא אם כן הלקוח ירצה להתקינם תמורת תשלום נוסף.

בקיצור, הבנתם... הבעיה עם חרכי הירי של הקקטוס היא לא שהם כן מכניסים אוויר או לא, אלא שהם לוקחים את חוופש הבחירה של הנוסעים מאחור אם וכאשר יש כאלה.

פורסם

זה לא רק הקקטוס זה בעוד מכוניות

יש מכוניות מיני שהחלונות מאחורה ניפתחות רק חריץ 

באיביזה קופה שנת 2000 חלון גדול מאחורה שניפתח לחריץ כיום חלון פיצי לא ניפתח בכלל

פורסם
לפני 20 שעות, עוזי ל כתב:

אני התכוונתי לחלונות מאחורה, הנוסעים צריכים להתכופף כדי לפתוח חלון

כי המהנדס(?) חשב שזה יפה במקום פתח איוורור לשים כפתורים של חלונות 

יתכן שמדובר בהתקנה מקומית? 

היו כאלה התקנות נפוצות במכוניות שהגיעו עם חלונות ידניים מאחורה.

המיקום הזה נבחר בין היתר בשביל לחסוך התקנה של מתגים נוספים לחלונות האחוריים בפנל פיקוד נהג. 

בצורת ההתקנה הנ"ל הנהג יכול להגיע למתגים האלו, לא נוח אבל אפשרי. 

ואז שמים רק שני כפתורים, לא מתעסקים עם התקנת מתגים בדלתות והשחלת חיוט נוסף, לא נוגעים בפנל פיקוד נהג, הכי קל ואפשר לרשום במפרט שיש 4 חלונות חשמל. 

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...