Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי בעיה ברכב משהו קטן ומציק, לפעמים בנסיעה אני מרגיש מעין רעד קל ברכב, זה בא והולך מדי פעם בנסיעה, אני מרגיש שזה מאיזור הצמיגים/גלגלים.

הלכתי לבדוק את הרכב ובמוסך אמרו שהכל תקין, תעשה איזון צמיגים וזה יסתדר.

עשיתי וזה פתר קצת מהבעיה.

עדין יש את התופעה הנ"ל.

השאלה שלי היא כזאת, הרכב אצלי חודש והחלפתי איך שקניתי זוג צמיגים קדמיים לחדשים של toyo ומאחורה יש זוג סיני, יכול להיות שזאת הבעיה?

כי האיזון גלגלים פתר קצת מהבעיה, כך שהמיקוד שלי הוא בצמיגים..

השאלה האם כדאי להחליף את הסיניים ל toyo גם כן למרות שהם די חדשים..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

**עדכון**

הצמיגים האחוריים הם לא בקוד מהירות הנדרש לרכב 93W הצמיגים לעומת 89W ברישיון הרכב.

יש לזה השפעה?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 5 שעות, Tom777 כתב:

ומאחורה יש זוג סיני, יכול להיות שזאת הבעיה?

מהניסיון שלי, צמיגים סינים ובמיוחד חישוקים סינים גורמים לכל מיני תופעות מוזרות כמו רעידות במהירות גבוהה ושאר מרעין בישין.

לא יודע מה מקור הבעיה אצלך אבל הייתי מתחיל מהצמיגים הסינים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני שעה, Tom777 כתב:

הצמיגים האחוריים הם לא בקוד מהירות הנדרש לרכב 93W הצמיגים לעומת 89W ברישיון הרכב.

יש לזה השפעה?

אין לזה השפעה, מותר להתקין צמיגים עם קוד מהירות ועומס גבוהים יותר ממה  שרשום ברישיון. 

זו לא הסיבה לרעידות. 

תנסה למקד , מתי אתה מרגעש את הרעדות?

במהירות מסויימת? 

בהאצה? 

בבלימה? 

בנסיעה בניוטרל יש רעידות בדיוק כמו בנסיעה בהילוך? 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

אין לזה השפעה, מותר להתקין צמיגים עם קוד מהירות ועומס גבוהים יותר ממה  שרשום ברישיון. 

זו לא הסיבה לרעידות. 

תנסה למקד , מתי אתה מרגעש את הרעדות?

במהירות מסויימת? 

בהאצה? 

בבלימה? 

בנסיעה בניוטרל יש רעידות בדיוק כמו בנסיעה בהילוך? 

הרעידות בדרך כלל קורות אחרי האצה של הרכב ושמירה על מהירות קבועה, מתחילים להרגיש רעד קל/ויברציה שבאה והולכת למשך מספר שניות.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 5 שעות, shugiflex כתב:

מהניסיון שלי, צמיגים סינים ובמיוחד חישוקים סינים גורמים לכל מיני תופעות מוזרות כמו רעידות במהירות גבוהה ושאר מרעין בישין.

לא יודע מה מקור הבעיה אצלך אבל הייתי מתחיל מהצמיגים הסינים.

כן כל מי ששאלתי ומבין קצת בתחום אמר תחליף את הסינים לאותו דגם של הTOYO והבעיה תחלוף.
אני שוקל את זה ברצינות למרות שהסינים די חדשים..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...