Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מאזדה 3 2008 עם שלט קוברה שעושים את הקוד בשלט

והוא לא מגיב לפתיחה ולקוד רק אחרי כמה פעמים שמנסים הוא עושה אזעקה מחרישת אוזניים

יש למישהו מושג קודם כול איך מבטלים את האזעקה?

ואיך אפשר לנטרל את השלט ולהפעיל את הרכב בלי שלט (אולי אחר כך להתקין קודן)

תודה

פורסם

לדעתי הכי טוב ללכת לחשמלאי רכב שמתעסק בזה ולבקש ממנו לנטרל את השמע או לנתק את  כל המערכת.

לבד בלי ידע בתחום זו כנראה תהיה משימה קשה, כי זה לא רק ניתוק של איזה חוט שברור שהוא האזעקה וזהו.

אם אתה רוצה לנטרל רק את שמע האזעקה אתה יכול למצוא את הרמקול ולאטום אותו (כך אני עשיתי).

החסרון הוא שהמערכת עדיין עובדת והמצבר יכול להתרוקן.

אתה יכול לראות קצת יותר בהרחבה כאן בתגובות האחרונות.

פורסם

אם אתה מאזור המרכז תבדוק עם חברת קוברה בתל אביב כשהייתי צריך גם שכפול וגם תקלה הם היו זולים גם בהצעה ראשונית וגם בסוף בעבודה. 

פורסם (נערך)

פרק את הקיק-פאנל בצד הנוסע.

באיזור ה-bcm אתר את הצמה של האזעקה, ועקוב אחריה עד למוח האזעקה.

במוח האזעקה אתר את חוטי הניתוקים ובטל אותם.

הדרך לעשות זאת, זה לחבר את החוטים המקורים של הרכב, אלו שנותקו וחוברו לצמת האזעקה, בחזרה אחד לשני, ואז להסיר את החוטים ששייכים לצמת האזעקה.

בשלב הבא, אחרי שאתה בטוח שגישרת חזרה את כל הניתוקים, נסה להניע את הרכב כשהאזעקה דרוכה (לא מנוטרלת).

אם הרכב מניע, אתה יכול לעבור לשלב הבא. אם לא, יש ניתוק שלא גישרת אותו, ואין להמשיך בהליך הניתוק לפני שמגשרים את כל הניתוקים.

*יש מצב שיש גם ניתוקים אלחוטיים, שיהיה קשה יותר לאתר.

בשלב הבא אפשר לנתק ולהרחיק את כל אביזרי האזעקה- לדים, כפתורים, גלאי נפח, צופר וכו'.

פשוט לנתק את הקונקטור שלהם ממוח האזעקה, לשלוף ולשים בפח.

בסוף, ישנם חוטים שמחוברים לשתי הצמות של ה-bcm. זה איתותים, פתיחת דלתות, ומתח.

באיזור הזה טפל בזהירות ובודד היטב את כל מה שאתה מנתק. 

1 . אני הייתי מנצל את ההזדמנות שכל הפלסיטקה מפורקת וכל הצמות כבר מולך כדי להתקין שלטי נוחות חדשים. 

זה עניין של 15 דולר בעלי אקספרס, ופשוט אפס עבודה נוספת כשאתה ממילא "כבר שם".

2  אם יש לך התלבטויות, תעלה תמונות ותעזר בחברים פה.  

העבודה לא מאד מסובכת, אבל יש בה פוטנציאל נזק מסויים.

תמיד עדיף לשאול מלהצטער....

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה לכל המגיבים

מה שעשיתי בסוף זה שהזמנתי חשמלאי רכב שניתק לי את כל המערכת של השלטים והאזעקה

לא יכולתי לנסוע לחברת קוברה כי האוטו פשוט לא התניע בלי אישור מהשלט והקוד שבשלט

החשמלאי לקח לי על זה 350 ש"ח 

לא יודע כמה אמורים לקחת על כזה דבר (משהו כמו חצי שעה עבודה) אבל זה היה לי עדיף מאשר לנסות לבד

שאלתי כי חשבתי שזה איזה חוט שתים שצריך לנתק...

שוב תודה לכולם

• תוכן חדש...