Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 6 שנת 2004 עם אזעקת קוברה (מצ"ב תמונה של השלט שלה).

ביומיים האחרונים מסיבה כלשהי, כאשר אני מנסה לנטרל את האזעקה ע"י הכנסת הקוד , האוטו מגיב ב4 צפצופים והבהובים במקום אחד וגם לא מנטל את האעזקה, רק מצפצף ומהבהב.

אם אני מנסה שוב פעם אני מקבל את אותה התוצאה - 4 הבהובים וצפצופים והאזעקה לא מנוטרלת.

כמו כן שמתי לב שהLED שנמצא מתחת להגה מצד שמאל (אם אני לא טועה זה הלד של האזעקה) - הוא לא נדלק בכלל, גם כשהרכב כבוי ונראה שזה תמיד היה ככה ולא שמתי לב. לכן אני גם לא יכול לנטרל את הרכב באמצעות הפין קוד.

אני הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י ביצוע התהליך כניסה למצב חירום (הדלקה וכיבוי של הסוויצ 3 פעמים) למרות שאין לי אינדקציה מהLED של האזעקה, ולאחר מכן הקשתי את הקוד הרגיל בשלט - משום מה רק אז הרכב גם מנטרל את האזעקה וגם מבצע את ההבהובים שציינתי מקודם עד שהאזעקה מתחילה תפעל פתאום כרגיל (צפצוף אחד לניטרול 2 לדריכה).

השאלות שלי הם כאלה:

1. האם מישהו מכיר את התופעה?? למה זה קורה?

2.כמה אמור לעלות לתקן את הלד שיחזור לעבודה ? האם זה משהו מסובך?

cobra-7775-300x254.jpg

פורסם
נסה לנתק מינוס מהמצבר ל-10 דקות ולבדוק שוב.

הקטע הוא שלפעמים זה קורה ולפעמים לא.. נגיד הבוקר כבר ניטרלתי ודרכתי את האזעקה פעמיים והכל בסדר.

זה קרה בעיקר בערב

פורסם
תנסה לעשות את מה שאמרתי, אולי הסוללה חלשה בשלט, יש לך שלט נוסף?

כן,

משום מה בעת התקלה שהאוטו לא נפתח וניסיתי את השלט הנוסף , איך שהכנסתי את הקוד ולחצתי על הכפתור האמצעי האזעקה החלה להידלק עוד פעם!

אני מפחד לנתק את המצבר מכיוון שאני מפחד שהשלטים ייתאפסו, זה לא יקרה ?

פורסם

קרה לי, הבעיה היא בצ'יפ של השלט, תחליף אותו לחדש וזה יסתדר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מזה כחודש בזמן ניסיון לפתוח את הרכב (מזדה 6- 2007) בניסיון הראשון  הרכב מגיב עם 3 צפצופים רציפים ולא נפתח .

ניסיון נוסף פותח את הרכב כרגיל . היום כשירדתי לרכב הפעלתי את הקוד הרגיל , הרכב לא הגיב ללא סיבה נראית לעין 

בשלט נדלקה נורה אדומה של הלאד כשניסיתי בשנית ,אבל הרכב לא נפתח , לאחר מספר דקות פתחתי את הדלת אשר

הפעילה כמובן את מערכת האזעקה (בוקר לא נעים ), ניתקתי את מצבר הרכב למשך 10 דקות וליתר ביטחון הוצאתי גם

את המצבר בשלט , החזרתי הכול למקום תוך כידי שהמערכת צווחת לחצתי את הקוד ולהפתעתי הכול חזר לתיקנו .

החלפתי את המצבר (3V) בשלט , שאלתי כיצד אני יכול לנתק לחלוטין את המערכת ולהשאיר רק את פתיחת הדלתות 

או שצריך חשמלאי רכב ? 

פורסם (נערך)

אני אכתוב לך מה אני עשיתי. אולי תוכל למצוא פתרון יותר פשוט, אבל כשאני חיפשתי הבנתי שפתרון באמצעות חיווט עשוי להיות מורכב.

מצאתי את הרמקול/סירנה/צווחן (משימה לא בהכרח פשוטה), לקחתי מכסה פלסטיק של ספריי כלשהו, כשבתוכו דחסתי חתיכת בד (כדי לספוג את הרעש) וקשרתי עם אזיקונים על הצד (העיקרי) שממנו בוקעת האזעקה.

זה כמובן לא מבטל את האזעקה, אלא רק גורם לה לא להישמע ולא להפריע אם היא נדלקת סתם כי בא לה קצת תשומת לב מהשכנים.😄

עריכה אחרונה על ידי itzik123
פורסם

גם לי הייתה בעיה במאזדה 3, נגשתי לעסק של התקנות שעובד עם קוברה ופשוט מאוד דרך התחברות למוח האזעקה באמצעות מחשב הוא ניטרל את הפיצ'ר (5 דקות) שמפעיל את השמע.

מאז אין לי בעיות, עלות כספית 80 ש"ח

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...