Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצד השני גרם לתאונה ועכשיו הוא תובע אותי- התייעצות

שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

בהמשך לתאונה הזו:

שבה רכב לא נתן לי זכות קדימה וגרם לתאונה, הבעלים של הרכב שלח לי כתב תביעה בדואר רשום ממשרד עורכי דין שבו מתואר שהנהג שלו האט ונזהר בכניסה לצומת ופתאום אני הגעתי במהירות גבוהה ופגעתי ברכב שלו, מה שבכלל לא נכון. לכתב התביעה מצורפת הערכת שמאי של תיקון הרכב שלו ודרישה לשלם לו לא פחות מ- 42 אלף שקלים. מפורטים שם גם כמה תיקונים שבוודאות לא היה צורך לעשות כמו תיקון ג'אנטים קדמי ואחורי.

אני עד עכשיו התעסקתי רק בתביעת הגוף, בכלל לא תבעתי אף אחד מהצד שלו כי רצו את הרכב שלי שיש בו הרבה תוספות יקרות ולא הסכמתי לתת להם אותו ופשוט השארתי אותו אצלי ומאז  לא שמעתי מהביטוח.

לא הבנתי מה פתאום הוא תובע אותי על תאונה שהוא גרם לה. האם רק כי אני לא תבעתי אותו?

- אני צריך לפנות עם זה לביטוח, או שעדיף להשתמש בעורך דין פרטי?

- מהצד שלו התביעה פרטית, בלי חברת ביטוח, משרד עורכי דין לתביעות רכוש. אני חושש להפסיד בגדול כי אף פעם לא הייתי במצב כזה.

- איך בכלל מתנהל משפט כזה? האם כדאי להשתמש בעורך דין מהביטוח אם בכלל יש דבר כזה?

- עצות נוספות יתקבלו בברכה.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תערב בהקדם את הביטוח.

תבדוק האם יש לך הגנה משפטית בפוליסה. אם לא - דאג לעורך דין.

תאסוף את כל החומר שיש לך, סרטונים, תמונות, פרטי צד ג' ותיתן לעורך דין.

שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי ההנחיות של נחמן שי - שתה כוס מים.

מחר בבוקר שיחה עם סוכן הביטוח.

צלם את כל המסמכים ב-3 העתקים, כולל שכפול התיעוד ממצלמות הדרך .

האם תבעת את נזקיך מהביטוח שלך?

אם התיעוד מראה שנהג המונית אכן חצה את הצומת בלי לתת זכות קדימה הביטוח שלך כבר ידאג לתבוע את נהג המונית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשפט ששכחתי לכתוב: בדיוק מסיבה זו יש לך ביטוח צד ג'. תן לביטוח "להכנס בנעליך" ולטפל בתביעה. הם מטפלים בכמה עשרות ארועים דומים כל יום, משני צידי המתרס. הם גם ידריכו אותך כיצד להסב את התביעה אליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...