Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול עם wifi לגינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, falou כתב:

בשביל מה צריך מחשב שלם, כולל מקלדת ומסך ומערכת הפעלה, כדי רק להשמיע מוסיקה, ואיך זו פותר לו הסוגיה של להפעיל את המוסיקה בלי לקום מהמקום?

מה זה ״מערכת איכותית״ ואיך wifi קובע את איכות הסאונד?

בכלל, איך משיגים ״סאונד טוב״ במרפסת

הוא לא צריך מחשב עם מקלדת הוא צריך לפטופ פשוט שזרוק לו בבית

מקסימום שיתקין TEAMVIEWER אם כל כך קשה לו לקום מהכיסא ולבחור שיר

מערכות טובות לא מציעות פיצרים כמו BT.  הרבה זמן לא שמעתי סאונד דרך BT אבל חושב שבפעם האחרונה ששמעתי זה היה ממש רע בהשוואה לחיבור מאוזן.

איך אפשר להשיג סאונד טוב במרפסת ? כמו שמשיגים בכל בר פתוח

בחירה נכונה של מערכת וכיוון נכון שלה, ולא סתם רמקולים שמרעישים ומעצבנים את כל מי שיושב שם עד שיבקשו להחליש

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 5.11.2021 בשעה 11:33, DubelBoom כתב:

כמו שאמרתי התקציב די גמיש, כי עדיין לא מצאתי אפילו מכשיר אחד שעונה על הדרישות ככה שאין לי כיוון אפילו.

מאמין שסביב ה 1000+ ש"ח לרמקול, אם יש צורך לעלות יותר מזה בשביל הפיצ'רים שאני מחפש זה אפשרי.

לגבי ההצעות הקודמות, השאיפה היא לפתרון אלגנטי. רמקולים שעובדים עם wifi ובשאיפה אפילו מתחברים לאיזה גוגל הום זה פשוט יותר נוח. כל אחד בשנייה שם שיר בלי התעסקויות, חיבורים, לנתק את הטלפון הקודם וכו' וכו'.

אני אגיד את האמת, שאני מופתע שאין הרבה אופציות האלה - או שאני סתם לא מוצא אותן? נשמע לי שימוש די נפוץ רמקולים אקטיבים עמידים למזג אוויר. למי מאיתנו (או לאמריקאים) יש רסיבר בגינה או חיווט מהבית לגינה? אני בספק שלהרבה אנשים..

תתחיל לראות ממה שזמין בהישג יד בארץ, מה מתאים לך (אם בכלל).

https://ksp.co.il/web/cat/.1313.?gclid=CjwKCAjwz5iMBhAEEiwAMEAwGBHkzWdhgAEAPV1FY242GJAEabCZZEwx8kQHscxSEcEpy5gaL1XMixoCtLYQAvD_BwE

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כשהייתי עכשיו בחו"ל שמעתי כמה רמקולים כאלה, עם סאונד ממש טוב. תבדוק אולי שווה לך לשים דבר כזה רמקול נייד JBL PartyBox 100 ג'יי בי אל - Jbl - רמקולים ניידים (zilzul.co.il)

ויש את הדגמים היקרים יותר 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, Transporter כתב:

הוא לא צריך מחשב עם מקלדת הוא צריך לפטופ פשוט שזרוק לו בבית

מקסימום שיתקין TEAMVIEWER אם כל כך קשה לו לקום מהכיסא ולבחור שיר

אמרת לקנות, לא?!

ומה יעזור לו TeamViewer לאופן השימוש שהוא ציין?

איך אפשר להשיג סאונד טוב במרפסת ? כמו שמשיגים בכל בר פתוח

בתקציב שלו, איש, בתקציב שלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

אמרת לקנות, לא?!

ומה יעזור לו TeamViewer לאופן השימוש שהוא ציין?

בתקציב שלו, איש, בתקציב שלו...

אין לו ממש תקציב

הוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה

התקנה איכותית בגינה יכולה להגיע ל 30-40 אלף

אבל ב 10,000 אפשר למצוא אחלה רמקולים של DAS נגיד

עם TEAMVIEWER ישלוט על המחשב מהטלפון

לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

תתחיל לראות ממה שזמין בהישג יד בארץ, מה מתאים לך (אם בכלל).

https://ksp.co.il/web/cat/.1313.?gclid=CjwKCAjwz5iMBhAEEiwAMEAwGBHkzWdhgAEAPV1FY242GJAEabCZZEwx8kQHscxSEcEpy5gaL1XMixoCtLYQAvD_BwE

אין טעם לגעת בשום דבר שם

KSP לא מתמחה בסאונד והגברה

בטח לא OUTDOOR

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

אין לו ממש תקציב

בתאריך 4.11.2021 בשעה 21:49, DubelBoom כתב:

תקציב גמיש, כרגע אני מוצא אפס אפשרויות ככה שאני לא רוצה לנקוב בתקציב. הsonos outdoor כן יקר ומעבר לתקציב

בתאריך 5.11.2021 בשעה 11:33, DubelBoom כתב:

כמו שאמרתי התקציב די גמיש, כי עדיין לא מצאתי אפילו מכשיר אחד שעונה על הדרישות ככה שאין לי כיוון אפילו.

מאמין שסביב ה 1000+ ש"ח לרמקול, אם יש צורך לעלות יותר מזה בשביל הפיצ'רים שאני מחפש זה אפשרי.

@Transporter

אתה מנותק מהשרשור. 

רד, רד אלינו.

פורסם

תודה לכולם פה על ההצעות.

הרבה מההצעות פה הם לרמקולים שלא עמידים בפני מזג אוויר. המטרה היא רמקול שנשאר קבוע תלוי בחוץ, וזה כולל חשיפה לשמש וגשם. אמנם יש פרגולה, אבל היא לא חוסמת מכל הכיוונים והרמקול בטוח יהיה חשוף לעולם.

כל הפתרונות המסורבלים של מחשב בחוץ (חשוף לגשם ושמש), או טלפון ישן שהסוללה שלו תחזיק דקה ויאבד, פחות רלוונטיים לי.

כרגע שתי האופציות שיש אצלי בראש:

1. מגבר קטן כמו זה שצירפתי מקודם - מביקורות באינטרנט אני רואה שהמגברים האלו עם הWIFI מספקים איכות סבירה בהחלט, ומבחינת נוחות הן הכי טוב שאני מצליח למצוא כרגע. אמנם גם לו אני צריך לדאוג להגנה מגשם, אבל אין לי צורך להתעסק איתו, כלומר איזה ארון קטן בצד יעשה את העבודה. שגר ושכח, עד שתצוץ איזו תקלה.

2. להשחיל כבלים מאזור הרמקולים בגינה לסלון איפה שנמצא הרסיבר של הטלוויזיה (עושים שיפוץ קטן ככה שזה אפשרי על הדרך), ולחבר שם רסיבר ישן מאד (אך איכותי) של Denon עם איזה Chromecast Audio אם עוד בכלל מוכרים כאלה. HDMI אין ברסיבר הזה. אני קצת מוטרד מהמרחק, לא יודע אם זה חשש מוצדק או לא. מעריך שזה יצא סביב ה20 מטר נטו של כבל בין הרסיבר לרמקולים, אולי אפילו קצת יותר. זה קצת יותר מסורבל.

בנוסף, אשקול קנייה של רמקולים יקרים יותר. אם למישהו יש ניסיון עם רמקולים פסיביים שמתאימים לתלייה בחוץ, ללא דרישות מעבר לכך, אשמח לשמוע המלצות. שוב, מחיר של סביב ה1000-1500 ש"ח לרמקול, פשוט כי אני לא רואה סיבה לשלם יותר על משהו שאני לא יודע להבחין בו.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

@Transporter

אתה מנותק מהשרשור. 

רד, רד אלינו.

כמו תמיד התגובות שלך רק מבזבזות מקום בפורום

הבנאדם כתב שהוא רוצה להשקיע 1000 שח לרמקול  ויכול להגדיל את התקציב

הוא לא אמר כמה רמקולים

אם הוא ימתח את התקציב ל 2000 2500 יקבל אחלה הגברה למרפסת

זאת לא פעם ראשונה שאתה מנסה להגיב בנושאי סאונד ומפגין בורות.

תחסוך לאנשים פה את העוגמת נפש אם יקשיבו לך ויקנו  מוצר שלא מועיל להם,

ותן למי שעוסק בתחום הזה לייעץ ולעזור

לפני 2 דקות, DubelBoom כתב:

תודה לכולם פה על ההצעות.

הרבה מההצעות פה הם לרמקולים שלא עמידים בפני מזג אוויר. המטרה היא רמקול שנשאר קבוע תלוי בחוץ, וזה כולל חשיפה לשמש וגשם. אמנם יש פרגולה, אבל היא לא חוסמת מכל הכיוונים והרמקול בטוח יהיה חשוף לעולם.

כל הפתרונות המסורבלים של מחשב בחוץ (חשוף לגשם ושמש), או טלפון ישן שהסוללה שלו תחזיק דקה ויאבד, פחות רלוונטיים לי.

כרגע שתי האופציות שיש אצלי בראש:

1. מגבר קטן כמו זה שצירפתי מקודם - מביקורות באינטרנט אני רואה שהמגברים האלו עם הWIFI מספקים איכות סבירה בהחלט, ומבחינת נוחות הן הכי טוב שאני מצליח למצוא כרגע. אמנם גם לו אני צריך לדאוג להגנה מגשם, אבל אין לי צורך להתעסק איתו, כלומר איזה ארון קטן בצד יעשה את העבודה. שגר ושכח, עד שתצוץ איזו תקלה.

2. להשחיל כבלים מאזור הרמקולים בגינה לסלון איפה שנמצא הרסיבר של הטלוויזיה (עושים שיפוץ קטן ככה שזה אפשרי על הדרך), ולחבר שם רסיבר ישן מאד (אך איכותי) של Denon עם איזה Chromecast Audio אם עוד בכלל מוכרים כאלה. HDMI אין ברסיבר הזה. אני קצת מוטרד מהמרחק, לא יודע אם זה חשש מוצדק או לא. מעריך שזה יצא סביב ה20 מטר נטו של כבל בין הרסיבר לרמקולים, אולי אפילו קצת יותר. זה קצת יותר מסורבל.

בנוסף, אשקול קנייה של רמקולים יקרים יותר. אם למישהו יש ניסיון עם רמקולים פסיביים שמתאימים לתלייה בחוץ, ללא דרישות מעבר לכך, אשמח לשמוע המלצות. שוב, מחיר של סביב ה1000-1500 ש"ח לרמקול, פשוט כי אני לא רואה סיבה לשלם יותר על משהו שאני לא יודע להבחין בו.

קודם כל גם בשמש וגם בגשם אתה יכול לשים שקית זבל על הרמקול והוא ישמר. זה מה שעושים ברוב המקומות

כמובן שבחודש ינואר שאתה יודע שיש כמה שבועות של סופה אתה יכול להוריד אותם, שוב זה מה שעושים כשעובדים OUTDOOR

גם רמקול של 30,000 שח לא אמור לשרוד גשם ושמש 24-7. זה מה שעושים ^

אתה חושב שאתה לא יודע להבחין בין רמקול סבבה לרמקול פח

אבל בטח שאתה תבחין

יהיו חסרים לך תדרים והסאונד פשוט ישמע חרא

אז בחודש הראשון אתה תהנה  כי יש לך מערכת במרפסת

אחרי חודש אתה תראה שלא נעים לשמוע במערכת הזאת ותחפש תחליף

אתה לא צריך להבין מה ההשפעה של תדר 15K או 3K בשביל להרגיש שרמקול זול מעצבן אותך ומפריע לך לשמוע מוזיקה.

פורסם
לפני 7 דקות, Transporter כתב:

אם הוא ימתח את התקציב ל 2000 2500 יקבל אחלה הגברה למרפסת

התקנה איכותית בגינה יכולה להגיע ל 30-40 אלף

אתה שמת לב שהשטויות שאתה כותב עדיין נמצאות. אתה מדבר על רמקולים ב-30 אלף, יורד ל-10 ועכשיו אתה מציע רק הגברה ב-2.5

רד, רד, עפיפון. אתה לא קורא לא את הדרישות ולא את מה שאתה מחרטט.

פורסם

10 Best Outdoor Speakers for 2021 - Outdoor Speaker System Reviews (bestproducts.com)

מה שאני הצעתי תוכל להכניס הביתה ולהוציא כשבאים אורחים. הרמקולים שכאן ידרשו מגבר  וכבלים - נראה לי שכדאי שתזמין הביתה מומחה למערכות כדי להתקדם ולא לעשות טעויות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 1 דקה, Michazzz כתב:

10 Best Outdoor Speakers for 2021 - Outdoor Speaker System Reviews (bestproducts.com)

מה שאני הצעתי תוכל להכניס הביתה ולהוציא כשבאים אורחים. הרמקולים שכאן ידרשו מגבר  וכבלים - נראה לי שכדאי שתזמין הביתה מומחה למערכות כדי להתקדם ולא לעשות טעויות

הbest overall הם בדיוק מה שתכננתי להזמין.

השאיפה היא לא להכניס להוציא רמקולים, לזכור להטעין וכו וכו.

פורסם
לפני 56 דקות, Michazzz כתב:

בלי לקרוא, אתר כזה זה מה שקוראים ״פרסום ממומן״. זה טוב לקבל מושג מה יש ומה הפיצ׳רים, אבל לא הייתי מתייחס למה שהם כותבים מעבר לזה.

לפני 53 דקות, DubelBoom כתב:

השאיפה היא לא להכניס להוציא רמקולים, לזכור להטעין וכו וכו

אז תזכור לכסות אותם, כמו שטרנספורטר אמר. לא הייתי בונה שרמקולים זולים, גם כאלו שנבנו להיות עמידים, יחזיקו היטב מעמד בחוץ לאורך זמן, בטח אם אתה גר במישור החוף. תעבור בכל מסעדה עם מרפסת, תבדוק את מצב הרמקולים...

• תוכן חדש...