Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2013, נזילה פתאומית חזקה מהמנוע

מעבר לפיתרון נפתר ע"י shlo66,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי אופל אסטרה ברלינה 2013. אתמול במהלך נסיעה, שמתי לב שיוצא מעט אדים/עשן מהצד של המכסה מנוע ותוך 2 דקות נדלקה נורה שחסר נוזל קירור.

מילאתי ונסעתי שוב נסיעה קצרה עם האוטו ושוב בסיום הנסיעה שמתי לב שיוצא קצת עשן מתחת למכסה מנוע.

הפעם העפתי מבט על המנוע עצמו וראיתי שיש סימני נזילה ממתחת למכסה הפלאגים, באזור בו בודקים שמן (מצורפת תמונה).DSC_0080.thumb.JPG.0723ba5269cc6d6d568f23ca1d516923.JPG

מפלס השמן היה תקין ומפלס הנוזל קרור היה קשה לי לקבוע אם נשאר כמו קודם לאחר המילוי או ששוב ירד קצת.

מה יכולה להיות הבעיה?
האם נוזל הקירור מגיע לאזור של המכסה פלאגים ויכול לנזול משם או שבכל זאת מדובר בנזילת שמן והיעלמות נוזל הקירור זה משהו משני שהושפע מכך?

• פיתרון
פורסם

יש לך שתי אפשרויות 

1 בצד הימני של מכסה מילוי השמן יש 

חלק פלסטיק ששיך למערכת הקירור אצלי ברכב נזל וממנו היה לי חוסר מים 

צריך לבדוק בלחץ כשיש/ מים ולראות אם הנזילה שם .

אופציה 2 נזילת שמן ממכסה השסתומים  יש שם אטם גומי שאולי יבש וגורם לעיבוי שמן 

עשן ריח וכו

אבל לפי מה שאתה אומר חסר מים אז ללכת לאפשרות ראשונה תעדכן 

פורסם
לפני 21 דקות, shlo66 כתב:

יש לך שתי אפשרויות 

1 בצד הימני של מכסה מילוי השמן יש 

חלק פלסטיק ששיך למערכת הקירור אצלי ברכב נזל וממנו היה לי חוסר מים 

צריך לבדוק בלחץ כשיש/ מים ולראות אם הנזילה שם .

אופציה 2 נזילת שמן ממכסה השסתומים  יש שם אטם גומי שאולי יבש וגורם לעיבוי שמן 

עשן ריח וכו

אבל לפי מה שאתה אומר חסר מים אז ללכת לאפשרות ראשונה תעדכן 

תודה על התשובה.

לגבי האופציה השניה, לפני כמה חודשים היתה לי בדיוק בעיה שם של נזילת שמן ומשהו עם פגיעה בואקום שגרם לנורת המנוע להיות דולקת ודי שיגע את כל המערכות ובסוף החליפו לי את המכסה שסתומים וזה הסתדר.

האם אטם הגומי מגיע ביחד עם המכסה וניתן להניח שאם החליפו מכסה אז החליפו גם אטם או שזה לא קשור?

בכל מקרה, מחר בבוקר אני אקח אותו למוסך ואעדכן.

פורסם

בלי קשר לפרטי האיבחון עצמו, רוב הסיכויים שהבעיה נמצאת במקום שנגעו בו לאחרונה.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

הכנסתי את הרכב למוסך, מהסתכלות ראשונית המוסכניק קבע שזה או הצינור או החלק פלסטיק שיש שם.
עשה בדיקת לחץ ומצא שזה באמת החלק פלסטיק נסדק - מניח שזה אותו החלק שהתכוונת אליו, shlo66.

פורסם (נערך)

בדיוק ,חלק ידוע לשימצה  גם אצלי אחרי המיכל עיבוי זה היה המקום השני שגרם לחוסר מים איטי 

החלפתי לבד כרגע תקין

עריכה אחרונה על ידי shlo66
  • תוכן חדש...