Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף אם זה עברת זהב, אני אני אדע באמת שהכסף הועבר עליי בהעברת זה"ב ולא העברה רגילה שאפשר לבטל? יש איזשהו מהה שאראה בעו"ש (מוזר שלא מצאתי אף שאלה כזאת בחיפוש בפורום)

פורסם

בביט אפשר להעביר עד 3600 ש"ח ביום אז בכל מקרה לא רלוונטי. 

העברת זה"ב או צ'ק בנקאי. 

פורסם

רק העברת זהב.

לא ניתן לבטל את העברה אחרי שהכסף נכנס.

רק פקיד בנק יכול לבצע את ההעברה.

הולך לדואר עם הקונה מחכה עד שאתה רואה את הכסף בחשבון וזהו.

פורסם
לפני 10 שעות, דני 9999 כתב:

רק העברת זהב.

אין אפשרות לבצע העברת זהב דרך האתר/אפליקציה?

פורסם

מזומן ושיוציא אותו מהבנק יחד איתך - הכי בטוח, העברת זה"ב גם טוב. כל השאר - מסוכן 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 13 שעות, דני 9999 כתב:

רק העברת זהב.

לא.

שאני מכרתי רכב הרוכש היה על הקו עם עם הפקיד בנק שלו ותוך 5 דקות ראיתי את הכסף בחשבון.

לא צריך פיזית ללכת לשבת מול פקיד.

פורסם

במקרה שלי (בנק מסד ששייך לקבוצת הבינלאומי) אפשר מרחוק אבל רק דרך מחשב (לא עובד דרך הסלולר) וגם מסתבר שיש להם קטע שאם כבר עשית פעם אחת אז הם מאפשרים רק לאותו מחשב לבצע שוב ולא מסכימים לאף התקן אחר. במקרה שלי למשל בגלל שביצעתי פעם מהמחשב בעבודה אז זה לא עבד לי לא מהלפטופ ולא מהמחשב בבית, אז הייתי צריך להתחבר מרחוק למחשב בעבודה בשביל זה. סיפור קצת הזוי אבל בסוף עבר - כבר כמעט התייאשתי אחרי כמה נסיונות מהלפטופ, והמוכר ממתין לי להעברה וכבר אמרתי לו שאם לא יילך אז אין ברירה ונחכה ל 16:00 שיפתחו את הבנק ונלך פיזית, עד שנציגה של הבנק בטלפון אמרה לי שיש קטע עם מכשיר אחד שהם מסכימים לו לבצע העברת זה"ב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

העברת זהב.

ממליץ לך לא להגיע עם מזומן, מוכרים מסויימים פוסלים על זה. 

כפי שציינו ניתן היום לבצע את העברה באינטרנט.

אם כל העסק מסבך אותך, תעשו העברה רגילה ותחכו 3 ימי עסקים להעברת בעלות. כמובן בכפוף לזיכרון דברים וכדומה.

תתחדש.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...