Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החניתי את הרכב במרכז מסחרי ואחד החניות שהחניתי, הייתה פריקה וטעינה אך לא שמתי לב לכך מאחר שישנו תמרור מטר וחצי אחרי החניה, על עמוד גבוהה והחניה נראית כמו שאר החניות באותה שורה של חניות, האם כדי לערער או להישפט? אם לא יקבלו את העירעור, לפי דיברי הדיירים במקום, כל יום יש דוחות בגלל שאנשים לא שמים לב לתמרור

דוח.jpeg

דוח 1.jpeg

פורסם

גם ללא קייס

אם אתה פנוי בבקרים בדרך כלל 

ואתה גם נייד

כך לך את זה כג'סטה 

תסביר לשופט (או לבחור מהתביעה -בהסדר פשרה) שאתה שומר חוק

מלמל כמה מילים על קורונה וחל"ט

יכול להיות לך בינגו

'ממה נפשך' להפסיד יותר  לא תפסיד, 

אני הצלחתי כך לחסוך נקודות ושליש הקנס (דוח תנועה)

מצד שני כולה 100-200 שח 

חבל על זמנך שלם ותתפלל שיהיה להם לתרופות....

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שאין קייס. ההנחיות להצבת תמרורים ממליצות על שימוש בתמרור 432 ו-433 רק לקטעם "ארוכים" ולא למקום בודד - במקום בודד יש לשתמש ב-818 (אדום לבן) או 820 (מעטפה)

גם הצבת התמרור במקביל לכביש ולא בניצב לא אינה תקנית.

מתוך ההנחיות להצבת תמרורים, עמ' 200:

image.thumb.png.993104e2b9c644bd0f6f02e396c5dacf.png

האם להשקיע בסיפור הזה כמה בקרים? תלוי כמה אתה פנוי ומה ערך יום עבודה שלך. בסופו של דבר מדובר בקנס קטן ודוח שאינו גורר השפעות ארוכות טווח כמו נקודות. אז לא הייתי משקיע במשפט, אבל לפני כן אתה יכול לשלוח ערעור על הדוח (על הדוח עצמו יש כתובת מייל).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה ספריאל.

@spartakus שים לב לזה. 

מה שכתבתי היה זכור לי כשבדקתי על חנית נכים, אבל זה כתוב רק בתמרור חנית נכים.

אני עדיין נוטה להאמין שהוא הדין לתמרורים אחרים (ק"ו?), אבל לא מופיע (לא ראיתי) בתקנות להצבת תמרורים.

תמתין לעוד דעות.

פורסם

יודע מה - יש עוד נקודה לזכותך - ליד המקום (מימין) יש 818, וחסרונו עשוי להטעות. מצד שני - בצד השני יש 817, גם הוא חסר במשבצת האמורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שולח מכתב בשיטת מצליח לביטול 

נענה בשלילה משלם וממשיך בחיי.

התמרור ברור מעבר לשעות הרשומות מותרת החניה ואפילו בחינם . מה לא ברור?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתקנות להצבת תמרורים

מקובל מאוד בתמרור למקום חניה לנכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן אין הנחיות לגבי הצבת תמרור 433 בניצב, אבל אם ״שואלים״ אותן מחניה לנכה, הרי שהעמוד צריך להיות סמוך לחניה וכאן הוא נמצא בחלק הרחוק של המדרכה.

בנוסף, ההנחיות מציעות שימוש בסימון מעטפה לצורך הדגשה (תמרור 818) שלא סומן כאן, כנראה כי יש שעות שהחניה מותרת.

לטעמי אלו סטיות קלות מההנחיות (שאין חוקים), והתמרור מוצב בצורה ברורה, כך שאין טיעון מהותי לביטול.

פורסם
לפני שעתיים, Be roo כתב:

הרי שהעמוד צריך להיות סמוך לחניה וכאן הוא נמצא בחלק הרחוק של המדרכה.

אם התמרור היה סמוך לחניה הוא היה מפריע לפריקה וטעינה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 48 דקות, eladts כתב:

אם התמרור היה סמוך לחניה הוא היה מפריע לפריקה וטעינה.

במקרה של חנית נכה ההנחיה היא להציב אותו קרוב לחניה, בפינה שלה. כך שזה לא אמור להפריע לרכב עם מעלון.

במקרה של פריקה וטעינה אולי עדיין היה מפריע. 

ההנחיות כשמן כן, לא יכולות לענות על כל מצב שהמציאות יוצרת.

• תוכן חדש...