Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

והואנלקח ממך פרטים, או צילם את הרכב שלך? האם היתה לו מצלמת דרך?

אני מניח שזו תאונה ראשונה שלך, ושעם התינוקת הראש שלך לא היה פנוי לנוהל הנכון.

אני חוויתי לא מעט תאונות, כולן רכבים שפגעו בי מאחור. למדתי כי הדבר הראשון שעושים הוא לצלם את הרכב הפוגע ומספר הרישוי שלו, אחר כך את הנזקים (ורצוי גם צילום כללי של עמידת הרכבים, לא תמיד זה מסתייע בגלל התנאים והתנועה), את רשיון הנהיגה של הנהג,רשיון הרכב ותעודת הביטוח. כמובן מאפשר לנהג השנימלצלם את המסמכים שלי.

בדרך כלל חברות הביטוח מספקות טופס לרישום פרטי תאונה, כדאי להחזיק אחד כזה עם מסמכי הרכב, וגם כלי כתיבה. בטופס כל הסעיפים הדרושים.

וקצת מהצד - באירופה יש טופס אחיד לדיווח על תאונות, הממולא על ידי הנהגים או המשטרה (בהתאם לחוק המקומי). הכרתי אותו בנסיבות כאלה (פגעו בי מאחור ברמזור בברן שבשווייץ), והתרשמתי שזה כלי מצויין. אני חושב שיש מדינות שבהן חלה חובה להחזיק טופס כזה ברכב, והוא מקל מאד על כל הצדדים. חבל שלא קיים אצלנו דבר דומה, היה פותר, לפחות חלקית, את בעיית הבלבול של נהגים המעורבים בתאונה, ולו קלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הוא אכן לקח פרטים, וצילם את הרשיון וטופס הביטוח שלי. אין לי מושג אם היתה לו מצלמת רכב.

חבל באמת שאין לי צילום של השפשוף שלו, בשביל שלא יפיל עלי עוד דברים. אבל חוץ מזה, יש לי את הפרטים שלו מהצילום. בסרטון רואים אותו ואת הרכב שלו ומס' הרישוי של הרכב.

מקווה שהוא יבין שאין לו מה לתבוע אותי, ויעזוב אותי לנפשי.

עריכה אחרונה על ידי אבנר טייל
פורסם

בכל מקרה, ביום א שוחח עם סוכן הביטוח שלך. הוא מנוסה בדברים האלה ויתדרך אותך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, אבנר טייל כתב:

התינוקת שלי ישבה במושב הימני שליד הנהג.

עדיף מכל הבחינות שהתינוקת תשב רק מאחור ואם אפשר במושב האמצעי. זה גם הרבה יותר בטוח מפני תאונה וגם כך אין מצב שתצטרך להוציא אותה לכיוון הכביש.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 13 שעות, eladts כתב:

עדיף מכל הבחינות שהתינוקת תשב רק מאחור ואם אפשר במושב האמצעי. זה גם הרבה יותר בטוח מפני תאונה וגם כך אין מצב שתצטרך להוציא אותה לכיוון הכביש.

המקום הכי טוב לכסא תינוק הוא מושב אחורי ימני -כך הוא גם נתמך על ידי גב מושב קדמי וגם ניתן להגיע אליו מכסא הנהג בקלות (אם הנהג נוסע לבד כמובן). אבל בהחלט ,במקרה של פות"ש -פגיעה בדלת זו הצרה המזערית בהשוואה לסיכון שבהוצאת התינוק מן הרכב, כאשר גבו של ההורה פונה לכביש.

• רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 55 דקות, fatboy1340 כתב:

המקום הכי טוב לכסא תינוק הוא מושב אחורי ימני -כך הוא גם נתמך על ידי גב מושב קדמי וגם ניתן להגיע אליו מכסא הנהג בקלות (אם הנהג נוסע לבד כמובן).

כיסא תינוק אמור להיות מעוגן למושב ע"י חיבור איזופיקס או חגורת בטיחות, גב המושב הקדמי זה לא מה שיחזיק אותו במקום. היתרון של המושב האמצעי מאחור שהוא שהוא המרוחק ביותר מכל אזור פגיעה אפשרית ולכן הכי בטוח. זו ההמלצה של יצרני הכיסאות, יצרני הרכב וגופים ממשלתיים בכל העולם.

https://www.maxi-cosi.com/c/international/best-location-car

• רעיון טוב! 1
פורסם

יפה. והמקום שציינתי הוא מס' 2. לגבי במיקום המרכזי - אם שמת לב ,יש הרבה הסתייגויות (המושב האמצעי לרוב צר יותר מ-2 הצידיים, לא תמיד יש נקודת עיגון, גישה פחות נוחה להושיב התינוק יחסית למושב צידי ועוד)

• רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

במקרה שמתואר בשרשור גם אם התינוקת הייתה במושב האחורי ימני עדיין היה צורך לפתוח את הדלת האחורית הימנית ולעמוד על הכביש כדי להוציא אותה. זה אומנם לא הכי נוח בעולם להוציא תינוקות מהמושב האמצעי אבל ניתן לעשות זאת משתי הדלתות האחוריות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, eladts כתב:

במקרה שמתואר בשרשור גם אם התינוקת הייתה במושב האחורי ימני עדיין היה צורך לפתוח את הדלת האחורית הימנית ולעמוד על הכביש כדי להוציא אותה. זה אומנם לא הכי נוח בעולם להוציא תינוקות מהמושב האמצעי אבל ניתן לעשות זאת משתי הדלתות האחוריות.

רק שעל פי חוק, אם היא יושבת מאחור, אסור להוציא אותה מהצד של הכביש.

רק לנוסע שלצד הנהג מותר לצאת לכביש.

זה לא נוח ורוב ההורים לא עושים זאת, אבל זה החוק.

• תוכן חדש...