Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי מרק.בן 34.עליתי ארצה לפני 12 שנה.מאז היו לי כמה מכוניות כאשר אחד מאוהבים אלי היה סאאב 99 שנת 1973.היום בבעלותי שני רכבי 4 על 4 (אהבת השטח קודמת לאהבת האנטיקות).הראשון הוא ג'יפ וויליס סי.ג'י.5 שנת 1959.השני הוא סובארו ג'י אל 4X4 שנת 1989.

rrr.JPG

Suba2.JPG

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ארנון, בן 33 (תיכף).

כשהייתי בן 7, אני וחברי הטוב ליאור היינו עומדים שעות ורושמים במחברת איזה מכוניות עברו ברחוב מול הבית שלו. למה ? ככה...

אפשר להגיד שמחלתי החלה מאז.

כאוטוריטה בנושאים מוטוריים (לפחות בעיני עצמי) הכרחתי את הוריי להצטייד במכוניות פיז'ו-סיטרואן לאורך השנים. המכוניות היו שלהם, אבל אני הרגשתי כאילו הן שלי.

Citroen BX RS

Peugeot 305 GL

Peugeot 405 GL

Peugeot 306 XR

את המכונית הראשונה שלי, לנצ'יה (אוטוביאנקי) Y10 רכשתי מיד אחרי השירות הצבאי.

אח"כ היא הוחלפה באהבת חיי המוטורית, Peugeot 106 XSI.

בתקופת הלימודים האקדמאים היא הוחלפה ב Citroex AX.

אח"כ באה שורה של מכוניות ליסינג מחרידות (יונדאי אקסנט, מאזדה לאנטיס, פולקסווגן פאסאט).

לפני מספר חודשים הגשמתי חלום שנדבקתי בו מאבי, עליו השלום, רכישת רכב ישן למטרת שיפוץ.

התאהבתי (מילולית - עם כל הסימפטומים : חלומות בלילה, נדודי שינה, פרפרים בבטן) בפיאט 850 ספיידר. באופן טבעי, זה הטיל צל מסויים על יחסי עם חברתי דאז (היום אשתי).

יבאתי את המכונית מחו"ל, ובכוונתי לשפצה (בסופו של תהליך ארוך מאוד) למצב מקורי לחלוטין.

כרגע אני נמצא בתחילתה של דרך ארוכה מאוד, ואנחנו מקווים לעבור בקרוב לבית בכפר, עם חצר שאפשר לשפץ בה מכונית.

תוכניותי לעתיד התחביב (ושאיני קרוב למימושן - אבל נחמד לפנטז) נחלקות בין רכישה ושיפוץ של אושיות מוטוריות דוגמת פורשה 356, פורשה 911, סיטרואן SM ו DS, רולס רויס משנות ה-60,

לבין רכישה ושיפוץ של מכוניות שחלמתי עליהן בילדותי - קורטינה Mk III (דווקא היא), פורד אסקורט MkI, לנצ'יה בטא ואחרות.

קאי ראי

עוןךף

םפ

םפ

םפ

פורסם

מארק שלום

יש לך גי'פ יפה מאד יחסית לשנת היצור שלו , נראה שהשקעת עליו הרבה עבודה.

סחתיין על ההצלבות!!!!! :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

אם אני ארשום את כל הרכבים שעברו תחת ידי זה ייקח די הרבה זמן...:-P

אז אני אספר על העיקריים והמיוחדים:

האופנוע הראשון:גרלי 50 שנת 81

אחריו הגיע פנטיק אינדורו קומפטישן 50 ולאחר מכן ג'ילרה 50 שהורחבה ל-80 !

הרכב הראשון:חיפושית 63 אפורה.

לאחר מכן:טריומף ספיטפייר,חיפושית 68 ו-72,גולף 83 1100,סיטרואן GSA,אלפא סוד 1350,אלפא ספרינט וולצ'ה 83 1500,אלפטא 2000,סיטרואן AX-GTI,סיטרואן Zx וולקן 2000,אלפא 146,אלפא 164 2000 TS,פולקסווגן כרמן-גיהה 70 ששיפצתי ומכרתי ברגע של חולשה,פיאט 850 ספיידר,מאזדה מיאטה,שברולט קמרו 5.7 1995 T TOP,אלפא 75 2000 שנת 87, רשמתי מהזכרון -בטח שכחתי חלק ולא הזכרתי את הפחות חשובות אבל אלו העיקריות!

אופנועים: סוזוקי GSX 250E,סוזוקי GS 500,סוזוקיGSXR 750 שנת 86(2) שנת 87(2) שנת 92

קוואסקיZX-6 ZX-9.

בנוסף היו מספר טרקטורונים,מוטוקרוסים ובאגים.

נכון להיום ברשותי:

סיטרואן קסנטיה טורבו בנזין 2.0 אקטיבית 96

אלפא 156 2.5 V-6 שנת 98

חיפושית 1200 שנת 1963

קאג'יבה RX 250

סוזוקי GSXR-750 שנת 85+שנת 87

ואני "רק" בן 34:onfire: :hihi:

ג'ורג'

מספר תמונות של חלק מהרכבים העכשויים:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
קאי ראי

עוןךף

םפ

םפ

םפ

ארנון

הרשה לי להסביר

הערב במפגש ירון התוודה בפני , מה קורה לו בכל פעם שהוא עומד מול מכונית הפיאט החדשה שלו, אני מנועה מלחזור על מילותיו במדוייק, אולם זה מה שמרגישים בדרך כלל כאשר רואים משהו נחשק ביותר, ואלו הצלילים שנשמעים מפיו ....כנראה

אירית

פורסם

לאנצ'יה פריזמה 1300 1986 :)

לאחר מכן מס' רכבי חברה

אלפא 156 V6 2.5 ידנית (6) 1999

פיאט קופה טורבו 1996

סובארו אימפרזה GT 1999

סובארו אימפרזה STI 2005

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
ארנון

הרשה לי להסביר

הערב במפגש ירון התוודה בפני , מה קורה לו בכל פעם שהוא עומד מול מכונית הפיאט החדשה שלו, אני מנועה מלחזור על מילותיו במדוייק, אולם זה מה שמרגישים בדרך כלל כאשר רואים משהו נחשק ביותר, ואלו הצלילים שנשמעים מפיו ....כנראה

אירית

שלום לכולם ותודה לכל המיסטלבטים

נכון אני בשלב של חלום שמיתגשם ולפעמים מרוב מילים זה מה שיוצא.

אבל ... זו טעות שלא הצלחתי למחוק.

אני מאחל לכולם שיגיעו לשלב כזה של הגשמת חלום .(ואז נישמע מה יוצא להם)

אכשיו תגובות בבקשה

להשתמע

ירון

פורסם

משה אזולאי.

גיל 24

נהגתי בעבר על(רכבי המשפחה):

פורד אסקורט (אריקה) 1983 1400 (לכל התוהים: המנוע הוחלף אצלנו במנוע ממודל גבוה יותר).

רנו קליאו 92.

לנטיס 2000 (של חברה ז"א דלקן וטיפולים חינם!!!).

לנטיס 2000 .

הרכב הראשון שלי:

סובארו DL1979 1600 אוטומאטית.

ולאחריה :

פיאט 850 ספיידר 1973שבתהליכי שיפוץ.

אסקורט 1971 (שאני מוכר כדי שאוכל להתקדם בשיפוץ את הפיאט)

חוויות מטיולים משפחתיים:

אופל קדט משנות ה 60.

פיאט 124 79.

טלבוט סימקה מסוף שנות ה-70.

סיטרואן C-151986 ו1991.

ועוד רכבים שאזכר בהם בהמשך...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

גנאדי, בן- 29+, אוהב מכוניות ואופנועים מגיל +- "0", עליתי ארצה לפני כ-14 שנה, מעולם לא היה במשפחתי שום רכב, ככה שאת "החוסר הצעצועים בילדות" התחלתי להשלים רק בארץ, כאשר מיד אחרי שחגגתי את היום ההולדת ה-17 קיבלתי רישיון, שהיה אגב, לדעת ההורים שלי בזמנו, מיותר לחלוטין.

הרכב הראשון שנהגתי לבד, וה"אקסית המיטולוגית" שלי היה טרנספורטר חד-קאבינה 82 של הנגריה, שבה עבדתי בקיץ כדי להרוויח כסף לאוטו הראשון משלי. מיד בסוף הקיץ, הגשמתי את החלום, וקניתי אסקורט 73' קופה צהובה, "אנגליה מקורית"! מאד אהבתי אותה, עשיתי לה פחחות וצבע, והאוטו היה חדש ו"מקורי" לחלוטין, ושימש אותי נאמנה כמה שנים טובות, כולל צבא, עד שבחודש אחד קרו לי אתו שתי תאונות, שתיהן לא באשמתי, אבל זה "שבר" אותי, והפסקתי לנסוע באוטו.

תוך כדי , הייתה לי עוד אסקורט, 72' -4 דלתות, גם במצב נסיעה, אך ללא טסט, שקיבלתי במתנה מקצין החביב בבסיס שלי, שלא ידע מה לעשות איתה. אותה גנבו לי, לאחר שעמדה הרבה זמן בחניה ליד הבסיס בראשון.

הקאפרי האדומה, שיש לי אותה עד עכשיו, מצאתי נטושה ביפו בשוק הפישפשים לפני יותר מ-8 שנים, התאהבתי בה ממבט הראשון, מצאתי את הבעלת האוטו, וקניתי אותו ב-700ש"ח. מיד עשיתי לה טסט, פחחות בסיסית, ואחר-כך גם כללית, קניתי עוד קאפרי לבנה לחלקים (הייתה במצב נסיעה מעולה, אך "מתה" מבחינת חלודה). מאז, היו לי כל-מיני רכבי חברה, שבה אני עובד: פונטו XTZ, פייסטה 99', האהבתי הגדולה - סוברו טנדר 94', שאיתה חרשתי את כל הארץ מאות פעמים, דייהסטו אפלאוז 92', כמה "שריידים" 94', רנו קנגו, ועכשיו אני נוהג בלנטיס 04', שהליפה לנטיס 02' שהייתה לי מקודם.

כמו כן, הייתה לי ג'אווה 350 (אופנוע הראשון, עוד בצבא), אחר-כך קוואסאקי EN-500 כמה שנים, ועכשיו כבר כמה שנים סוזוקי -92'1100F, שאותו אני לא מוכן להחליף (אבל גם אף אחד לא רוצה:?:-P ).

בקשר לשטח - אהבתי הנוספת: היה לי ולחברי הטוב בשותפות CJ6 86 במשך כשנה, ושנה אחרי שמכרנו אותו, קניתי את האהבתי - וואנדורה 92 4X4, ששימשה אותי כבר במספר טיולי שטח (כולל קשה מאד) מהנים ביותר. לצערי, כרגע היא עומדת כבר שנה, עקב זה ששברתי לה את הסרן הקידמי, ואין לי כרגע תקציב ובעיקר זמן להיתעסק עם תיקונה.

בנוסף, אני אוסף ומרכיב דגמי מכוניות, משאיות, מטוסים וכ"ד... זהו, פחות או יותר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
משה אזולאי.

גיל 24

נהגתי בעבר על(רכבי המשפחה):

פורד אסקורט (אריקה) 1983 1400 (לכל התוהים: המנוע הוחלף אצלנו במנוע ממודל גבוה יותר).

רנו קליאו 92.

לנטיס 2000 (של חברה ז"א דלקן וטיפולים חינם!!!).

לנטיס 2000 .

הרכב הראשון שלי:

סובארו DL1979 1600 אוטומאטית.

ולאחריה :

פיאט 850 ספיידר 1973שבתהליכי שיפוץ.

אסקורט 1971 (שאני מוכר כדי שאוכל להתקדם בשיפוץ את הפיאט)

חוויות מטיולים משפחתיים:

אופל קדט משנות ה 60.

פיאט 124 79.

טלבוט סימקה מסוף שנות ה-70.

סיטרואן C-151986 ו1991.

ועוד רכבים שאזכר בהם בהמשך...

שכחתי לציין:

בן 24+ (+ 4 מכוניות :-D )

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
שכחתי לציין:

בן 24+ (+ 4 מכוניות :-D )

לאחר שאני מכיר את הנער - תיקון והבהרה:

מקסימום בן 20 + 4 מכוניות . . . :roflmao:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...