Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי בשני מוסכים אמינים, של בעלי מקצוע שאני מכיר שאמרו שצריך להחליף גיר לרכב.
הרכב זה סקודה אוקטביה 1.2 בנזין משנת 2011, הבעיה היא ששני המוסכניקים אמרו לי שלמצוא גיר כזה מפירוק זה בעיה.

כרגע מחפש פתרון והמלצה למכון לשיפוץ גירים בירושלים והסביבה או האם כדאי בכלל לקנות גיר ידני חדש ומה ההבדל במחיר?

תודה לעונים!

• מעניין 1

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

מה הבעיה בגיר?

חלקי גיר ידני יקרים מאוד, ועד שלא מפרקים את הגיר לאבחון מה צריך להחליף העלויות לא ידועות.

בדוק תחילה את המקט של הגיר ויהיה אפשר לבדוק באיזה רכבים הוא מותקן עוד אולי בפביה, רומסטר וכו. וכך יהיה ניתן להשיגו בקלות יותר.

פורסם

יש אדם אמין מאוד, שלמה מאור, חפש בגוגל מתמחה בגירים ומייבא מחו"ל.

בכל אופן תוכל לייבא כך שלטעמי עדיף החלפה קומפלט מאשר שיפוץ.

(לחבר שלי ייבא מיפן גיר אוטומט לאוקטביה ב 3 אלף כולל עבודה, ידני זול יותר בד"כ).

• אהבתי 2

משתדל לעזור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תודה על המענה

עדכונים:

שלמה מאור אמר שאין לו את הגיר הזה והוא ינסה למצוא משהו מחו"ל, אבל אמר שזה סיכוי נמוך.
דיברתי עם רון - אמר שאין לו איך לעזור לי.

אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו כי להשבית את הרכב על גיר זה נשמע לי אבסורד

לגבי גיר דומה - שלמה מאור טען שיש שתי גרסאות של גיר ידני, אחת עם תושבת עליונה ואחת עם תחתונה, כמובן שלי יש את העליונה, היותר נדירה וכנראה יש רק לאוקטביה.

עריכה אחרונה על ידי abl155

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

• תוכן חדש...