Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה רוורס

Aviv13467
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה אז מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון.

אני מנסה להתקין מצלמת רוורס שקניתי מאליאקספרס, עכשיו את המערכת(מסך) התקין  בחור אחר ושאני מחפש את הדגם באליאקספרס זה מצביע על זה שכבל בצבע ורוד הוא ה"reverse trigger" מה שבעצם דואג להעביר למסך של המצלמה שהרכב ברוורס. בכל מקרה זה לא עובד. המצלמה עובדת ונדלקת (האורות) כאשר הרכב ברוורס והכל ככה שאני יודע ששאר החיבורים(החיבור לאורות רוורס) טובים. אבל לא מעביר למסך של המצלמה...

סתם מעצבן להחזיר לו עכשיו את הרכב שכשכל מה שנשאר זה לחבר כבל אחד מסכן. ניסיתי לבדוק עם רב-מודד מאיפה יוצא 12V שהרכב ברוורס לא מצאתי גם 😕

מה עושים? ונניח ואשלח לו את הרכב כמה זה יעלה? בסך הכל באמת הכל מותקן אין עבודה חוץ מלהוציא לשניה את המסך ולחבר מאחורה כבל מסכן אחד. תודה

image.png.386f10429655148dc9678e5a6a867379.png

ככה המערכת נראת

image.thumb.png.97969ca584da4fdd58a1c58d22d29c3a.png

זה הדיאגרמה של החוטים.

(אני מדבר על הכבל שמעבירים מהמצלמה לדשבורד, כמו חיבור RCA צהוב עם כבל חשמל אדום - האדום צריך להתחבר לREVERES SIGNAL

• תוכן חדש...