Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתח בפורום הטכני ותכין את הביטוח שלך לתביעה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה מקיף? צג ג' ותודה.

שישברו את הראש

 

אבל, שים לב לכותרת, אין לו ביטוח ולכן עליו לשלם את כל הנזק לבעל המרצדס.

נניח צמיג 1000 שקל

שפשוף 3000-4000

הציר שנדפק יכול להיות הדיל ברייקר. הייתה סידרה 3 חדשה בתלפיות שקיבלה פיצוץ בציר אחורי, שאלתי את בעל המוסך, טען שתיקון של 30 אלף לפני מע"מ.

 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משהו טרי מהיום בדיוק באותו נושא :

 

איילון תבעה 326 אלף שקל מנהג ללא ביטוח מקיף או צד ג' שפגע ברכב מזראטי של מבוטחת החברה, נזק שבפועל תוקן ב־5,000 שקל בלבד 

 

בנובמבר 2017 היה מיכאל בנסיעה שגרתית כמוביל מטענים. הוא סיים אותה עם חוב תמוה לחברת הביטוח איילון בסך 326 אלף שקל, שירדוף אותו עד סוף חייו.

 

https://www.calcalist.co.il/market/article/syzks3x00k

 

איילון קבעו כי הרכב ספג נזק חמור בתאונה, יותר מ-200 אלף שקל, ולכן הוא מוגדר כאובדן להלכה. בעלת הרכב קיבלה מחברת הביטוח את שוויו באותה עת במחירון, כ-430 אלף שקל, ואילו החברה תבעה ממיכאל 326 אלף שקל, סכום הנזק ששילמה בניקוי הכסף שקיבלה עבור "השרידים" ממגרש הגרוטאות.

 

המזראטי שנפגע "קשות" בתאונה? אחרי הערכת הנזק הכבדה הפגוש ונזקים סביבו תוקנו לבסוף בעלות של 5,000 שקל בלבד. הוא חזר לכביש, נמכר לבעלים חדשים שלא הכיר את ההיסטוריה שלו תמורת מחיר הקרוב למחיר המחירון שלו באותה עת, וממשיך לנסוע.

 

 

  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...