Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב לרעידות בהגה אבל לא כל הזמן.

הדבר בעיקר בלט בנסיעה בכביש 6 וגם לא בכל המקטעים שעשיתי.

באופן כללי, אין רעידות בהגה כלל פרט לאותה נסיעה שעשיתי ב6. ההגה לפעמים רעד בצורה חזקה ולפעמים חלשה.

קשה לי להאמין שזה קשור לסלילה כי הסלילה טובה אבל מוזר מאוד שזה היה בעצימות משתנה ולא תמיד.

יש מצב גם שאולי נדרש כיוון פרונט וזה מקור הבעיה?  ההגה לא נשמר במרכז אלא נוטה ימינה וכך גם קצת הרכב. 

הוא לא שומר על נסיעה ישירה אם עוזבים את ההגה.

פורסם
לפני 21 שעות, netanel1014 כתב:

פרונט ואיזון גלגלים

זה בהנחה שהצמיגים תקינים וכשירים לנסיעה

• אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 18 שעות, colauti 9 כתב:

זה בהנחה שהצמיגים תקינים וכשירים לנסיעה

כל הרביעיה הוחלפה לפני שנה וכולם של גודייר. ובנוסף, בטיפול שעשיתי בדצמבר עשיתי החלפה בין הקדמיים לאחוריים.

הקטע שהרעידות לא מורגשות ברוב הנסיעות שלי ולולא הנסיעה ההיא בכביש 6 סביר להניח שלא הייתי פותח את השרשור הזה.

פורסם
לפני 1 דקה, shachar187 כתב:

כל הרביעיה הוחלפה לפני שנה וכולם של גודייר. ובנוסף, בטיפול שעשיתי בדצמבר עשיתי החלפה בין הקדמיים לאחוריים.

הקטע שהרעידות לא מורגשות ברוב הנסיעות שלי ולולא הנסיעה ההיא בכביש 6 סביר להניח שלא הייתי פותח את השרשור הזה.

אם זה לא מורגש כנראה שהבולמים עייפים או שיש ניפוח יתר בצמיגים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשוב לכתוב באיזה רכב מדובר כדי שיוכלו לעזור לך.

יש רכבים שבהם תושבות מנוע עייפות יכולות לגרום לתופעה הזו, אבל בגלל שאנחנו לא יודעים איזה רכב יש לך המידע הזה חסר תועלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשלי היו רעידות וכיוון פרונט והחלפת צמיגים לא עזרה בסוף מה שהפחית את הרעידות בגטס 2009 היה תושבות מנוע

• תוכן חדש...