Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי קליאו 2018 (לא סטיישן) 
מעוניין להחליף את המערכת הקיימת לאנדרואיד תואם מקור לקליאו, בנוסף החלפת הרמקולים ומצלמת רוורס טובה  - מה כדאי להתקין  ? (לא מחפש סאב בגלל שאם יהיה לי תקר - אני אוכל חצץ )  
האם מערכת אנדרואיד באה עם מגבר פנימי או שיהיה צורך בנפרד להתקין מגבר - ואם כן מה רצוי?
מצלמת רוורס  מיקון כדאי,  שבגשם פחות תתפוס בוץ ותהיה ברורה - היכן כדאי לבקש להתקין או שזה לא כזה משנה...
 התקציב שלי לא גבוה.. עד 4000 +-  מקווה לא להוציא את כל הסכום הזה 

אבל אני עדיין מחפש משהו איכותי שישמש ויפיק צלילים ראויים מהקיים עם פתרון קלאסי שיתיר את המיטרד של מוזיקה עם פלסטיקים רועדים 
לגבי רמקולים איזה כדאי ? JBL פיוניר, JVC  הרמקולים יהיו רק בדלתות לא מעוניין על המגש מאחור 
ועדיין היום צריך להתקין טוויטרים ?? (סליחה על הבורות) 

אשמח להמלצה של איש מקצוע אמין ומומלץ אם זה אפשרי לרשום כאן,  אני מנס ציונה (היו לי בחיי נסיונות עם אנשי מקצוע גרועים... אבל אז לא היו פורומים)

שאלה נוספת,
האם התקנה של מערכת כזאת פוגעת באחריות הרכב(הכוונה לאנדרואיד)  ?

מה הייתם ממליצים ? 
בן 45 לא יוצא למסיבות טראנסים יותר - כדי שתבינו את הכיוון  :) 

תודות לעוזרים 

• תוכן חדש...