Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני בקרוב עומד לקנות את האוטו הראשון שלי אני מקווה, ואני דיי התמקדתי על הפיאט בראבו וכרגע מצאתי פיאט בראבו שנת 2009 עם ק״מ דיי נמוך(118,000) ועם מחיר שמתאים לתקציב שלי, בנוסף לזה קניית הרכב  תתבצע מחברת סוכנויות רכב של גיל קאר מי שמכיר, ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרכב והאם מומלץ גם לקנות מהסוכנות או להמשיך לחפש, וכמובן אם לדעתכם  רכב כזה מתאים לנהג צעיר ושהתחזוקה שלו לא תקשה עליי 

תודה למי שיענה.

עריכה אחרונה על ידי .אופק.
פורסם

איזה מנוע וגיר?

איזו יד הרכב? מי הבעלים הקודמים? מה המצב של הרכב?

לא מכיר את הסוכנות, אך ברכישה מסוכנות הייתי ממליץ להתמקד בסוכנויות גדולות של היבואנים או כאלו שהיבואנים עובדים איתן (אוטודיל, טרייד מוביל, קרסו טרייד אין וכו').

מה הדרישות שלך מהרכב? מה התקציב? אופי הנסיעות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 6 דקות, dorsht כתב:

איזה מנוע וגיר?

איזו יד הרכב? מי הבעלים הקודמים? מה המצב של הרכב?

לא מכיר את הסוכנות, אך ברכישה מסוכנות הייתי ממליץ להתמקד בסוכנויות גדולות של היבואנים או כאלו שהיבואנים עובדים איתן (אוטודיל, טרייד מוביל, קרסו טרייד אין וכו').

מה הדרישות שלך מהרכב? מה התקציב? אופי הנסיעות?

מנוע בנזין וגיר רובוטי, הרכב הוא רכב יד 2 ובעלות קודמת הייתה פרטית אם אני לא טועה, המצב של הרכב נראה טוב ויש להם גם ספר עם היסטוריית טיפולים ומטופל רק במוסך מורשה, הדרישות שלי מהרכב שלא יבקר במוסך אלא רק בבדיקות שגרתיות ושישמש אותי בעיקר בעיר( לא עיר גדולה), אני לא נוסע למרחקים ארוכים בדרך כלל ככה שלא יוצא לי לנסוע הרבה

התקציב הוא עד 15,000 

פורסם

נהגת על הרכב? הגיר הרובוטי לטעמך?

מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי שמתנהג באופן שונה מגיר אוטומטי פלנטרי.

האם ידני בא בחשבון?

כמה שאני יודע, בראבו טובות נמכרות בשוק הפרטי ולא מגיעות לסוכנויות טרייד אין, אבל יש יוצאים מן הכלל. כדאי לבדוק שאכן הכול תקין ברכב ושלא עבר תאונות קשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 36 דקות, dorsht כתב:

נהגת על הרכב? הגיר הרובוטי לטעמך?

מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי שמתנהג באופן שונה מגיר אוטומטי פלנטרי.

האם ידני בא בחשבון?

כמה שאני יודע, בראבו טובות נמכרות בשוק הפרטי ולא מגיעות לסוכנויות טרייד אין, אבל יש יוצאים מן הכלל. כדאי לבדוק שאכן הכול תקין ברכב ושלא עבר תאונות קשות.

עדיין לא נהגתי ובדקתי את הרכב רציתי להתייעץ ולבדוק עוד אופציות, וידני אכן בא בחשבון ולפי מה שאני הבנתי זה לא כזה אמור להפריע הגיר רובוטי רק צריך ללמוד אותו קצת 

פורסם

האוטו באופן עקרוני אוטו נהדר, היה במשפחה אחד כזה טורבו ידני והשביע רוב נחת מבלי להציק בכיס. אבל אתה מדבר על אוטו בן 12, לצפות לתחזוקת טיפולים בלבד קצת לא ריאלי. 

פורסם
לפני 5 שעות, רועי5 כתב:

האוטו באופן עקרוני אוטו נהדר, היה במשפחה אחד כזה טורבו ידני והשביע רוב נחת מבלי להציק בכיס. אבל אתה מדבר על אוטו בן 12, לצפות לתחזוקת טיפולים בלבד קצת לא ריאלי. 

במקרה והוא יבקר במוסך לעיתים קרובות יותר אז כמה לדעתך זה יקשה על הכיס (תכף מתגייס) והאם החלפים שלו יקרים כי לפי מה שקראתי הם לא כאלה זולים, בנוסף לזה יש הבדל משמעותי בין הפיאט בראבו 2009 לזאת של 2011?

פורסם

הכול תלוי בך ובכמה כסף יש לך.

אף אחד מאיתנו לא יודע מה המצב הכלכלי שלך.

אם תקבל משכורת צבאית ולא תוציא ממנה כמעט שום דבר, תוכל כנראה איכשהו להחזיק את הרכב.

אם יש לך עוד הוצאות, יכול להיות שרכישת רכב בשלב הזה, זה לא דבר כל כך נכון.

פיאט לא נחשבים יקרים לתחזוקה, הייתה לי פיאט 500 שטופלה במורשה של היבואן והמחירים היו סבירים לגמרי.

אני מאמין שמחוץ למוסכי היבואן אפשר למצוא במחירים נמוכים יותר (למרות שבמסגרת טיפול גדול בדקתי עלויות ובמוסך של היבואן המחיר היה מאוד דומה למוסך מורשה משרד התחבורה).

כמובן שזה גם תלוי במצב הרכב וביחס שהוא קיבל.

פורסם
לפני 7 שעות, dorsht כתב:

הכול תלוי בך ובכמה כסף יש לך.

אף אחד מאיתנו לא יודע מה המצב הכלכלי שלך.

אם תקבל משכורת צבאית ולא תוציא ממנה כמעט שום דבר, תוכל כנראה איכשהו להחזיק את הרכב.

אם יש לך עוד הוצאות, יכול להיות שרכישת רכב בשלב הזה, זה לא דבר כל כך נכון.

פיאט לא נחשבים יקרים לתחזוקה, הייתה לי פיאט 500 שטופלה במורשה של היבואן והמחירים היו סבירים לגמרי.

אני מאמין שמחוץ למוסכי היבואן אפשר למצוא במחירים נמוכים יותר (למרות שבמסגרת טיפול גדול בדקתי עלויות ובמוסך של היבואן המחיר היה מאוד דומה למוסך מורשה משרד התחבורה).

כמובן שזה גם תלוי במצב הרכב וביחס שהוא קיבל.

אוקיי תודה על העצות

פורסם

החזקתי בראבו טורבו ידנית מספר שנים, משפחתית מאובזרת וזריזה לשנתון שלה.

אם אתה מחפש משהו באמת קצת יותר מעניין בתקציב הזה, היא באמת אפשרות טובה. הייתי מציע לקנות מתחת לתקציב ולשמור את ההפרש להפתעות שעלולות להגיע, בכל זאת גיר רובוטי בן 12.

במידה ואתה מחפש רק רכב אמין שיקח אותה מנקודה A לנקודה B, הייתי מחפש מכונית מיני / סופרמיני ידנית (אלטו, פיאסטה) שיעשו את זה במינימום עלות אחזקה.

בהצלחה וגיוס נעים.

• תוכן חדש...