Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פעמיים בהם נתפסתי נוהג ללא חגורת בטיחות (נכון, שטות בפני עצמה) עשיתי קורס נהיגה מונעת.

מה שמעצבן אותי בטירוף, זה לא הזמן שבזבזתי, ולא הכסף שבזבזתי (גם על הדוחות וגם על הקורס), אלא זה שברוב ניידות המשטרה שאני רואה - השוטרים עצמם לא חוגרים חגורות!!!

ממש עכשיו, לפני שהגעתי הביתה, עמדתי ברמזור ליד ניידת משטרה, כאשר הנוסעת (שוטרת) לא היתה חגורה.

שאלתי אותה למה היא לא חגורה בחגורת בטיחות, והיא פשוט סגרה את החלון שלידה בהפגנתיות, הרמזור התחלף לירוק והם נסעו לדרכם, כאשר השוטרת עדיין לא חגורה!!!

על דבר כזה, אני הייתי מקבל 250 ש"ח קנס ושש נקודות!!!!!

ולא היו שואלים אותי - אלא פשוט נותנים לי דו"ח!!!

החוצפה שיש לשוטרת הזו עוברת כל גבול!

אני יודע שאפשר להתלונן, אבל אין לי מושג איפה והאם זה בכלל יהיה יעיל.

פעם פורסם (אני חושב שכאן), איזה שהוא טופס שבאמצעותו אפשר להתלונן על כאלו דברים (הכוונה היא נגד שוטרים, ונגדם בלבד).

אודה לכל מי שיסביר לי מה עליי לעשות.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אין מה לעשות, במקום לתת דוגמא, השתן עלה להם לראש והם חושבים שהם אלוהים.

חניות בחניית נכים, חניות על מעברי חציה, נסיעה ללא חגורות ובמהירויות מטורפות, הפעלת צ'קלקות ללא שום סיבה וכו'...

על אלימות מילולית ופיזית אני כלל לא מדבר.

חג שמח, גם לשוטרים !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ומה הקטע עם הטרנד החדש הזה שלהם,שאם הם עוצרים אותך ואין להם תיק נגדך הם משחררים אותך בלי דו"ח ואומרים לך "יתכן שתקבל זימון למשפט,אבל לא בטוח",כמה מטומטמים הם חושבים שאנחנו?!

פורסם

גם לי נמאס שאנשים עדיין לא למדו לכתוב כותרת נורמלית להודעות שלהם. אי לכך ובהתאם לזאת, הרשיתי לעצמי לערוך לך את הכותרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד משהו שנתקלתי בו לפני שבוע בת''א:

עצרתי ברמזור אדום, ברכב לידי ישב מישהו שבאוטו שלו הולבשו גופיות זוהרות של משטרה וכמו כן הייתה בתוך הרכב צ'קלקה(לא פעלה),הוא לא היה לבוש מדים. פתאום אני רואה אותו מתחיל לאט לאט לגלוש ולעבור את הצומת ברמזור אדום! אני והוא היינו המכוניות היחידות על הכביש.

ישר שהיה ירוק נסעתי לרמזור האדום הבא שבו הוא היה, פתחתי את החלון ושאלתי אותו אם הוא יודע שהוא עבר עכשיו באור אדום. הוא הסתכל עליי כאילו הוא רוצה להרוג אותי וזינק בירוק במהירות...

לא יודע אם הוא שוטר או מתנדב, אבל זה לא היה נאה בכלל.

לא טרחתי אפילו לרשום את המספר שלו כי אני יודע שרוב הסיכויים הם שלא יתייחסו לתלונה אפילו.

אדם.

פורסם

רוצה לשמוע סיפור עוד יותר מסריח?

כרגיל כל שנה י"ב מקיימים רונדו, אצלי בבית הספר, כצנלסון בכפר סבא למי שמכיר.

הגיעו שני שוטרים על קטנועים ועוד כמה סמויים הסתובבו מסביב,

אמרו לנו מראש, שהסיבה היחידה שהם הגיעו, זה לדפוק את הרונדו ולתת דוחות כאילו אין מחר, ושנזהיר את כל החברים שלנו.

אני אתן לך דוגמא שקשורה לנושא השיחה:

אימפרזה, מלאה בבלונים ושלטים של סיימנו, נעצרה לבדיקה,

השוטר, חוצפן לא קטן עוצר אותה באמצע הכביש, עכשיו הכביש הזה עמוס באותם שעות (סיום בית הספר וזה בלי קשר רחוב די ראשי) והוא בעל נתיב אחד לכל כיוון, משמע כל התנועה עומדת !

השוטר מבקש את הרישיונות, הרישיון נמצא בפאוץ מתחת לכיסא של ליד הנהג, הנהג מוריד חגורה ולוקח את הפאוץ ומגיש לו את הרישיונות, השוטר מבקש ממנו לצאת מהאוטו ולבוא ליד הקטנוע(האוטו עדיין עומד באמצע הכביש חוסם את התנועה!) השוטר בינתיים מרחרח סביב האוטו לראות על מה אפשר לדפוק אותו.. לא מצא!

עובר (לא במעבר חציה) וניגש לנהג ורושם לו דוח על אי חגורת בטיחות, השוטר מסביר את זה שכאשר הוא ראה את הנהג, הוא היה בלי חגורה.

זנות.

אבל מה, כאשר שני י"בניקים זורקים ביצים וזקיות מים על הטוסטוסים האלה אחד השוטרים יכול לעלות על הטוסטוס לגרום כמעט לתאונת דרכים תוך כדי מעבר לצד השני של הכביש, עלייה על המדרכה ונסיעה עם קטנוע במהירות יחסית גבוהה בין עשרות אנשים שמסתובבים באזור.

פורסם

זה שהשוטרים מעפנים זה לא חדשות במיוחד כשהם עצמם מתנהגים כמו עבריינים יש להם עוד חוצפה לעשות "צדק" לאחרים. שילמדו קודם לעשות צדק בכל הקשור בהם ורק אח"כ ילמדו אחרים את משמעות החוק.

פורסם

הנה עוד סיפור:

נסעתי חודש שעבר מיקנעם לצומת פרדייס בדרך לבסיס. זהו כביש עם 2 נתיבים לכל כיוון. אני בנתיב הימני על 100 קמ"ש ופיתאום טסה בנתיב השמאלי ניידת של משטרת התנועה אני מעריך על כ140 קמ"ש. בגלל המהירות אפילו לא הצלחתי לזהות את סוג הרכב שלא נדבר על מספר הרישוי. הצ'קלקה לא פעלה. אבל מישהו יגיד לשוטר הטייס משהו? לא. זוהי הדוגמא שהם נותנים לנהגים בכביש.

פורסם
גם לי נמאס שאנשים עדיין לא למדו לכתוב כותרת נורמלית להודעות שלהם. אי לכך ובהתאם לזאת, הרשיתי לעצמי לערוך לך את הכותרת.

רוני

ערכת את הכותרת - אתה המנהל וזו זכותך, אבל לפחות שהכותרת הערוכה תהיה קשורה למה שכתוב בהודעה...

אני לא כועס על זה שדפקו אותי בגלל שנסעתי בלי חגורה - עברתי על החוק, וזה העונש שמגיע לי.

אני כועס ונמאס לי מזה שאותו אחד (או ליתר דיוק, אחד כמו) שנתן לי את הדוחות, נוסע בעצמו בלי חגורה - כלומר, עובר על החוק שבגללו הוא נתן לי דוח - ולא משלם על מעשיו.

נמאס לי מהאיפה ואיפה שיש במדינה הזו, ושהשוטרים במקום להוות דוגמא ומופת - מתנהגים כמו שתיארתי...

פורסם

מזכיר לי את התחקיר שהיה לא מזמן בטלויזיה על זה שפקחי עירייה מעדיפים לא לתת דו"חות חניה לרכבים עם צ'קלקה כחולה או עם אפוד משטרתי שמונח בתוך הרכב. הפקחים באים, מסתכלים, קולטים את האפוד, לא נותנים דו"ח ועוברים כמו גדולים לרכב אחר....

כל המדינה הזאת בקומבינה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש בהחלט שוטרים אדיוטים, אבל גם אתה אדיוט, מה אתה מתלונן על שוטרים שלא חוגרים, מה אכפת לך ? תבדוק את עצמך לפני שאתה מתלונן על אחרים, ולא משנה על מי או על מה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אז זהו, שאני את הקנס שלי שילמתי - וכבר כתבתי שהגיע לי.

למה שוטר מרשה לעצמו לעשות עבירה שעליה בדיוק הוא מעניש את האזרח?

וחצומזה, אם לי מגיע עונש על עבירה, אזי לשוטר שמבצע עבירה זהה, מגיע עונש כפול - ולו בגלל שהוא אמור לאכוף את החוק ולא לזלזל בו.

פורסם
אז זהו, שאני את הקנס שלי שילמתי - וכבר כתבתי שהגיע לי.

למה שוטר מרשה לעצמו לעשות עבירה שעליה בדיוק הוא מעניש את האזרח?

וחצומזה, אם לי מגיע עונש על עבירה, אזי לשוטר שמבצע עבירה זהה, מגיע עונש כפול - ולו בגלל שהוא אמור לאכוף את החוק ולא לזלזל בו.

לא רק שמגיע לו עונש כפול, הוא גם מקבל עונש כפול.

קודם הוא מקבל את הדוח, בצירוף קנס ונקודות.

אח"כ הוא נשפט משמעתית ביחידה והעונש הקבוע הוא עונש כספי גבוה!

אבל כבודו בכלל לא טורח להתלונן כי הוא חושב שכל המדינה זה קומבינה ובכלל, הרבה יותר נוח ליילל ולא לעשות כלום מאשר לקום ולעשות מעשה.

אם היה לך איזה קרוב/חבר/מכר שוטר, היית יכול לשאול אותו על העונשים שהם מקבלים.

אני יכול להגיד לכם בודאות שמז##$ים אותם.

חוץ מזה, תסלח לי אבל אני לא מבין משהוא, מה בכלל אכפת לך מה עושה שוטר או כבאי או נהג אמבולנס?

תדאג לעצמך, תחגור חגורה ותחיה בשקט.

מה זה המנהג הישראלי הזה לבדוק מה האחר עושה וכמה הוא מרויח וכמה אשתו מוציאה על קניות?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשעשית את הקורס "ריענון נהיגה" לפני כמה שנים טובות, היו בכיתה שלי מלא כאילו שבאו לעשות נהיגה מונעת...

איזו רמה... אחחח...

צריך לעבור את זה פעם אחת כדי להבין על מה מדובר... נהגי משאיות ומוניות של ממש מבינים את החוקים. נשים שלא ממש מבינות למה הן כאן ("הרי אני אף פעם לא עוצרת ברמזור שליד הבית שלי"), אחד עם VR6 שאמר "תפסו אותי על 180, מזל שהאטתי)...

היה אחד שאמר בשיא הרצינות:"אם יש עצור אני מאט ועובר"...

גם על קו לבן היו התיחסיות שונות...

רוב השיעור הם שאלו על חוקים ואיך אפשר "לעגל פינות" ולתכמן את השוטרים... ממש כמו שמכניסים בחור שגנב משהו מחנות לכלא ואחרי חצי שנה הוא יוצא דוקטור לפריצת מכוניות והברחת סמים...

רקוב.....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...