Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמן מנוע הגיע לסעפת ,מדוע זה קורה והאם זה חמור?
יוליאן שלום רב!

מה דעתך לציין על איזה רכב מדובר, שנת יצור ועל איזה סעפת מדובר על יניקה או פליטה חיצונית או פנימית, האם חסר שמן מנוע, האם הוספת שמן ונשפך לך ,,, ??

פרט יותר ונוכל לעזור לך !!

המצלמה המופנת לכוון מנוע רכבך לא עובדת היום, אז קשה לראות על מה אתה מדבר!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא ממש מבין.אבל אוכל להסביר..........מדובר פולקסווגן פאסאט שנת 99 1600 סעפת יניקה....פנימית או חיצונית את אני ממש לא יודע מה הכוונה....אבל במילים פשוטות. במנוע למעלה במכסה של הראש מנוע יש צינור שיוצאים ממנוע כל הגזים של המנוע ומתחבר לצינור אחד גדול שבוא זורם שנכנס מבחוץ ומתחבר לסעפת..... בצינור הזה שיוצא מראש מנוע הוא יש בטוחה קצת שמן כלומר אם אני מעביר אם אצבע ואז מצטבר באזור של הסעפת שמן ונוזל מהסעפת........ומד שמן מראה שאחרי שבועיים יש טיפה ירידה בכמות של השמן..כנראה בגלל הנזילה....

מה אתם חושבים בנושא?

פורסם

כפי אמרו קודמי- תרגע זה נורמלי

אדי שמן לוהט מתחתית המנוע מועברים דרך צינור הנשם לסעפת לשם שרפתם במנוע ( במקום שיזהמו את האויר!)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כן,זה נורמלי.כל השמן שמתהדה נכנס למנוע לשריפה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

נכון אתפ צודקים ..אבל איזו כמות צריכה להיות בערך...למשל אם אני מעביר מבתוך לצינור אם אצבע..אז יש כמות רצינית על האצבע.....כל הציונר מרוח בשמן...........מהמנוע עד לסעפת.......

פורסם
נכון אתפ צודקים ..אבל איזו כמות צריכה להיות בערך...למשל אם אני מעביר מבתוך לצינור אם אצבע..אז יש כמות רצינית על האצבע.....כל הציונר מרוח בשמן...........מהמנוע עד לסעפת.......
הצעתי תחוב את האצבע לממרח שוקלד!

והשתמש בכל סימני הפיסוק שישנם במקלדת, או שאתה גולש בסוללרי?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הכל בסדר, זה נורמלי לגמרי.

אני נועל את השרשור לפני שיבוא עוד מישהו שיחשוב שיש לך בעיה ברינגים (הזוי למדי...), הכל טוב ואין מה לדאוג.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...