Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברנו 5 1400 שנת 88,הגלגל נשחק ורציתי לדעת תווך מחירים?

אולי כבר עדיף לעשות שיפוץ לגיר?

והאם יש מקום שמומלץ לעשות את זה בו.

זה ברכב שאני רוצה לקנות(המוסכניק של המוכרת אמר לה שזה הגג"ש)אבל הבעיה הזו גורמת לי להסס אם להתקרב לרכב בכלל.

תודה מראש-

יוסי.

פורסם

תראה מבחינת זה שצריך להחליף גלגש וזה כרוך בפתיחת הגיר ואף פירוקו

עדיף לך להחליף את כל הגיר מפירוק זה יצא לך אולי טיפה יותר יקר אבל יותר קל ויותר מישתלם

ו אגבבב גם לי יש רנו 5 :-P

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

סופסופ צדיק אחד בסדום עם רנו 5 כבר חשבתי שהאוטו הזה נכחד בעולם,

כדי יותר לעשות שיפוץ אבל אני אמור לקנות את האוטו והמוכרת לא תסכים להוריד 1500-3000 ש"ח

אמרו לה במוסך שזה עולה כ 700 ש"ח אז אני רוצה לדעת מחיר כדי לדעת אם להגיד לה תתקני ואני יוסיף את הכסף או שתורידי את הכסף ואני יתקן כבר.

תודה.

פורסם

האוטו הזה ממש ממש ממש לא ניכחד!!!!

ויש עוד כמה בפורום עם רנו 5

אני לא יודע מה מחיר אבל עם אתה רוצה אני יכול לארגן לך ב 1400 שקל גיר + מנוע 1400 כאילו רנו 9 קומפלט עם אתה מעוניין תגיד לי. הרנו 9 שנת 88

והיא במצב נסיעה נוסעת מצויין (נוסעים איתה לפעמים) אבל מורדת מהכביש. ויש רשיונות.

עם אתה רוצה תגיד.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
סופסופ צדיק אחד בסדום עם רנו 5 כבר חשבתי שהאוטו הזה נכחד בעולם,

כדי יותר לעשות שיפוץ אבל אני אמור לקנות את האוטו והמוכרת לא תסכים להוריד 1500-3000 ש"ח

אמרו לה במוסך שזה עולה כ 700 ש"ח אז אני רוצה לדעת מחיר כדי לדעת אם להגיד לה תתקני ואני יוסיף את הכסף או שתורידי את הכסף ואני יתקן כבר.

תודה.

עדיף שהיא תתקן (אם היא תסכים) בדברים הללו אתה יודע איפה אתה מתחיל אבל לא איפה תסיים (כמה יעלה בסוף)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק להוריד גיר ולהרכיב חזרה עולה 400 שקל....

שיפוץ לפחות עוד 1500 ש"ח

צריך לפרק את הגיר ולראות מה הלך (יכל להיות גם סינכרונים...)

תגיד לה שתחפש פראייר אחר

שתתקן ואז תנסה למכור....

נראה כמה יתנו לה.

אל תקנה את האוטו, תן לה להיתקע איתו לעולמי עד :) , יש מכוניות למכירה לרוב וזה לא האוטו היחיד!

אם היא תגיד לך שיש לה קונים זה לרוב תרגיל של סוחרים מתחילים...

פורסם

עצה שלי - אל תבזבז על זה כסף - קנה אחת אחרת עם גיר תקין - עד כמה שגיר של רנו חמש בת מליון יכול להיות תקין.

בתור בעלים לשעבר של האוטו הזה [חמש שנות בעלות, ספר היינס ולא היה טיפול שלא עשיתי לאוטו] אני מציע לך להשקיע כמה שפחות. זה אוטו חביב, אבל במחירי הזנות שהוא נמכר היום - אין טעם לתקן דברים גדולים.

אם בכל זאת בא לך לתקן - אני ממליץ בחום לקנות גיר מפירוק או אפילו אוטו אחר נוסע ולפרק אותו. זה ייצא הרבה יותר זול ותשאר עם מליון חלקי חילוף.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין הרבה רכבים מהשנים האלו במחירים כאלו במצב טוב.

כל מה שבדקתי עד עכשיו היה במצב על הפנים מכל הבחינות מכאני,חיצוני פנימי וכדומה.

פורסם

גם מה שמצאת לא במצב מכני מזהיר - גיר הוא מכלול מכני המורכב מגלגלי שיניים, יש תקלה בגיר ולכן גם הרכב הזה במצב מכני על הפנים....

רכב זה כמו בחורה - האם ההית יוצא עם בחורה עם בעיות נפשיות קשות , אבל מבטיחה לך "אני יעשה טיפולים ואקח כדורים" - האם ההית יוצא איתה...

ברור שיש הבדל אבל העיקרון זהה - לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה.

פורסם

בואו נרד לשורה התחתונהה

הגברת מוכנה לשחרר את האוטו במחיר אטרקטיבי מספיק לדוגמא 1500 ש"ח כמו שהוא בלי דיבורים קח אותה ותקן יעלה מה שיעלהה.

עם לא אז לא

אני- אסף שמקנא בנועה היפיופה על האקורד החדשה שלה!

למה העולם כזה לא הגן רק בת 17.5 וכבר יש לה אקורד דנדשה בצבע כסוף אני מקנאא רצח !!:|

פורסם

עם היא תידאג לתקן זה יהייה בסדר גמורר.

רק תבדוק את האוטו כמו שצריך לפנני שאתה לוקח

אני- אסף שלא נירדם בלילה ורוצה הונדה אקורד כמו של נועה !

• תוכן חדש...