Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה הכי זול לקנות את השמפו שלהם? אני רוצה לקנות את ה4 ליטר ובאתר זה כמעט 400 שקל, אין לי בעיה להזמין מחול אם מישהו מכיר אתר זול

פורסם

המחירים בחו"ל גם לא זולים. תראה לדוגמה שמפו Reset במחיר של 85$ תוסיף משלוח (לא הרבה שולחים גלונים של 4 ליטר לארץ)

ואתה מגיע למחיר קרוב לארץ אפילו מעבר. המחירים בארץ אגב הוגנים. 

https://www.autogeek.net/carpro-reset-4liter.html

ברוב האתרים שראיתי המחירים דומים. אולי שווה לחכות למבצעי סוף השנה. (אולי יהיה באמת משתלם)

פורסם

פחות משתלם לקנות מחול לדעתי, יש יבואן בארץ והמחירים די סבירים (למוצרים שהם לא SIO2).

בסוגריים אומר ש RESET הוא שמפו מעולה ואיכותי, שווה את המחיר שלו.

• אהבתי 1
פורסם

ראיתי את המטלית, נראית איכותית במגע יד (זה אומר הרבה למי שמבין באיכותיות בדים) אבל לא השתמשתי בה.

הביקורות עליה די טובות, יחד עם זה קשה לי להאמין שיש לה ספיחת בים גבוה עם צפיפות של 540 GSM.

חוץ מזה יש מטליות טובות וידועות שהוכיחו את עצמן לאורך שנים גם כאן בפורום. (וגם אישית אצלי)

אם בכל זאת תרצה אותה, ריאת את המחיר באתר cleanyourcar שם היא עולה £18.95. (צריך לבדוק עליו משלוח)

פורסם

מה הטעם להציע למישהו שמבקש מחיר על שמפו ספציפי, משהו אחר? הרי הוא לא ביקש המלצה, אלא מחיר.

צריך לשים לב לדברים האלה. 

פורסם

אישית לא רואה שום הצדקה להוציא 400 ש"ח על שמפו 4 ליטר. מחיר הזוי שלא עושה שום דבר יותר טוב מאחרים

שעולים רבע מחיר אפילו פחות. אבל שיקול שלו. 

• אהבתי 1
פורסם

שמפו מדהים , קצת יקר אבל שווה כל שקל.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 19 שעות, carsgo כתב:

קניתי ליטר ב 80 ש"ח מקאר פרו בנתניה. יש גם משלוחים.

ליטר של reset ב 80 שח?

אתה בטוח? חרוב המחירים הם בסביבות 110

פורסם

אתה צודק, סליחה. קניתי חצי ליטר

אני עובד אגב עם גרניק ומקציף, כמה מ"ל שמפו אתה ממליץ לשים על 1000 מ"ל מים? אני שם בערך 50-60 מ"ל..

פורסם

קצת גבוה , תתחיל מ 20 מ"ל . שמפו הזה סופר מרוכז

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...