Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוטר שחיכה תפס אותי על מהירות 160 קמ"ש בדרך בין עירונית שההגבלה שם 90 קמ"ש (לא שזה כזה משנה, אבל אני הייתי בטוח שזאת דרך מהירה בגלל שזה מקטע מאוד קצר יחסית של דרך בין עירונית בהמשך של כביש מהיר), נסיעה בדרך לעבודה בין עיר לעיר. קיבלתי על המקום מקצינה שהגיעה 30 יום שלילה ומשפט לזמן מאוחר יותר. אני ללא היסטוריה של עבירות, פעם ראשונה. לא נהג חדש ולא צעיר, עם רשיון כבר 7 שנים, מעל גיל 30.

מיהרתי לעבודה כי הייתי גם ככה באיחור. מבין את חומרת המעשה ומעוניין לשים את הנושא הזה מאחורי כמה שיותר מהר, הנהיגה חשובה לי, קשה לי בלי הרכב. מה העונש הצפוי? והאם כדאי לשכור עורך דין שגם יהיה במשפט או שייעוץ מספיק. ובמידה ולא עורך דין, האם כדאי למלא את הטיעון המשפטי ולשלוח להם? זה יעזור במשהו? אני לא רוצה לקבל עוד שלילה בנוסף ל30 יום שכבר יש לי.

תודה. 

עריכה אחרונה על ידי Justicar
פורסם

קבלת תשובה בפורום מקביל.

מה שקבלת ליד הוא ההזמנה בה מפורטים פרטיך וניסוח האשמה.

אם אתה עדיין מתעקש, תעלה לכאן את פירוט נסיבות המקרה (תבקש אותו מלשכת התנועה ממנה יצאה  ההזמנה) , בהסתרת פרטים אישיים, אולי יימצאו בו כשלים שיכולים לסייע לך.

אחרת, כמו שכבר פרטתי לך שם.

אם הרשיון חשוב לך, שכור עו"ד בכמה אלפי שקלים. בכל אופן 70 יותר, זה לא פשוט ואולי הוא יוציא אותך עם שלילה על תנאי ארוכה יותר וקנס גבוה יותר ועם שלילה בפועל, בניכוי השלילה המנהלית, קצרה יותר

פורסם

קיבלת שלילה ל 30 יום, או פסילה מנהלתית ל 30 יום עד המשפט?

אם מדובר בפסילה מנהלתית עורך דין יכול לקצר לך גם את זה.

אני לא חושב שיתחשבו בך בגלל שזו עבירה ראשונה, ממליץ בחום ליצור קשר עם עורך דין.

פורסם

ברור כי מדובר בפסילה מינהלתית

ממליץ בחום על עו"ד בקי כדי לקצר את סה"כ השלילה.

70 קמ"ש מעל , הולכים לקרוע לך את הצורה בלי ווזלין , עם עו"ד זה יהיה עם ווזלין .

תרצה להעלות לכאן את הדו"ח שקיבלת + מה שלא קיבלת ביד שנמצא במשטרה + העתק של השימוע שערכה לך הקצינה יהיה נחמד.

הסתר פרטים אישיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...