Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

יש בעיה קטנה שכאשר אני נמצא בהילוך D הרכב רועד, אם המזגן מופעל הרעידות חזקות עוד יותר.

מה שקורה בטורים: ישנה קפיצה קטנטנה של הטורים והיא חוזרת למקום הטבעי שלה ובזמן הקפיצה הזאת האוטו רועד. רואים את זה גם במחוג, הוא תמיד ממוקם על כמעט 750, ובזמן הקפיצה הוא עולה ממש לא הרבה וחוזר למקומו הטבעי.

ניסיתי לפני כמה חודשים לנקות את המצערת, אמנם פירקתי את הברגים אך את הצינורות לא הצלחתי לנתק כי התופסנים שלה ממש דבוקים וחששתי לקרוע את הצינורות גומי, אבל הצלחתי להשפריץ לחלק גדול של המצערת ספריי ניקוי קרבורטורים ולמען האמת לא יצא ממש לכלוך רב.

מה עוד נראה לכם אפשר לנסות?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תושבות מנוע הוחלפו לפני כשנתיים. איך אוכל לדעת שזה אכן זה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
לפני 3 שעות, rafi_vk כתב:

תושבות מנוע הוחלפו לפני כשנתיים. איך אוכל לדעת שזה אכן זה?

אם אין ירידה משמעותית בביצועים הדינאמיים של המנוע, אז מרבית הסיכויים שמדובר בתושבת סוררת. 

יום טוב גם לך

פורסם

אינני זוכר אילו תושבות החלפתי - אני זוכר שזה יגאל מהפורום והוא בא במיוחד מהדרום לר"ג לעזור לי (או יותר נכון אני עזרתי לו) - לחניון ברחוב האצ"ל.

האם זה אתה?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

לאחר שחקרתי מאז,

זה לא נראה לי תושבות כי גם בבוקר כשאני מניע (ועדיין הבקרים לא קרים כמו בחורף) או אפילו סתם כשהאוטו לאחר מנוחה, הטורים עושים לי קפיצות מוזרות, כאילו הרגשה של חנק. ואם אני מניע ומייד מנסה לנסוע לפעמים, לפעמים קרה לי שהאוטו כבה או היו מקרים שכמעט וכבה.

כלומר אני מכיר את הרכב המון שנים, ואני רואה שיש משהו שקשור לטורים. המחוג זז בקפיצות (רק כשזה קורה)

חוץ מזה לאחר שהאוטו כבר חם הכל מצוין, אין שום בעיה.

הדבר בולט בעיקר בהתחלות של נסיעה חדשה.

האם יכול להיות משהו במצערת? ניקוי? מצתים?

פורסם

חברים,

מישהו יכול לעזור?

• תוכן חדש...