Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במישור - אין משמעות, שלב לP תרים בלם יד ושא ברכה, כבוי או מונע - לא ממש משנה, אם זה היה משנה זה היה כתוב.
בשיפוע - ע"מ להאריך את חיי תושבות המנוע והגיר, מומלץ מאד להעביר לN, להרים בלם יד, לעזוב בלמים ואז להעביר לP.
אלא אם אתה סובל ממוגבלות מוטורית, שום רוורס לא ישתלב בתנועה המהירה הזאת, מי שחושש יכול ללחוץ שוב על הבלמים לצורך ההעברה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, yossizakin כתב:

כמובן שתגבור בלמים אין כי הרכב כבוי.

אני חושב שיש כאן חוסר הבנה לגבי תפקידו של מגבר הבלמים.

מגבר הבלמים אינו מגביר את כוח העצירה - רק מקל על לחיצת הדוושה.

גם עם מגבר כבוי, לא צריכה להיות שום בעיה להחזיק רכב במקום עם הבלמים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לפני 4 שעות, חן ג. כתב:

אני חושב שיש כאן חוסר הבנה לגבי תפקידו של מגבר הבלמים.

מגבר הבלמים אינו מגביר את כוח העצירה - רק מקל על לחיצת הדוושה.

גם עם מגבר כבוי, לא צריכה להיות שום בעיה להחזיק רכב במקום עם הבלמים.

למה אתה חושב שהוא לוחץ מספיק חזק בשביל לעצור את האוטו בלי תגבור בלמים?

פורסם (נערך)

לא צריך ללחוץ חזק בכלל בשביל להחזיק את הרכב במקום.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נראה לי שהוא אומר שזה לא משנה מהבחינה הזאת.

לפני 23 שעות, CHACHAM כתב:

בלאנטיס העתיקה שהיתה לי, שמתי לב פעם שההילוכים ניתנים לתזוזה (הידית) גם כשמנוע מכובה, היום ברכבים העדכניים זה לא יעבוד ללא רכב מונע, כי זה אלקטרוני, וטוב שכך שהילדים וכו' לא ישחקו בהילוכים של רכב חונה.

בהרבה רכבים יש נעילה אלקטרונית של הילוך P שמתחררת בלחיצה על דוושת הבלם. לא משנה אם המנוע פועל או לא אבל צריך סוויץ' במצב ON.

יש אפשרות לעקוף את הנעילה הזאת ידנית למקרה שאין זרם או תקלה בסוויץ' ולצורך גרירת הרכב.

יש כאמור גם רכבים שבהם הוצאת מפתח מותנית בשילוב P, לא יודע כמה זה משנה לגבי איזה סדר פעולות מתאפשר.

• תוכן חדש...