Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניה מגבס - אפשרי ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי כמה ימים של מחשבות החלטתי להעלות פה את השלה הזו..:roll:

האם אפשרי לעשות בניה לרמקולים בדלתות במקום מפיבר גלאס לעשות אותה מגבס??

מומלץ או לא אם לא אז למה ... מישהו פעם ניסה... עמידות בחום וכל מה שעולה לכם בראש .... מקסימום אם לא התנסו אני אנסה ואתן לכם חוות דעת :-D

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אוקיי את בעיית השברירות אפשר לפתור עם זהירות...

את הקטע של ספיגת עוצמה אפשר אולי לצבוע אותו מבפנים עם לקה או פשוט סתם למרוח בצד הפנימי דבק פלסטי ואז הוא יהפוך לאטום יותר ולא יבלע את הצלילים....

למה? - כי העניין של הפיבר נראה לי מסובך מאוד!!!! ואני מת כבר להחליף את היצירה שעשיתי מעץ,

אם אתה זוכר פירסמתי תמונות לפני הרבה זמן..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

אין לי מושג.. בחיים שלי לא ראיתי בנייה מגבס. חוץ מברגל, או יד שבורה :-)

גם קשה לי להאמין שמישהו אחר פה נתקל בתופעה שכזו.. אבל אני לא שולל את האפשרות!

פורסם

יש הרבה חומרים אשר חזקים יותר מגבס,

הגבס מאוד שברירי, סביר מאוד להניח שבכלל לא תצליח ליצור ממנו מבנה מבלי שברים במהלך הבניה.

אפוקסי לדוגמא יכול להיות תחליף..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האמת שאולי זה ישמע מאוד שוקני אבל אני ינסה זה באמת גרושים..

אני יעשה טבעת מעץ לרמקול ואני יעשה בסיס כזה מעץ אני אחבר את הטבעת לבסיס עם פסים של פח כאלה (פחות או יותר כמו שעושים פודים..) אחכ אני ימתח על זה בד אלסטי נניח גרביון.. ויהדק אותו עם אקדח סיכות... אחרי שהיה לי שלד ובד מתוח על זה אני יכין בלילה של גבס מאבקה ומיים כמו של הילדים ואני ימרח את זה על הבד עם מכחול או משהו כזה.. קצת לפני יבוש סופי (כדי שיתאחדו שתי השיכבות) אני יעשה עוד שיכבה... אחרי שזה יתחיל להתייבש אני אשייף את זה שזה אמור להיות פשוט... ויחליק אותו טיפה, בצד הפנימי ימרח דבק פלסטי שיתן קצת חוזק, ושימנע מהגבס לבלוע את הצליל... בסוף אני יצבע את זה מבחוץ עם צבע מיוחד לגבס לבסוף נגמר עם לקה שיראה מבריק ולא דהוי...

אני מאמין שהיום אני אתחיל בניסיון כי אני לא עובד ואני יעלה תמונות אם נצליח...

יום טוב לכולם!! :twisted:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

אם היתה לי מצלמה כרגע, היתי מראה לך את הניסוי שאני עשיתי עם גבס.

חבל על הזמן והמאמץ שלך, זה בלתי שימושי למטרה שאתה מנסה להגיע אליה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם כבר, תערבב את הבלילה של הגבס והמים עם דבק פלסטי שייקנה לו גמישות.

אבל גבס הוא חומר מאוד שברירי, לאחר שתמרח אותו אני מעריך שתראה המון סדקים, תצטרך כמות דיי גדולה ומה גם שהויבראציות של הרמקולים ירעידו\יסדקו\ישברו את מה שתעמול עליו... חבל סתם.

• תוכן חדש...