Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

לפני כמה ימים אשתי חנתה במקום כחוק.

בזמן שהרכב חנה - רכב אחר ניסה לצאת מחניה וריסק לנו דלת + קצת מהדלת השניה. נזק גדול מאוד.

מפה לשם, מצאנו מצלמה באזור ויש לנו וידאו מצולם + הרכב של זו שנכנסה בנו חנתה מאחורי הבניין (עד ראיה הראה לנו את הרכב שלה) אז גם יש לוחית.

הגשנו תלונה למשטרה אך כל מה שהם עושים זה רק נותנים לי את הטלפון והפרטים של בעל הרכב הפוגע ומאחלים לי בהצלחה.

הגשתי תביעה דרך הביטוח על הרכב וכעת נדרש לתקן אותו. לאחר מכן מניח שהביטוח שלהם יכסה וזהו.

השאלה שלי היא כזאת:

איך אני מלמד את הנהג שניסה לברוח לקח?

לא להתקשר ולנזוף בו?

זה נשמע לי אבסורד שבנאדם עושה עבירה כזו... בורח (לאחר שראה במפורש את הנזק שגרם)....

ואז הביטוח מכסה את הנזק וזה כאילו ״אוי שיט, נתפסתי? טוב נו... לפחות ניסיתי לברוח״.

בנוסף - האם אני יכול לדרוש פיצוי מעבר על עצם העבירה?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Amir Gelman
פורסם

קודם כל, איחוליי. לא כולם מוצאים וידאו, אלוהים עזר לך.

ולגופו של ענין: אין בכוחנו לשנות את העולם ולחנך אנשים, אני מבין את זעמך אבל תועלת כלכלית לא תצמח מזה (פגע וברח זה ענין במישור הפלילי ולא האזרחי, מה תרויח מתביעה? בזבוז זמן) ולכן אני מציע להשאיר לביטוח שלך את העבודה, לקבל החזר מלא ולשכוח את הסיפור.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 13 שעות, Amir Gelman כתב:

איך אני מלמד את הנהג שניסה לברוח לקח?

לא להתקשר ולנזוף בו?

זה נשמע לי אבסורד שבנאדם עושה עבירה כזו... בורח (לאחר שראה במפורש את הנזק שגרם)....

ואז הביטוח מכסה את הנזק וזה כאילו ״אוי שיט, נתפסתי? טוב נו... לפחות ניסיתי לברוח״.

אתה לא מלמד אותו לקח.

בתקווה שההשתתפות העצמית שייקחו ממנה ועליית הפרמייה (או אולי אפילו סירוב לבטח אותה בעתיד) יעשו את העבודה.

ואתה יכול לדרוש פיצוי על כל נזק חומרי, שזה אומר הנזק עצמו, עלות שמאי, רכב חלופי או מוניות, חניה, עלות התביעה וכו'.

אם אתה תובע את הביטוח המקיף שלך, אז אתה צריך לדאוג שבסוף לא ייקחו ממך השתתפות עצמית ולא תהיה רשומה לך תביעה בהיסטוריה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני רק שאלה..

הביטוח של הגברת משלם גם את ירידת הערך (שקבע שמאי) בעקבות הנזק,

אובדן ימי עבודה ורכב חלופי?

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לגבי ירידת הערך התשובה חיובית אם כי בדרך כלל מדובר בירידת ערך "טכנית" - שיכולה להיות עשירית מירידת הערך המסחרית ואפילו פחות מזה.

לגבי רכב חלופי - בד"כ המוסך דואג לו, איני יודע איך הוא מתחשבן עם הביטוח (כנראה שנכלל בחיוב).

אבדן ימי עבודה - מעולם לא שולמו לי. אבל האמת היא שגם בארועים שהיו לי אבדתי עבודה ברמה של שעות, לא ימים.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל נזק שאתה יכול להוכיח כי נגרם לך עקב התאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 19.8.2020 בשעה 23:26, Amir Gelman כתב:

מי שמעמיד לדין אזרחים על הפרת חוק הוא משטרת ישראל והפרקליטות.

אתה מוזמן להגיש תלונה למשטרה על העבירה, אבל כל עוד מדובר בנזק כספי בלבד הרשויות לא יתעסקו בזה, כמו שהן לא מעמידות לדיןאת מי שחסם אותך בחניה או לא לא אותת ובילבל אותך או לא נסע בירוק ועיכב אותך. יש להם משאבים מוגבלים ולא הכל נאכף.

• תוכן חדש...