Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבראבו מדהימה, רכב שממש אוהב. אפשר ליהנות ממנה מאד גם בכבישי נהיגה וכמובן הביצועים מצויינים, תמיד הרגיש לי שיש יותר מ- 120 כ"ס. 

אם תמכור את הבראבו, אין ספק שמי שיקנה אותה ממך יעשה את דיל חייו. רכב ששווה גרושים ועם תמורה מדהימה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 שעות, BRAVO30 כתב:

הבראבו מדהימה, רכב שממש אוהב. אפשר ליהנות ממנה מאד גם בכבישי נהיגה וכמובן הביצועים מצויינים, תמיד הרגיש לי שיש יותר מ- 120 כ"ס. 

אם תמכור את הבראבו, אין ספק שמי שיקנה אותה ממך יעשה את דיל חייו. רכב ששווה גרושים ועם תמורה מדהימה.

username checks out

בעברי 2 רכבי פיאט - תמיד הפגינו שרידות גבוהה, אמינות טובה ודי מהנות לנהיגה

• מעניין 1
  • אחראי פורום
פורסם

יפה רפי.

אשתי אומרת שהבראבו זה הרכב שהיא הכי מתגעגעת אליו. באמת יציאה מוצלחת.

כמעט 4 שנים ואפס תקלות אצלנו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אהבתי את המראה והצבע של הבראבו.

בתאריך 19.8.2020 בשעה 09:03, רפי לין כתב:

2 המכוניות מטופלות ומתוחזקות כל 10 השנים במוסך מורשה יבואן פיאט מצוין

כמי שמעורה עמוק בשוק הרכב, ובמיוחד ב"פיאט", אני סקרן למה הרכבים לא טופלו אצל "סתם" מוסכים מורשים, שרבים וטובים כמותם אתה מכיר. למה דווקא אצל היבואן, האם גם שם שומרים לך חסד נעורים?

פורסם

כי במוסך מורשה היבואן הזה הם מקצועיים, אמינים ותמיד מנסים

לעזור לבעלי הרכב ואני נוסע 20 ק"מ אליהם.

הם מכירים כל חלק וס"מ ברכב, מבצעים עידכון טיפולים במחשב

מחשב האיבחון שלהם המקורי (שטרם הזדקקתי לו) עם יכולות איבחון

מדויקות יותר ממחשב גנרי.

אני מעדיף איכות וידע על מחיר זול יותר (ולא רק ברכב).

ברור שזאת העדפה אישית שלי.

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...