Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מוסך מורשה טויוטה בירושלים, ניסה להחליף את מסגרת לוחית הרישוי המקורית של הרכב במסגרת אחרת עם שם המוסך.

כמובן ללא אישור.

סרטון

עריכה אחרונה על ידי JFK

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרטון מ-2017

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי אישית באחד המוסכים המומלצים בפורום, רק סובבתי את הראש ותוך רגע החליפו לי את המסגרת היחודית שלי במסגרת של המוסך.
לבקשתי החזירו את המצב לקדמותו.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

לא נתקלתי בתופעה כזו, אבל נתקלתי בהסבקת מדבקות על המסגרת הישנה. אז ממש לא משנה לי אם יש פרסומת של המוסך או של הסוכנות הצמודה אליו.

ו-לא. אני לא אשקיע במסגרת ללוחית הזיהוי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לפני 8 דקות, Audi-T כתב:

קרה לי אישית באחד המוסכים המומלצים בפורום, רק סובבתי את הראש ותוך רגע החליפו לי את המסגרת היחודית שלי במסגרת של המוסך.
לבקשתי החזירו את המצב לקדמותו.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

למזלך :)

בביקורים הבאים שלי במוסך (אחר) כבר ידעתי לבקש מראש "בלי מדבקות ובלי החלפת מסגרות"

מישהו יודע איך להטמיע את הסרטון?

עריכה אחרונה על ידי JFK

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

זו תופעה ממש מרגיזה. קורה בכל מוסך כמעט, מחליפים בטיפול את המסגרת שלהם.

לפני כמה חודשים רק הלכתי לבדוק רכבים בטויוטה האחים קצב, הרכב עמד בצד לא בתור לטיפול

חזרתי מהאולם תצוגה לרכב והגעתי לבית. למחרת אני רואה מקדימה את המסגרת שלהם שהוחלפה במהירות.

אם לא היה רכב צמוד מאחור, כנראה גם הוא היה מוחלף.

רק חוק יעלים את התופעה הזו. כמו שהיה עם החלפת המספר כל שנה. (כי היו צובעים בצבע שעמיד לחצי שנה)

פורסם

מרגיז. כאב לי כל כך בעיניים המלל המיותר על האוטו שהשקעתי 8 ש"ח במסגרת שחורה נקיה.
זה היה עם רכב חדש, מעניין שהגרוטאה שיש לי כרגע לא מושכת אף מוסך לפרסם עליה.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

היה פעם מוסך שנכנסתי אליו אולי לשתי דקות. שחזרתי הביתה הם שמתי לב שהם כבר הספיקו להדביק לי מדבקה של המוסך על מסגרת לוחית הרישוי. אליהם לעולם לא חזרתי. 

פורסם

כשאני הייתי במוסך שאלו אותי אם זה בסדר 

קיבלתי שירות טוב ומקצועי אז לא היה אכפת לי לפרגן אבל הייתי מאוד מתעצבן אם זה ללא רשות

פורסם
לפני 8 שעות, yogev20 כתב:

רק חוק יעלים את התופעה הזו. כמו שהיה עם החלפת המספר כל שנה. (כי היו צובעים בצבע שעמיד לחצי שנה)

אין החלפת לוחית כל שנה ולא היתה מעולם כזו.

התקנה המתייחסת לדהיית הצבע כלולה באחריות(5 שנים) של יצרן הלוחית והיא תלויה לא רק באכות אלא גם בתנאי מז"א.

ישנה הוראה של משרד התחבורה על איסור הדבקת מדבקות ללא אישור בעל הרכב. ביהמ"ש נתן גושפנקה לאחד ממכוני הרישוי אשר הציב בתחומו שלטים אשר מבקשים מבעל הרכב להודיע שאינו מעוניין במדבקה, בכך אפשר למכון להדביק כמעט לכל רכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בארה״ב הרבה פעמים סוכנים מגדילים לעשות ושמים תג ממתכת עם שם הסוכנות על אחורי הרכב. כשקניתי את הוולט ביקשתי במפורש שלא ישימו לי תג כזה וכיבדו את בקשתי. בטסלה קרה בדיוק ההפך. כיוון שהמכונית שלי היתה מהראשונות עם הנעה כפולה, היא הגיעה מהמפעל ללא התג DUAL MOTORS. מאוחר יותר הגיעו התגים וזימנו אותי למוסך להדביק את התג. מכיוון שאין תג עם מודל הרכב זה נראה לי מוזר לשים תג של תת דגם והעדפתי להשאיר את אחורי הרכב נקיים מתגים. נתנו לי את התג באריזתו המקורית למקרה שאתחרט.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yogev20 כתב:

לפני 56 דקות, kompy כתב:

אין החלפת לוחית כל שנה ולא היתה מעולם כזו.

התקנה המתייחסת לדהיית הצבע כלולה באחריות(5 שנים) של יצרן הלוחית והיא תלויה לא רק באכות אלא גם בתנאי מז"א.

כנראה שמדובר בימים שבהם הלוחיות לא היו זוהרות. באותם ימים גם היה מקובל לעבור על הספרות בטוש שחור לפני מבחן הרישוי.

אאל"ט הלוחיות הזוהרות נדרשו מתחילת 1993. בקיץ 1992 סירבתי להחליף את הלוחיות בטענה שהתקנה עדיין לא בתוקף (והרכב היה מוצע למכירה), ומכון הרישוי הסכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם

kompy, היה בהחלט.

זה מה שהיו עושים לרכבים שלי לפני כמה שנים כמעט כל שנה לפני טסט, לפעמים פעם בשנתיים. (עד לא מזמן)

אחריות 5 שנים יצא  לא מזמן. (2016)

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, JFK כתב:

למזלך :)

בביקורים הבאים שלי במוסך (אחר) כבר ידעתי לבקש מראש "בלי מדבקות ובלי החלפת מסגרות"

מישהו יודע איך להטמיע את הסרטון?

לא בטוח שזה יעזור, מנסיון.

בשני מוסכים נפרדים (מורשי יבואן של יונדאי) שמו לי מדבקות למרות שביקשתי לא לגעת במסגרות של לוחיות הרישוי. למזלם הם שמו אותם מעל המדבקות של קארספורום ולא במקום, אז פשוט הורדתי את המדבקות החדשות. עדיין מרגיז.

כנראה שפשוט יש מישהו שמדביק מדבקות על כל הרכבים ולא קורא את הכרטיס של הרכב, בהנחה שבכלל טרחו לרשום את זה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...