Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה, רכשתי את הרכבים שלי, מסוכנויות יד 2.

תהליך וחווית הקניה מאדם פרטי לא מתאימה לי (לא נכנס לשאלה האם זו העדפה חכמה או לא).

מרגיש "בטוח" ונוח לקנות מסוכנות יד 2 אחרי לא מעט רכישות מוצלחות.

אני מחפש קיה ספורטאז' EX/GT שנת 2017 (בן שלוש)  כבר כמה חודשים ואין בנמצא בסוכנויות האלו.

הדגמים האלה נמצאים בשפע בפרטי (יד2) אז אני קצת מתקשה להבין איך רכב פופולרי כזה אינו נמצא במלאי של הסוכנויות האלו.

אני מניח שאני שואל - איך מומלץ לי לנהוג במקרה כזה?

להמתין? לוותר על הדגם? לוותר על השנה? לרכוש מאדם פרטי?

האם ישנה אפשרות אחרת?

פורסם

אם אתה מתעקש על מרגשים - ללכת לכל סוכנות (ללכת פיזית ולא לעשות טלפון לשאול) מהגדולות לקטנות, להגיד להם שאתה מחפש רכב X ברמת גימור Z משנתון Y ומעלה, לתת להם את הפרטים שלך ולהבהיר שאתה רציני, ברגע שיצוץ משהו (אפילו דומה) הם יתחילו לרדוף אחרייך, ממליץ להתחיל בסוכנויות של היבואניות, בהצלחה.

פורסם

טריידמוביל מלאים ברכבים מדגם זה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 1 דקה, markb205 כתב:

טריידמוביל מלאים ברכבים מדגם זה. 

הם לא.

ואם כבר יש, אז 60K+ קילומטר. 

אנחנו משפחה שעושה 7K בשנה. 60K בשלוש שנים לא בא בחשבון.

פורסם

למה אתה חושש מקניה מאדם פרטי? 

יש היצע גדול ולא קשה למצוא אחת במצב טוב ומאדם אמין. 

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 15 דקות, markb205 כתב:

למה אתה חושש מקניה מאדם פרטי? 

יש היצע גדול ולא קשה למצוא אחת במצב טוב ומאדם אמין. 

כשאני קונה מאדם פרטי, העול במציאת רכב טוב, מאדם אמין הוא עלי. זה מצריך ממני זמן, מאמץ ודאגה.

כשאני קונה מסוכנות, במיוחד בתור לקוח חוזר, העול ברובו נופל עליהם. 

אז נכון שהם יכולים "לדפוק" אותי בידיוק כמו אדם פרטי אבל בשוק (יחסית) חופשי, חברות כאלו לא שורדות. וזה חלק גדול מהמהות של חברות כאלה ולמה אנשים מוצאים בהן עניין.

לאדם פרטי אין שום "מוטיבציה עסקית" להיות הוגן כלפיי ואני כזה שמאמין שאנשים, כברירת מחדל, אינם הוגנים בסיטואציות מכירה.

אם הייתי חושב/מאמין שיש הסתברות טובה "ליפול" על אדם פרטי הוגן, לא הייתי שוקל סוכנויות.

פורסם

האמון שלך במין האנושי לא מי יודע מה :)    , אולי בצדק...    ומי אתה חושב יושב בכל אותם מגרשים? "כרישי מכירות" שיעשו כל טריק שכתוב בספר וגם כאלו שלא כתובים ע"מ לבצע מכירה.

יגיע אליך איש מכירות "מפונפן" יציג לך רכב שעשו לו פוליש בשקל וחצי וזרקו כמה ניילונים למקסם את אווירת החדש..... ובנוסף אתה משלם ומשלם הרבה על התיווך הזה.

מהיכן הגיעו הרכבים? מאנשים פרטיים שביצעו "טרייד" . האמן לי שרכבים באמת טובים לא מגיעים למגרשים ( אולי בודדים) , הם נמכרים מהר ובקלות ללא תיווך המגרש.

גילוי נאות: כותב שורות אלה מכר מזדה 2 שנת 2017 עם 28K קמ תוך כחצי שעה מפרסום המודעה ביד 2. אה והוא הגון :)

פורסם
לפני 24 דקות, יובל501 כתב:

ומי אתה חושב יושב בכל אותם מגרשים? "כרישי מכירות" שיעשו כל טריק שכתוב בספר וגם כאלו שלא כתובים ע"מ לבצע מכירה.

לא חשבתי ללכת *לכל* מגרש. 3 הרכבים האחרונים נרכשו מאותה חברה. מאותו בן אדם.

יגיע אליך איש מכירות "מפונפן" יציג לך רכב שעשו לו פוליש בשקל וחצי וזרקו כמה ניילונים למקסם את אווירת החדש.

מראה לא מספיק. בדיקה חשובה. ההסתברות טובה שהסוכן שאני עובד איתו שנים "ידאג" לי לרכב טוב שיעבור את הבדיקה טוב.
הסתברות פחות טובה שהרכב מיד2 שאקח לבדיקה ייצא טוב.

מהיכן הגיעו הרכבים? מאנשים פרטיים שביצעו "טרייד" .

ברור. אבל אני חושב שסוכנות רכב יד 2 לא תיקח רכב "רע" (אלא אם כן הפוטנציאל הרווח עליו טוב.)

ציטוט

האמן לי שרכבים באמת טובים לא מגיעים למגרשים ( אולי בודדים)

תוכל להסביר על מה אתה מבסס את הטענה הזו?
כמו שאני לא רוצה להתעסק עם מוכרים, יש לא מעט שלא רוצים להתעסק עם קונים.
בדמיוני יש לא מעט לקוחות מבוגרים, נאמנים, אמידים שעולים לרגל כל 3 שנים לסוכנות הרכב האהובה עליהם כדי לבצע טרייד.
אני יכול להנות (וכבר נהנה) מהשאריות שלהם :)

הם נמכרים מהר ובקלות ללא תיווך המגרש.

נכון. אבל זה לא משפיע/מגדיל את ההסתברות שלי כקונה לאתר רכב כזה.

ציטוט

ובנוסף אתה משלם ומשלם הרבה על התיווך הזה

מסכים. זה שירות שאני מוכן לשלם עליו כדי להסיר את העול של איתור רכב/בעלים אמין. כמה אני משלם על זה? מודה שאין לי תשובה מושכלת.

גילוי נאות: כותב שורות אלה מכר מזדה 2 שנת 2017 עם 28K קמ תוך כחצי שעה מפרסום המודעה ביד 2. אה והוא הגון :)

מעולה. מעניין אבל כמה רכבים הקונה שלך לקח לבדיקה לפני "שזכה ליפול" עלייך.

פורסם

אתה מחפש רכב בן 3. רוב הרכבים הפרטיים בגיל הזה, טובים. 

לא קשה לזהות מוכר אמין, לבדוק רישיון רכב והיסטוריית טיפולים. 

ואז בדיקה. 

לא רשמת מאיזו סוכנות אתה קונה קבוע. 

דע לך שהכי קל להכור סחורה בינונית ללקוח קבוע שנותן אמון במוכר. 

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

היה לי ספורטאז' EX 2016 מהראשונים שנחתו כאן. אחלה אוטו ושווה לחכות בסבלנות עד שיגיע כזה. במיוחד עם הקבינה הבהירה.

בסוף היום: תשאיר הודעה בסוכנויות קיה שאתה מחפש את הדגם, ומי שיגיע לטרייד אין - יחברו בינכם. אם תתעקש, הרכב יועבר בידיעתך לטרייד, יעבור שטיפה והוספת ניילונים, ויימכר לך ב X% רווח. בעניין הק"מ: אם 60k ק"מ בשלוש שנים זה הרבה בשבילך, ייתכן ותצטרך להמתין קצת הרבה.

לזה הייתי מתקשר:

https://www.yad2.co.il/s/c/lcyg8f

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...