Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תמרור שמוצב בצד ימין של הכביש/צד שמאל של שביל האופניים. זהות התמרור ישפוך קצת אור למי זכות קדימה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא ברור מהתצ"א. מכל מקום, במקום הזה חובה לתת זכות קדימה להולך הרגל שבמעבר החצייה שלפני שביל האופניים, וסביר שידרש לתת זכות קדימה גם לרוכב בשביל האופניים (אף כי הדבר אינו כתוב בתקנות). הבעיה היא ההתייחסות לרוכבי כלים מהירים שמגיחים מחוץ לשדה הראיה המתאים לקצב ההליכה של הולך רגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, jonysh כתב:

אז אתה טוען שאין לרוכב הקורקינט ז״ק?

כמו שהסברתי, אם לא מוצב רמזור צהוב מהבהב, אין לו ז״ק על פי החוק היבש.

אולם, אם הפתיע אותך רוכב שהגיע מכיוון הנסיעה שלך, רוב הסיכויים שיכולת לראות אותו מראש בזמן שחלפת על פניו.

לפני 12 שעות, jonysh כתב:

אפשר לשאול מאיפה הידע בעניין?

אני פרטתי בדיוק מאיפה הידע, צרפתי ציטוטים וקישורים ללוח התמרורים והתקנות שנגישים לכולם.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

אולם, אם הפתיע אותך רוכב שהגיע מכיוון הנסיעה שלך, רוב הסיכויים שיכולת לראות אותו מראש בזמן שחלפת על פניו.

אני נוסע שם מדי יום ביומו באותה פניה, יש בצומת הזו לא מעט תאונות, שדה הראיה שם מוגבל בטירוף במהלך הפניה - אתה ממש צריך לסובב את כל הגוף בשביל להסתכל על נתיב האופניים מימין, במקרה הזה לא ראיתי אותו עד כמעט השניה האחרונה - הוא הגיח משום מקום במהירות.

ברור לי שאתה מסתמך על התקנות שציטטת אבל השאלה שלי היא האם אתה איש מקצוע (מנסה להבין עד כמה אני יכול להסתמך על התשובה הזו בינתיים)

עריכה אחרונה על ידי jonysh
תיקון
פורסם
לפני 18 שעות, fatboy1340 כתב:

יש תמרור שמוצב בצד ימין של הכביש/צד שמאל של שביל האופניים. זהות התמרור ישפוך קצת אור למי זכות קדימה

זה תצ״א ישן, היום התמרור היחיד שקיים שם הוא תמרור עגול כחול שמסמן שביל אופניים - זה לא נמצא על הכביש אלא ליד השביל אופניים

• תוכן חדש...