Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, ישה כתב:

טועה בענק

אם על פי הסיכון היו אמורים לגבות פרמיה של 10K אבל בגלל הקומבינה גבו רק 5K על נזק של 100K תקבל 50K  ובמקרה קיצון אולי כלום אם חברת הביטוח תצליח להוכיח כי לא הייתה מבטחת את הנהג הזה בכלל

לפני 12 שעות, Morningstar כתב:

לגבי הסיפא של ההודעה שלך - 

לפי סעיף 18 ב' 1 של חוק חוזה הביטוח המבטח לא ישלם פיצויים אך ורק אם יצליח להוכיח ש "מבטח סביר לא היה מתקשר באותו חוזה".

לרכב סטנדרטי עם נהג סטנדרטי [בלי שלילות וכו'] אף מבטח לא יצליח להוכיח את זה שכן כל חברות הביטוח מבטחות נהגים צעירים בפרמייה כלשהי.

קל וחומר לסיטואציה המדוברת בדיון של "מי היה הנהג העיקרי".

עשית תיקון להודעה שלך כי מקודם טענת שאני טועה בגדול לגבי הפיצוי היחסי.

ועכשיו לפסק הדין

נתחיל מהברור ביותר 

מי שמוסר פרט לא מדוייק למבטח צפוי לאחד מהשניים

או לקבלת אפס פיצוי או לקבלת פיצוי יחסי . וזו בעצם ההנחיה לבית משפט השלום בדונו מחדש בתיק.

בכל מקרה ללכת למשפט אם החלטת חברת הביטוח לא מוצאת חן בעיניך וזה בזמן בו אתה זקוק לכסף מחברת הביטוח בד"כ אתמול ולא בעוד חמש שנים + ת'לפים רבים לעורכי דין.

ולכן כל הקומבינות במקרה של תאונה לא שוות את הכסף שחסכת בשל הקומבינה.

וזאת המלצתי

תמיד קנה את הביטוח הזול ביותר שניתן למצוא , אבל בתנאי שהוא מכסה את כל הסיכונים שיכולים לקרות מהשימוש ברכב ואלה מפורטים היטב במסמך מאת חברת הביטוח

לא בע"פ לא  בחשבתי ש... אלא בכתב!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 48 דקות, ישה כתב:

עשית תיקון להודעה שלך כי מקודם טענת שאני טועה בגדול לגבי הפיצוי היחסי.

ועכשיו לפסק הדין

נתחיל מהברור ביותר 

מי שמוסר פרט לא מדוייק למבטח צפוי לאחד מהשניים

או לקבלת אפס פיצוי או לקבלת פיצוי יחסי . וזו בעצם ההנחיה לבית משפט השלום בדונו מחדש בתיק.

בכל מקרה ללכת למשפט אם החלטת חברת הביטוח לא מוצאת חן בעיניך וזה בזמן בו אתה זקוק לכסף מחברת הביטוח בד"כ אתמול ולא בעוד חמש שנים + ת'לפים רבים לעורכי דין.

ולכן כל הקומבינות במקרה של תאונה לא שוות את הכסף שחסכת בשל הקומבינה.

וזאת המלצתי

תמיד קנה את הביטוח הזול ביותר שניתן למצוא , אבל בתנאי שהוא מכסה את כל הסיכונים שיכולים לקרות מהשימוש ברכב ואלה מפורטים היטב במסמך מאת חברת הביטוח

לא בע"פ לא  בחשבתי ש... אלא בכתב!!

אני לא אומר שצריך לעשות קומבינות עם חברות הביטוח, במיוחד לא קומבינות שסופך להפסיד במשפט, אבל כן חשוב לי להדגיש שחברת הביטוח יכולה להערים קשיים בכל מצב, גם אם אתה הלקוח הצדיק ביותר.

לכן אני חושב שצריך לפעול בצורה של לנסות מראש להימנע מחברות ביטוח שמנסות להערים קשיים עוד בשלב הפוליסה - אלו בדיוק החברות שינסו להתחמק מתשלום בהמשך, גם אם אתה הלקוח הכי תמים שיש.

סתכל על איזה סיטואציות דנו בדיון הזה... שני בני זוג שחברת הביטוח תתחיל לשאול מי מבניהם היה הנהג העיקרי. איזה קשקוש.

למה אם אגדיר את בת הזוג שלי, שבגילי, עם אותו וותק נהיגה כנהגת העיקרית זה ישנה למשהו במחיר? אם כבר יוזיל לי אותו כי מבחינה סטטיסטית נשים עושות פחות תאונות קטלניות.

או הורה שמשלם אקסטרא פרמייה בשביל שהילד שלו, הנהג הצעיר יוכל לנהוג כשההורה לא משתמש ברכב... להתחיל להכנס לשאלה האם הילד נהג מספיק ברכב בשביל שיחשב נהג עיקרי?

פורסם

פיקח יודע לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם

כל הדגש הוא על כל חברות הביטוח עושות כל מאמץ שלא לשלם אם אפשר או להקטין תשלום.

יושבים שם אנשים שעל זה משלמים להם משכורת.

לכן לתת להם סיוע למה לדחות תביעה

ואם לחזור לדוגמא האחרונה שהבאת

אני משלם על הילד הצעיר כדי שהוא יהיה מכוסה גם אם הוא רק מסתכל על הרכב ובגלל זה הרכב הדרדר ונכנס ברכב אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 5 שעות, Morningstar כתב:

או הורה שמשלם אקסטרא פרמייה בשביל שהילד שלו, הנהג הצעיר יוכל לנהוג כשההורה לא משתמש ברכב... להתחיל להכנס לשאלה האם הילד נהג מספיק ברכב בשביל שיחשב נהג עיקרי?

בגלל זה אני משלם ביטוח לפי הגיל והותק של צעיר בני, כדי שלא יהיה לי ויכוח על סעיף "נהג מזדמן".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, ישה כתב:

פיקח יודע לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם

כל הדגש הוא על כל חברות הביטוח עושות כל מאמץ שלא לשלם אם אפשר או להקטין תשלום.

יושבים שם אנשים שעל זה משלמים להם משכורת.

לכן לתת להם סיוע למה לדחות תביעה

ואם לחזור לדוגמא האחרונה שהבאת

אני משלם על הילד הצעיר כדי שהוא יהיה מכוסה גם אם הוא רק מסתכל על הרכב ובגלל זה הרכב הדרדר ונכנס ברכב אחר

מה שהוא מתכוון זה שעדיף לבחור חברת ביטוח שתשאל כמה שפחות שאלות במעמד ההצטרפות ככה הסיכוי שלה לנסות לדחות את התביעה קטן.

אם חברת ביטוח X תשאל אותך רק תאריך לידה ושנת הוצאת רישיון ותיתן לך הצעת מחיר לפי זה אז זה עדיף משמעותית מחברה Y שתעשה לך תשאול של החיים ואז בבוא העת כשתרצה לתבוע תגיד לך "תשמע בשאלה 324 ענית לא נכון ולכן תקבל דחייה".

צריך לשים לב שלפעמים מה שאנחנו עונים במעמד עשיית הביטוח לא תמיד יהיה נכון להמשך תקופת הביטוח, אם לדוגמה אדם מסוים הצהיר שהוא יהיה הנהג העיקרי אבל אחרי חצי שנה פיטרו אותו מהעבודה ואז אשתו תנצל את ההזמנות להשתמש ברכב לעבודה שלה - הם לא באמת יזכרו את כל השאלות שהנציג שאל אותם לפני חצי שנה ויטרחו לעדכן את חברת הביטוח.

• תוכן חדש...