Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

 

מאזדה 6 שנת 2013, מנוע 2000. כבר כתבתי בזמנו שיש לי עליה בצריכת הדלק והאוטו מרגיש קצת כבד, והמליצו לי לעשות בדיקת קומפרסיה.

פירקו לי את הפלאגים וחיברו שעון, והמוסכניק אמר לי שהקומפרסיה היא 120 בכל צילינדר (מקווה שאני לא טועה) במקום 180. החלפתי בעצתו שמן ל5W 40 במקום מה ששמים במוסך מאזדה (חושב 5W 30).

האוטו ב-3 שנים הראשונות היה של חמי בליסינג וטופל בכל שנה במוסך יבואן מאזדה, ועשה 25K בשנה. מאז שהאוטו אצלי עשיתי עוד 35K, והוא טופל בטיפולים השנתיים לסירוגין במוסכי יבואן ומוסך מורשה.

הגיוני שעם נתונים כאלה יש מצב שמשהו נדפק במנוע? יש משהו שניתן לעשות בכדי לשפר את המצב או להחזיר אותו לקדמותו? בדיקות נוספות שכדאי לבצע?

אציין שאין נורות דולקות, והספקתי להחליף פלאגים, פילטר דלק וממיר קטליטי (בהמלצת מוסכניקים בנסיון לעלות על הבעיה ולא בגלל נורה תקלה).

 

תודה רבה לעונים. 

עריכה אחרונה על ידי temani1202
×
×
  • תוכן חדש...