Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים מזה חודשיים קיימת אצלי תקלה של הנעה קשה בבוקר, בניסיון הראשון יש סטארטר שגורם למנוע להניע לשניה ולהתכבות, בניסיון השני המנוע מניע מגמגם ורק לאחר 4 שניות מסתדר.. 

חשוב לציין כי

1.הפלאגים חדשים בני חצי שנה

חוטי הצתה גם הם בני חצי שנה. 

2.ניסיון לפיתרון התקלה חיישן טמפרטורה הוחלף לחיישן משומש מרכב אחר טרם פתר את הבעיה, הוחלף גם הקונקטור באותו מעמד . 

3.ניסיון הנעה עם מצערת מעט פתוחה גורמת לבעיה להחמיר 

4.משאבת דלק תקינה, כאשר אני מנסה לבנות לחץ דלק בזה שאני פותח סוויץ 3 פעמים הדבר לא עוזר. 

5.התקלה מתרחשת רק בבוקר כאשר המנוע כבוי מכל 5 שעות והוא קר, במשך היום התקלה איננה מתרחשת

אשמח לעזר מה לבדוק עוד? 

יפני זה הכי אחי

פורסם (נערך)

בתקלות מסוג זה,הברירה היחידה היא להשאיר את הרכב במוסך או מכון להזרקות דלק ללינת לילה.

בבוקר,המוסך /מכון הזרקות הדלק יניע לאחר חיבור הרכב לסורק תקלות וכך ניתן יהיה לקבל את כל התמונה.

בסופו של דבר,רק דרך הפעולה הזו התקלה תחשף.

מהתיאור זה נשמע שיש בעיה במצערת/בית מצערת /אחד החיישנים שלה אבל,אל תחליף סתם חלקים ללא אבחון.

בנוסף- עדיף לא להחליף חלקים כאלו מרכב שהיה בפירוק כי לא ניתן לדעת מה מצב החלק שאתה מקבל.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי מה קורה, אצלי יש חיבור obd1 לא ניתן להתחבר למחשב רכב 

קוד תקלה לא קופץ באוטו..

בכל אופן מעדכן שאתמול החלפתי משאבת דלק, אך התקלה טרם הסתדרה... יש רעיונות למישהו מה לחפש עוד? 

יפני זה הכי אחי

פורסם

בן כמה המצבר ברכב?
נשמע כמו מצבר חלש שעקב הטמפרטורה הנמוכה בבוקר המתח שלו יורד מעט ולכן עושה בעיות.
בהמשך היום הוא תקין כי טמפרטורת הסביבה גבוהה יותר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...