Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי אין שום דבר מיוחד בבדיקה - הכסת"חים הרגילים.

(חשוב אולי יותר - מה אמר הבוחן בע"פ)

איך אומרים ? "בר קנייה".

כידוע - תמיד ניתן לרשום "X" תחת ה"לא תקין" ("בדוק תצרוכת שמן בנסיעה". "לבצע סריקת תקלות ועדכון גירסה". לא מאמין שאנחנו משלמים מאות שקלים על בדיקות ושאם רושמים שם הערה/ליקוי - לא רשום שם משהו ענייני אחד אפילו. כמובן הערה בגנות הבדיקות, ללא קשר לשואל).

alfa 156 2.5.

פורסם
לטעמי אין שום דבר מיוחד בבדיקה - הכסת"חים הרגילים.

(חשוב אולי יותר - מה אמר הבוחן בע"פ)

איך אומרים ? "בר קנייה".

כידוע - תמיד ניתן לרשום "X" תחת ה"לא תקין" ("בדוק תצרוכת שמן בנסיעה". "לבצע סריקת תקלות ועדכון גירסה". לא מאמין שאנחנו משלמים מאות שקלים על בדיקות ושאם רושמים שם הערה/ליקוי - לא רשום שם משהו ענייני אחד אפילו. כמובן הערה בגנות הבדיקות, ללא קשר לשואל).

לגמרי

משלמים מאות שקלים על 'אולי', 'צריך לבצע', 'צריך לבדוק' - ועדיין משום מה, בדיקת רכב היא תנאי מוסכם בקניית/מכירת רכב

מה שהיה הוא שיהיה

פורסם

ברור לי שמנפחים את הליקויים, לכסות את עצמם מתביעות עתידיים.

מה שחשוב שאין פגיעות בשלדה/מרכב? לפי מה שאני מצליח להבין.

את הבוחן אשאל לאחר שהגיע לראות את הרכב בירושלים. השאלה אם הוא מחויב לספק לי אינפורמציה

למרות שלא אני עשיתי את הבדיקה? (זו בדיקה של מישהי שבסוף לא רכשה את הרכב)

אגב, מדובר על קורולה 2015 GLI יד ראשונה 51000 ק"מ. (כוללת את כל התוספות, שבחלק מהרכבים באותה שנה הם לא קיימים נדמה לי)

פורסם

השאלה היא אם הבוחן יזכור עוד משהו מעבר למה שהוא רשם.

קשה לי לתלות בזה איזשהו סיכוי רציני, לצערי.

לגבי מחוייבות לנדב לך עוד מידע (כאשר אינך מזמין ומשלם ה/לבדיקה) - איני חושב שהוא מחוייב.

יש אפשרות להוציא הסטוריית תקלות / טיפולים ?

אפשרות לגשת לפחח ולשאול לגבי תיקוני המרכב ?

שני אלה יכולים אולי לקדם אותך .

alfa 156 2.5.

פורסם

דיברתי עם המוכר, יש אפשרות להוציא תיעוד מלא של טיפולים כולל דוח תיקון הדלת שקיים אצלו. (שאר תיקוני פחחות)

על מחיר נראה לי שיהיה אפשר להסתדר.

הבעיה שאני לא סגור אם לרכוש קורולה, או אוריס היברידית. ( גם מבחינת שימושיות, שרוב הזמן אני נוהג לבד)

היה קל יותר להחליט אם הייתי סגור סופית על רכב מסוים כמו שהיה בעבר. (נעול על רכב ספציפי, ורק עליו מתמקד עד שמוצא מה שאני מחפש גם מעל המחירון)

פורסם

קורולה 2015 GLI יד ראשונה. קילומטראז': 76000.

זו נחשבת פגיעת שילדה? מסגרת של הרדיאטור .

המכה הייתה בצד, הוחלף טמבון ופנס ראשי, אך את הקורה הפנימית לא החליפו.

הרכב לא נלקח לבדיקה מפני שהמוכר לא מוכן לשלם את הבדיקה במידה וישנה פגיעת שילדה. (בסוף הסכים חצי חצי)

IMG_20200209_113206.jpgIMG_20200209_113159.jpg

• תוכן חדש...