Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מגבלת תקציב למגבר ?!?!

יש המון מגברים שיכולים להעיף לסאב את הצורה , תחפש מונו בלוק שהוא בין 1000RMS-700RMS.

האם המגבר יגביר רק את הסאב ?

פורסם

אני הייתי בודק את ההיפוניקסים אלפא סוניקים ומונו בלוק של רוקפורד למינהם ועל כל סוגיהם...

פלאנט אודיו גם מגברים מעולים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמע האלפה סוניק לא משהו כי הם צורכים הרבה חשמל בשביל להפעיל אותם לא כמו שאמור להיות CLASS D

הייתי מציע לך לקחת מגבר מונו של רוקפורד 10001BD ככה שאם תרצה עוד סאב כזה הוא גם יוכל לפתוח לך או 501BD שזה גם מגבר רוצח ויפתח את הסאב הזה כמו שצריך

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
ממולץ ללכת לכיוון מונובלוק בשביל הסאב הזה .

אפרופו הסאב הזה , תיתראה עם איזה בה הוא מצולם שם, זו נראת תיבה טובה לסאב שלו .

ככה הוא ינפץ את החלונות לגולף האפורה.

חבל שהוא לא מנסה את התיבה הנ"ל.

http://autos-sound.com/shop/files/products/VS12L7.jpg

פורסם

בהחלט זו תיבה שתוציא מהסאב הזה הרבה יותר ממה שיש לגולף (תיבה אטומה מינימלית שגורמת לסאב להישמע חלש יחסית ,לא ממצה את הפוטנציאל של הסאב)

פורסם

הוא חייב להפציץ זאת תיבה עם פורט, אומנם זה יבוא על חשבון האיכות אבל מי שקונה את הסאב הזה בדרך כלל מעוניין ב SPL

פורסם

נכון תיבה כזאת תיתן הרבה הרבה יותר עוצמה באס חזק ינפץ שמשות והרבה יותר דציבלים וSPL

אבל היא בחיים אבל בחיים לא תיתן מכה מדוייקת .

ומה שאני מחפש זה איכות ומכה מדוייקת-ואני מאוד מרוצה מהתיבה מהעוצמה ומהאיכות שהסאב הזה נותן בתיבה קטנה ואטומה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

עזוב , תנסה לשים אותו בתיבה , ואז תשפוט את הדיוק !

אתה לא יכול לדעת ככה על פי השערות...

פשוט חבל על העוצמה שמתבזבזת בכך שהסאב יושב בתיבה כזו קטנה (שמע אני לטובתך אני רוצה רק שישמעו את הסאב כמו שבאמת הוא אמור לעבוד).

פורסם

KICKER איך אתה מרוצה מהעוצמה ?

שאתה בעצמך טוען שסאב אחד לא מספיק לך ולכן אתה מעונין בשניים.

אני אומר לך שסאב אחד עם פורט יכול להישמע כמו 2 סאבים עם התיבה המעפנה שלך מבחינת עוצמה ,

בנוגע לאיכות אני לא חושב שהיא תיפגע בצורה ממש משמעותית ,אם לא תנסה לא תדע העיקר שלא תשלול עד שתישמע (מי יודע אולי תואהב את את הסאב בתיבה פורטד וכך תוכל להימנע מהוצאה כספית מיותרת על שידרוג למען העוצמה)

פורסם

תשמע שמעתי את הסאב הזה בתיבה כזאת גדולה ופתוחה ושומעים ממש באס מרוח לא מדוייק בקיצור לא שומעים מוזיקה שומעים בדיקת באס(גועל-נפש) .....

אני ממש מרוצה מהסאב ואני בסוף לא מוסיף עוד אחד (רציתי להוסיף כי היה לי מישהו שחזר מח"ול ויכל להביא לי 2 סאבים כאלה במחיר בדיחה...)

וואלה תשאל כל בעל קיקר סולו באריק ואני מכיר הרבה מאוד אנשים שיש להם..וכולם עובדים על תיבה קטנה ואטומה, תבינו הסאב מפרק לי תאוטו בתיבה הזאת ויש איכות ומכה ממשש חזקה ומדוייקת

ומה ששמעתם במפגש זה לא היה מכוון וגם כל מי שלא ישב באוטו שהבגאז סגור לא יכול להגיב לגביי עוצמת הסאב...

ובקשר לעוצמה שמעתי די הרבה סאבים ועוד לא יצא לי לשמוע סאב 1בודד 12 אינץ שדופק כמו הקיקר שלי

(אני מדבר פה בארץ במפגשים ושל חברי פורום)

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

• תוכן חדש...