Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עשיתי היום נסיעת מבחן בקיה ספורטאז' 2016 (צורה חדשה). אני מנסה להבין איך המערכות עובדות ולוודא שאני לא מפספס משהו:

1. איך באה לידי ביטוי ההתראה על סטיה מנתיב? הרגשתי את ההיגוי האקטיבי, אך האם יש גם התראה קולית (בדומה למובילאי)?

2. לגבי התקרבות לרכב שמלפנים - האם יש התראה קולית כמו במובילאי, או רק בלימה אוטונומית?

תודה מראש לעונים!

פורסם

יש התראה קולית גם בסטיה מנתיב וגם חיווי דיגיטלי בלוח השעונים, ויש גם צפצוף שונה בבלימה או יותר נכון באי שמירת מרחק, לפני הבלימה.

יתכן שישנה אפשרות לבטל את הצפצוף בסטיה מנתיב, לא בטוח.

פורסם

טוב, לאחר חיפוש בספר הרכב - לא מצאתי מידע לגבי כיוון עוצמת ההתראות הקוליות על סטיה מנתיב. אם מישהו יודע איך מפעילים/מגבירים את ההתראות הקוליות, אשמח לדעת (אני חושב שכרגע זה מבוטל).

תודה!

• תוכן חדש...