Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש גורם לעייפות יתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי בנושא, הרכב הפרטי שלי ידני.

הרכב שנסעתי די הרבה וגם נסיעות ארוכות (כמו למשל ת"א - עין גדי, או תל אביב ירושלים בשי הפקקים -הלוך חזור 4/5 שעות ברצף-) ,טוב, בשבילי זה ארוך, רכב אוטומט פשוט משעמם אותי ויותר קל לאבד ריכוז, לא יודע אם לקרוא לזה עייפות תכלס.

אבל זאת דעתי רק.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם
המערכת לא מקרינה שום דבר. המערכת מזהה שאתה סוטה בין הנתיבים ללא איתות, או שהתגובות שלך חדות, או שאתה נוסע על הסימונים של הנתיבים באמצעות המצלמה של המערכת סטיה מנתיב וברגע שהוא מזהה שאתה עושה זאת יותר מדי פעמים הוא מתריע על עייפות.

זה יכול לנבוע מהיסח דעת ( טלפון, מחשבות וכו') , זה יכול להיות כתוצאה מנהיגה לקויה וזה יכול להיות באמת מעייפות.

זאת מערכת די פשוטה שמשתמשת אך ורק במערכת סטיה מנתיב המקורית של הרכב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

באיביזה אין מערכת מקורית לניטור סטייה מהנתיב, גם בדגם הקודם הייתה התרעת עייפות ובכלל לא היו מערכות בטיחות מקוריות.

מה שכן באמת לא מדובר ברדאר או במשהו שקשור לפני הנהג ובהגדרה המערכת פועלת על פי ניטור מאפייני הנהיגה.

פורסם

לנו יש במשפחה גם סיוויק שחורה 1.0 ליטר ואין לי שום בעיה, הפוך, אני מחכה לכל הזדמנות לנהוג בה לאומת המזדה 3 שנת 2005 שלי ושל אחי שממש לא כיפית כי היא ישנה כבר.

בכביש שש אפשר להפעיל בקרת שיוט אדפטיבית(על מרחק של 2 או יותר אם ממש רוצים רוגע) וליין אסיסט ואז בכלל זה קל לנהוג.

מה שכן לפעמים באמת מעצבן למצוא מקום טוב לכיסא(זה נכון לגבי כל רכב שאפשר להזיז את הכיסא רק בנקודות קבועות, ברכבים בארה"ב זה סטנדרט כיסא שזז בלחיצת כפתור כמה שרוצים.

פורסם (נערך)

אני מבין את נקודת המבט שרשמת את התגובה שלך.

לפני 12 שנים כשקבלנו b4 חדשה רציתי בכל הזדמנות לנהוג עליה וחשבתי שזה הרכב הכי טוב.

ההונדה באמת יפה, מטורבטת, כיף לנהוג עליה, מגניבה, בטיחותית, שמע טוב וזה למה בחרתי אותה.

אבל היא פשוט לא נוחה, לי לפחות, ולעוד כמה שרשמו כאן תגובות.

אף פעם לא היו לי בעיות עייפות עם אף רכב, והייתה לי שרייד כמה שנים.

אין לי בעיה עם רכבים נמוכים, נסעתי על b4 עשור, לדעתי רכב מאוד נוח.(למרות שהוא נמוך).

ניסיתי לנהוג גם כשהמושב אחורנית עד הסוף, לא נוח.

בדקתי לחץ אוויר בצמיגים - תקין...

דרך אגב, הרכב השני שלי ספיריט 2006, הנהיגה עליה(דגש על תנוחת נהיגה) נוחה הרבה יותר מהסיויק, בהתייחסות למה שרשמת.

בדרך חזור שמתי סירקולציה חיצונית, אז זה לא מכאן.

לנו יש במשפחה גם סיוויק שחורה 1.0 ליטר ואין לי שום בעיה, הפוך, אני מחכה לכל הזדמנות לנהוג בה לאומת המזדה 3 שנת 2005 שלי ושל אחי שממש לא כיפית כי היא ישנה כבר.

בכביש שש אפשר להפעיל בקרת שיוט אדפטיבית(על מרחק של 2 או יותר אם ממש רוצים רוגע) וליין אסיסט ואז בכלל זה קל לנהוג.

מה שכן לפעמים באמת מעצבן למצוא מקום טוב לכיסא(זה נכון לגבי כל רכב שאפשר להזיז את הכיסא רק בנקודות קבועות, ברכבים בארה"ב זה סטנדרט כיסא שזז בלחיצת כפתור כמה שרוצים.

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
שלום לכולם,

אף פעם לא הייתה לי בעיה עם נסיעות ארוכות, וביצעתי לא מעט עם הרבה רכבים, אפשר להגיד שאני נהנה מהנהיגה.

לאחרונה החליפו לי את הרכב מהעבודה להונדה סיוויק החדשה שנת 2017(1 ליטר טורבו) - הרכב בצבע שחור, פנימית וחיצונית.

ביום א ביצענו נסיעה לא ארוכה מידי לצפון, כשעתיים וחצי 120 ק"מ.

כבר לאחר כשעה הרגשתי עייפות מוגזמת, בדרך חזרה כביש 6 חסך 40 דקות, אז נסעתי דרכו,

למזלי לא היו כלל פקקים, אך עדיין, הייתי עייף בצורה שאני לא רגיל אליה.

בעבר הרחוק עשיתי קורס נהיגה מתקדמת אז לכוון מושב נהג יש לי מושג, ואני תמיד יושב זקוף, לא רחוק, מרחק תקין מההגה וכד'.

למישהו יש עצות ממה יכולה להגרם העייפות הזאת?

האם מישהו נתקל בתופעה זהה בסיויק החדשה?

עבורי ישנם כמה גורמים

- מיזוג והספקת אוויר

- ישיבה זקופה

- אוכל (לא יתר על המידה)/שתייה (מספקת)

פורסם

אין מנוס - להחליף רכב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...