Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי צודק?

Astralazax
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא סיכמתם שאתה נוסע למוסך לבדיקה שתשפיע על המחיר. אני לא מבין בשביל מה נסעת למוסך - סגרת שאתה מוריד במחיר בגלל הליקויים שהתגלו בבדיקה ונגמר הסיפור.

מאיפה הקונה יודע שהיית במוסך בכלל ולא ממציא את זה?

יש עוד דבר אחד שהיה חסר לך בניסיון החיים - מכוני הבדיקות וכסת"חים שהם רושמים בכל סעיף.

בגדול אין מה לקחת רכב ישן כל כך לבדיקה הזאת, הכל יוצא שחור ולרוב הקונה נבהל מכל מה שרושמים.

לכן מראש צריך ליידע את הקונה שמתעקש לסחוב לבדיקה כזאת רכב שעלותו 10k₪, שאין לך כוונה להשתתף בעלות הבדיקה. גם המחיר של רכב ישן כדאי לסכם לפני הבדיקה. אחרת כדי לתקן את כל מה שנרשם בטופס אתה זה שתשלם לקונה.

לשאלה המקורית שלך - אתה לא בסדר. הכנסת את הקונה להוצאות ( נסיעה, בדיקה ) ובסוף מפוצץ עסקה סגורה. ברור שהוא ידרוש ממך החזר הוצאות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תראה, יש לדעתי כלל די ברור, גם אצל מוכרים מקצועיים בחנות\עסק, ולדעתי גם במכירה כזו פרטית. ברגע שנקבת במחיר, תעמוד בו! אף אחד לא אוהב שסוגרים איתו מחיר ואז כשהוא בא לשלם מתחרטים.

2. זה שהורדת מחיר מלכתחילה כי חשבת שיש בעיה לפי הבדיקה, כנראה מראה שאתה לא כל כך מכיר את הרכב או לא כל כך בטוח בטיבו. בנוגע לרכב ישן (בניגוד לרכב חדש עם שווי שוק יחסית גבוה), מי שמכיר את הסחורה יודע מה יש לו להציע וקובע מחיר ומתפשר רק כי מסתדר לו, ולא בגלל איזושהי בדיקה.

3. מי לוקח רכב בן 14 ששווה 10 לבדיקה??

יש לי בעצמי רכב 2005 ששווה בשוק אולי 6-7K ש"ח, לא יודע אם אמכור אותו מתישהו אבל אם כן הדבר הראשון שאבהיר לקונה פוטנציאלי הוא שזה הרכב, הוא נוסע טוב, יש בעיות ידועות (כי תמיד יש בגיל כזה) ככה וככה וזה המחיר, רוצה\לא-רוצה, מאוד פשוט. אם אתגמש במחיר זה בגלל שבא לי למכור ובשום פנים לא בגלל איזה מכון בדיקה או מוסך שאבחן משהו קריטי. אנשים שבאים לקנות רכב ישן צריכים להבין שהוא לא ייצא נקי בבדיקה.

בקיצור הכנסת את עצמך לפינה עם המחיר והיית צריך למכור לו ב 8. ברגע שהתחרטת, זאת בעיה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

המחיר היה 8 לאחר הבדיקה השגויה. אחרי שהתברר שהבדיקה לא נכונה העלתי ל10 ואמרתי לו שאני מצטער כמה שזה מגעיל שאני עושה את זה. פעם הבאה נעשה את זה מסודר יותר.. ונסגור על הכל לפני שסיכמנו משהו בכלל

פורסם
המחיר היה 8 לאחר הבדיקה השגויה. אחרי שהתברר שהבדיקה לא נכונה העלתי ל10 ואמרתי לו שאני מצטער כמה שזה מגעיל שאני עושה את זה. פעם הבאה נעשה את זה מסודר יותר.. ונסגור על הכל לפני שסיכמנו משהו בכלל
הבחור עדיין מעוניין ברכב? אם כן תרים טלפון ותגמור עם זה.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

וכן סיכמתי איתו שאני נוסע לבדיקה כל עוד אני תחת אחריות שיבדקו אם באמת צריך לתקן משהו. הדבר היחיד שלא סיכמנו זה מה נעשה עם התוצאות אחרי המוסך אם יש עלות תיקון או שאין צורך בתיקון בכלל. ואיך זה ישפיע על המחיר.

כולם מוציאים אותי אשם למרות שטמרתי מראש שכל זה נעשה בתום לב וחוסר ניסיון לא יותר מזה.

ואם לא היה אכפת לי מהבן אדם שנדפק לא הייתי רושם פה בכלל אבל החלטתי להקשיב למה שאומרים..ובינתיים אני יצאתי הבן אדם הרע בסיפור שאם הייתי מוכר לו בחמישי הזה את הרכב הוא היה יוצא בר מזל שהצליח להוריד 2000 שקל שזה חמישית מהמחיר של הרכב ואני הייתי יוצא פראייר, ואף אחד לא רוצה לצאת פראייר.

פורסם

סבבה אתה מצטער אז קח 9 כמו שהוא הציע לך ותראה במה שעשית קנס של 1000 שקל על עוגמת נפש ובזבוז זמן שגרמת לבחור שחשב שיש לו רכב ביד והחלטת להחזיר אותו בידיים ריקות.

אתה מודע לזה שזה מגעיל מה שאתה עושה אבל אתה לא מוכן לוותר על כולה אלף שקל בשביל לצאת בנאדם.

פורסם

אני מחכה שהיום יגיד לי איך אני מעביר לו כסף שלא יגרום לשנינו לעןד נסיעות ובזבוז זמן אבל אני מרגיש כבר שהכל נהרס והעניין של המכירה פשוט ירד מהפרק וכל מה שעניין אותו זה ה250 שקל שסיכמנו לפני שאני לא משלם..

פורסם
אני מחכה שהיום יגיד לי איך אני מעביר לו כסף שלא יגרום לשנינו לעןד נסיעות ובזבוז זמן אבל אני מרגיש כבר שהכל נהרס והעניין של המכירה פשוט ירד מהפרק וכל מה שעניין אותו זה ה250 שקל שסיכמנו לפני שאני לא משלם..
אם אתה לא יודע איך לרדת מהעץ, תן לצד שלישי לדבר איתו . בקש מאבא, חבר, דוד שיתקשר , ישאל אם הוא מעוניין ברכב , אם כן בא לציון גואל.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תאמין לי שאני יודע איך לרדת מהעץ ועכשיו כל מה שאני חושב עליו זה באמת לדבר איתו ולהתפשר על המחיר שהוא קבע בסוף אבל בכל זאת אני מרגיש שנדפקתי בסיפור הזה לא קצת, אבל בסדר לקח לחיים, מרפי אוהב לשחק איתי יותר מדי בזמן האחרון

פורסם

דיברתי איתו התפרשתי כבר על ה9 כי כולכם אומרים שאני טועה במה שעשיתי ואני גם מסכים חלקית בזה. מחכה לתשובה ממנו או שהוא יזרום בסוף כי הוא באמת רוצה תרכב ושמתי לו ברקס פתאומי ואם לא שזה מובן אני יחזיר לו רק על הבדיקה כמו שקבעתי איתו אתמול.

פורסם

מה הית מעדיף? 8 בחשבון בנק? או ערמה של ברזלים שאין לך יכולת לתחזק ולשלם עליה רצף רישיונות בחניה?

תהיה כנה עם עצמך, גמור עם זה.

בשביל עוד טיפה בים אתה מסתכן בלטבוע.

הוא נפגש אתך באמצע על 9, חבק את זה בשתי ידיים, הבן אדם מגיע אליך מאילת, הייתי מזמין אותו גם לכוס קפה ועוגה למען האמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי אתה לא צודק מכמה סיבות:

1. סיכמת ונתת מילה אס ההסכם סגור אלא אם תוכיח קומבינה בין הקונה למכון הבדיקה.

2. רטיבות היא רטיבות וזה לא תקין. זה המצב יותר טוב לא עושה אותו לתקין.

3. סיכמת וחזרת בך. למה שהקונה יסכים לספוג חצי בדיקה?

4. להפסיד עוד יום או יומיים עבודה יעלה לך יותר מאלפייה. כל הויכוח והטעם המר שהוא משאיר לא שווים את זה.

לו אני במקומך הייתי מרים טלפון לקונה, אומר לו שחשבת על הדברים ושפעלת מתוך לחץ ובוא נסגור ב 9 כמו שסיכמנו בלחיצת יד וקפה עליך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי כי אני רואה שבאמת הסיפור כבר נהיה מגעיל, שלחתי לו וואטסטפ ועכשיו אני מחכה לתשובה. אני הולך לקראתו נטו כי הבן אדם באמת רוצה תרכב חלום שלו ואני פוצצתי את זה כי לא ידעתי מה לעשות באותו רגע. לא נורא אם ירצה נמכור לו אם לא אני יחזיר לו על הבדיקה וניפרד כידידים.

ואין לי איך להוכיח אם באמת הייתה איזה קומבינה כי פשוט אין איך... ויש מקרים כאלו במדינה אני בטוח.

לא נורא המכירה הראשונה שלי יצאה הכי עקומה בארץ אבל לומדים

פורסם

כל החיים לומדים והכי חשוב ללמוד שלא הכל זה כסף.

כל זמן ששניכם תצאו עם הרגשה טובה אז הכל בסדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...