Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי צודק?

Astralazax
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

הטעות הזולה הזו תהיה שווה לך הרבה כשתעשה עסקאות בסכומים גבוהים באמת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק מטעויות לומדים..

כל המטרה שלי לא הייתה הכסף. ה10 אלף האלו זה לא מה שיציל אותי, כל המטרה הייתה למכור למישהו שבאמת מעריך את הרכב וששנינו נצא מרוצים.

הוא עוד לא ענה אבל זה נתון להחלטתו עם לעשות איתי עסקים עוד פעם.

פורסם

תנסה להתקשר, זה מראה יותר על רצינות משיחת ואטספ.

אישית לא היה לי אמון בך אחרי ההתנערות הזו ולא הייתי רוצה לבזבז עוד מהזמן שלי עבורך

פורסם

ELIC, דווקא לא מסכים איתך.

אם בחור צעיר היה מרים אלי טלפון ואומר טעיתי היה מקבל אצלי הרבה נקודות זכות. הוא בחור צעיר שטעה כמו שלכולנו קורה לפעמים אבל בניגוד לרובנו הוא הבין שטעה, לא התבצר והרים טלפון לתקן את הטעות. אנשים כאלה הם נדירים וראויים להרבה כבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סביר להניח שהוא שלח ווצאפ

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הוא שלח ואטספ, בזבזתי יומיים עבורו נסעתי רחוק.. והמאמצים עלו בתוהו. הייתי מעדיך להמשיך הלאה ולסמן איקס על אדם כזה. כמובן זה רק מהיכרות היפותטית, יכול להיות שבמציאות היה מובן יותר שבאמת הבחור צעיר ומבולבל.

פורסם

אתה מגיב כמו שפות"ש הגיב בהתחלה, מהבטן.

עכשיו בוא ננתח את הדברים לוגית בצורה קרה לחלוטין ובלי רגשות. יש רכב שבדקת ושווה לך 9000 ש"ח שהסכמת לשלם עליו ואתה גר בחור (וסליחה מראש מהקונה אם הוא רואה את זה) שכל בדיקת רכב עולה לך 100 קילומטר נסיעה יחד עם יום חופש ועלות בדיקה. עכשיו הרכב בבעלות ילד אימפולסיבי שהתהפך בשנייה האחרונה אחרי שסיכמתם.

עכשיו הילת ישן לילה, נרגע, התנצל ורוצה להשלים את העיסקה. איזו סיבה יש לא לקבל את ההתנצלות ולקנות את הרכב שמתאים לך במחיר שמתאים לך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגלל זה אמרתי שאם הייתי רואה באמת שזה נטו מבלבול הייתי מבליג, אבל ביום יום הייתי מסיק שאולי קרה משהו לרכב והוא מנסה להעיף עכשיו מהר יותר.

פורסם

אני לא מבין רק למה קוראים לי ילד... אני עוד שנייה בן 25 ונכון עשיתי טעות, לא מכרתי בחיים רכב,רק קניתי פעם אחת יד שנייה ופעם אחת חדש אז אין לי מושג בכלל על מה שקורה בעולם הזה,התייעצתי ושאלתי כל מה שיכולתי בשביל שלא יקרו מצבים כאלו.

ושוב זה החלטה שלו,אישית אני גם לא נרלי הייתי מתעסק איתי אבל הסברתי לו בדיוק למה העלתי את המחיר ואת כל המצב וניסיתי גם שיבין והתמצלתי ועשיתי כל מה שביכולתי. עכשיו זה בידיים שלו נטו.

פורסם

יש לי רק שאלה אחת אחרונה, כולם פה יפי נפש אבל אני בטוח שאם הייתם מוכרים תרכב שלכם אחרי ששמת חצי ממחיר הרכב על שיפוץ גיר שלם ובבדיקה אמרו שיש נזילה, הלכתי לקראתו שלא יתקע עם תיקון גיר עכשיו שזה הרבה כסף, אז החלטתי לחתוך לו עוד 2000 שקל כי חברה שלו גם דחפה תאף שלה בכל העסקה.

נכון שלא סגרנו על מה היה קורה במידה והגיר בסדר או דורש תיקון ומה עם הכסף בסופו של דבר, אבל אחרי שראיתי במו עיני ושלושה אנשים חוץ ממני שמבינים התסתכלו על כל הרכב ואין שום בעיה כמו מה שהזכירו בבדיקה.

מה אתם הייתם עושים במצב הזה? משחררים תרכב ב2000 שקל פחות למרות שאתם יודעים שלא צריכה להיות שום בעיה? לי אישית לא נראה שמישהו היה מסכים לזה וכפ אתפ הימתם מנסים להעלות תמחיר.

אותי אני טועה וכולם פה אנשים עם לב זהב וארנק שמן...

פורסם

בקנה המידה של הקבוצה הזו אתה אכן ילד. לחלק לא קטן מהחברים ילדים בגילך פלוס מינוס.

אבל זו אינה סיבה לזלזול. מנסים להסביר לך את הטעויות שעשית. אתה מתקשה לקבל אותן, ומתקשה להבין שהקונה הפוטנציאלי נסוג בעקבותיהן.

בסופו של דבר כולנו טועים, מי פחות ומי יותר. אבל אם באת לקבל ייעוץ עליך להבין שייעוץ לא תמיד יהיה תואם לתפיסה שלך.

שיהיה לך בהצלחה.

וקבל עוד עצה - קח איזה קורס יסודי בעברית ובכתיבה. הדקדוק שלך בעייתי מאד, והכתיבה הלא מסודרת מקשה מאד על ההבנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך שום קורס.. אני רושם מהטלפון ובגלל זה יש שגיאות ופחות הפרדות כי אני רואה רק 2 משפטים מכל מה שאני רושם.

אמרתי עוד ממש בהתחלה שגם אם אני טועה, אני מקבל את זה, אני לא צדיק...

פורסם

קיבלתי את כל מה שאמרתם, התנצלתי,אמרתי לו שאני מחזיר לו כסף על הבדיקה ואמרתי שאם הוא בכלל עוד בעניין לקנות שזה עדיין פתוח בשבילו.

יותר מזה אין לי מה לעשות ולדעתי כל הנושא הזה מתחיל לגלוש למקומות שלא צריך אז בואו נעצור פה.

פורסם

מה זה משנה? אתה רוצה להיות צודק או להעיף את הרכב?

תסכים לזה ותסגור איתו כבר. ותקווה שהוא לא יתהפך עליך כמו שעשית לו.

• תוכן חדש...