Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בדיוק כמוני. גם אני קומה רביעית, ללא מעלית, יורד עם דליים. לא נוגע במים של הבניין ואשמח להסדר כזה, מוכן לשלם כדי להשתמש במים ואפילו חשמל של הבניין, אבל אין איך לעשות את זה.
סגור עם וועד הבית שאתה נותן 100 ש"ח יותר בחודש, כמובן בהסכמת כל הדיירים. ככל שיש יותר דיירים בבניין, זה יותר מסובך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה? 100 שקל?

מחיר קוב מים הוא 13.15 שח בתעריף הכי יקר.

קוב מים זה 1000 ליטר או כ 80 דליים של 12 ליטר.

אתה מציע לו לשלם עבור כמעט 8 קוב, שהם כ 600 דליי מים בחודש...

הגינות צריכה להיות לשני הצדדים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, 100 שקל זה הרבה ביחס לעלות האמיתית של המים. אבל גם ככה כאן זו חברת ניהול ולא וועד בניין "מקומי".

גם אם כל החברים שלי יגיעו לשטוף, לא אגיע ל 600 דליים בחודש....

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה על מים, חשמל, ועל הרשות לעשות את זה בחניון המשותף. אולי זה באמת יותר מדי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני שוטף פעם בכמה שבועות, 2 דליים או מקסימום 3. השכנים מעולם לא העירו לי, וזה כמובן תן וקח, להרבה מהזקנים אני עוזר עם הרכב או תחזוקה בבית כשצריך. ובלי קשר אין אצלי יותר מדי שכנים צרי עין.

לדעתי להתייחס לזה כ'שימוש מכסף משותף' הוא מוגזם. מדובר בכמה אגורות שבטלות בשישים. כמו להתחשבן על חשמל של המעלית לדייר שיש לו 8 ילדים.

פורסם
אם מישהו מעוניין ,אני מוכר את שלי מחוסר שימוש. במצב טוב כמובן :)

להוריד צינור מים מקומה 3 זה רעיון לא הכי הכי (תאר לך שמשהו מתנתק וכל הדירה שלך מוצפת חס וחלילה..)

ממליץ לך לבדוק את האופציה לחבר ברז לקו מים שהולך לדירה שלך (ובמיוחד אם הוא בצד של החניה).

מניסיון - עובד אחלה.

רלוונטי? מה המחיר?

פורסם

מה הבעיה בגרניק עם צינור מים וחשמל שיורד מהדירה?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

חיפוש בגוגל הביא אותי לכתבה הזאת: "שטיפת רכב יקרה: קנס של 730 שקל לתושב ששטף את רכבו":

https://www.hashikma-rishon.co.il/news/23027

אם נדלג על האלימות ונטו על חוקיות השטיפה בחניה, מסתבר שיש חוק עזר עירוני נגד שטיפת רכב:

"שפיכת מים או נוזלים אחרים שאינם מי גשם לרחוב, מחויבים בקנס של 730 שקל".

פורסם

את הדו"ח קיבל לדעתי בגלל שטיפה עם צינור ולא בגלל ששפך מים, שהרי אחרת האם לא אמורים בעלי רכב לשטוף עצמית את רכבם ורק ללכת ולפרנס מכוני שטיפה.

פורסם

הלכתי ובדקתי.

חוקי עזר לראשון לציון (שמירת הסדר והניקיון), סעיף 8 (ה):

"לא ירחץ אדם רכב ברחוב".

הזייה. אז איפה ירחץ?? אצלו בבית??

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

^

אם יש לדיירי הבניין חנייה פרטית - אני זורם איתך. אבל אם אין לבניין חנייה כזו? מה זה חוק העזר המטומטם הזה?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אסור עם צינור.מותר עם דליים. אני שוטף הרבה בחניונים ריקים למיניהם. וגם שוטרים ראו ועברו לידי ואף אחד לו העיר לי.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...